• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pi4 problém s TV Samsung - Anynet+
Dnes jsem vyměnil Pi3 s OMSC za Pi4 Libreelec (prosím nekamenovat, jsem jen uživatel, takže podle návodů nahraných pár doplňků a u toho končím).
Pi3 fungovalo naprosto bez problému, s TV jsem to ovládal přes Anynet+ jedním ovladačem, nedělalo problém vypnutí, jednoho, nebo druhého zařízení, vždy se znovu bez problémů a mého zásahu spojila.
Dnes připojeno Pi4 s Libreelec. Na začátku před instalací jsem jej ovládal přes bezdrátovou myš. Po instalaci jsem zjistil, že se chytla i TV (sama, zapojeno do stejného HDMI jako předchozí). Pak se ale "krabička" sekla, respektive jsem si to myslel, ale spíš vypadlo ovládání. 
Restartoval jsem a od té doby nic. Buď to zařízení nenajde, nebo najde "Recorder", ale i když se spojí ovládat nejde, pak najde Kodi, ale buď se nespojí a nebo se spojí a nic se neděje, nebo dvakrát se zpožděním zareaguje a hned zase vypadne.
Nepomůže ani vypnutí, přepnutí na jiný zdroj atd.
Co jsem četl, tak TV Samsung s Anynetem mají problém, ale mě to na Pi3 fungovalo. Lze to vyřešit nějakým doplňkem? Co vyměnit HDMI kabel (původní použít kvůli jiném připojení HDMI do PI4).

Děkuju

Citovat

Příspěvků v tématu
Pi4 problém s TV Samsung - Anynet+ - od MMKS - 05.12.2019, 22:14

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)