• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Můj začátek s Android krabičkou Tanix TX3 Mini
(03.9.2018, 9:23)raduzsvk Napsal(a):
(31.8.2018, 7:08)juracv Napsal(a): Těžko říci, první co bych udělal je vyzkoušet jiný ověřený kabel. Jak to bylo u mě si již nevybavuji. Tanix jsem měl na konci loňského roku, nastavil jsem ho a dal matce na LG , kde je dodnes a HDMI-CEC tam nejde.

Cauko, diky za odpoved. Skusal som aj iny HDMI kabel, ale zial, zariadenie mi TV nerozpoznalo. Sorry, ze Ta s tym otravujem, ale pisal si, ze na Samsungu Ti univerzalne ovladanie fungovalo. Aky to bol Samsung prosim Ta?

Popr. nemate s tym niekto nejaku skusenost?

Diky moc.

Caute, tak sa mi to cele nakoniec podarilo vyriesit. :-) Skusal rozne HDMI porty a zafungoval nakoniec HDMI 3. Kazdopadne, predpokladam, ze je mozne pouzit ktorykolvek port, avsak bude potrebne zmenit v CEC nastavenianiach hodnotu z 0 na nejaku inu (1, 2, ...). Mam pocit, ze originalny kabel nefunguje, pretoze potom, ako mi to cele nezafungovalo na prvy krat, som si kupil drahy HDMI kabel a ten mi zafungoval na tej HDMI 3, tak som to uz potom neriesil. Ale mozno sa mylim a funguje, neviem.

Este by ma zaujimalo, ci neviete, ako nastavit, aby sa mi krabicka zapla pomocou CEC pri zmene zdroja, teda ked prepnem zdroj na ten HDMI 3?

Dakujem za odpoved.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Můj začátek s Android krabičkou Tanix TX3 Mini - od raduzsvk - 23.10.2018, 9:13

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)