23.2.2019, 21:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.2.2019, 22:03 uživatelem predator.1.)
MikeRecchi: Úplně stejně jako já. Když jsem to tady naposledy napsal, tak mi to jelo. Ale asi po 3 dnech úplná katastrofa. Bez obrazu jenom zvuk. Pak se už kromě filmů nedalo dívat ani na IPTV. U filmů to je úplná kamikaze a nejlépe fungují filmy ve FHD. Když jsem zkoušel co budou dělat třeba SD filmy, tak jsem to měl jako slideshow při prohlížení fotek. Díval jsem se na fóra a když jsem tam četl co všechno je třeba udělat, aby ta verze 18 případně 18.1 fungovala a jak si musím na každý formát zvlášť editovat soubory aby to jelo, tak jsem se na to už vysr** Na jednom boxu jsem přešel zpět na Krypton ( vše funguje OK ) a na zbývajících 2 už mě nebavilo pořád něco zkoušet, tak jsem na ně fláknul SPMC a taky vše funguje OK. Hned jak vyšla 18 verze jsem tady někde něco psal o tom, jaký to je nepodařený paskvil ve stylu ALPHA verze a někdo mi tam k tomu něco psal, teď už se raději vyjadřovat nebudu. Co jsem napsal byla pravda a potvrzují to hlavně ty spousty komentářů na jiných fórech či webech ( včetně ofic. fóra kodi ). A celý problém se ukrývá za těmi kodeky a jsem opravdu zvědavý, kdy to dají dohromady.
Jdu vymazat tu "radu" nahoře o které jsem si myslel, že někomu pomůže, ale nevede to nikam. Je třeba čekat na další update, kde se to možná už konečně povede vývojářům opravit ( ale pochybuju, v 18ce je chyb jak nasr**** ) Počítám tak snad do půl roku nejdříve, protože aby řešili závažné problémy, tak raději upravují například věci, aby lidem v tom jejich nepovedeném novém gui fungovaly napříkad skiny.
Jdu vymazat tu "radu" nahoře o které jsem si myslel, že někomu pomůže, ale nevede to nikam. Je třeba čekat na další update, kde se to možná už konečně povede vývojářům opravit ( ale pochybuju, v 18ce je chyb jak nasr**** ) Počítám tak snad do půl roku nejdříve, protože aby řešili závažné problémy, tak raději upravují například věci, aby lidem v tom jejich nepovedeném novém gui fungovaly napříkad skiny.