04.6.2019, 6:11
Server, na kterém je serverová část addon Steram-Cinema, neběží. Nic, co se už někdy dříve nestalo, ale reakce jsou stále stejné. Zoufalé nářky, rozčilování, že je to "placená služba..." (sic) a podobné reakce. Takže opět nic, co by se už nestalo. Přemýšlel jsem, zda je možné z tohoto začarovaného kruhu nějak uniknout a došel k názoru, že patrně ne. Je úplně jedno, že existuje popis, co dělat v případě, když Stream-Cinema nefunguje. Je úplně jedno, že existují desítky postů, ve kterých se neustále upozorňuje na to, že pokud Stream-Cinema nefunguje, že je prostě jen třeba počkat. Je úplně jedno, že logika rozumu velí, že když má někdo stejný problém jako já, nebude to, patrně u mne. Lidé se prostě nepoučí. Dnes jsem dokonce zaznamenal jeden opravdu kuriózní případ, kdy uživatel, po výpadku serveru Stream-Cinema přeinstaloval nejen onen addon, ale rovnou celé Kodi.
Nevím, jestli je to k pobavení, ale přesto jsem to do toho tématu umístil. Napsat to někam jinam, nedejbože do subfóra Stream-Cinema, bych považoval za hloupé. Stejně, jako tak považuji chování těch, kteří už několik hodin vypisují zprávy typu "Nejede mi to, pomozte prosím..." Jdu do práce a jsem zvědavý, kam se dnes večer vyšplhá počet příspěvků, kolik kdo založí nových témat nebo kolik lidé si prožije zásadní krizi, protože se nebudou moci podívat na svůj oblíbený seriál...
Nevím, jestli je to k pobavení, ale přesto jsem to do toho tématu umístil. Napsat to někam jinam, nedejbože do subfóra Stream-Cinema, bych považoval za hloupé. Stejně, jako tak považuji chování těch, kteří už několik hodin vypisují zprávy typu "Nejede mi to, pomozte prosím..." Jdu do práce a jsem zvědavý, kam se dnes večer vyšplhá počet příspěvků, kolik kdo založí nových témat nebo kolik lidé si prožije zásadní krizi, protože se nebudou moci podívat na svůj oblíbený seriál...