21.12.2019, 12:35
Uff matchboxxi, přeber si to jak chceš, nebudu Ti to vyvracet
Jak jsem psal jinde, pár Magicsee jsem již v rukou měl a Ti kteří jej používají jsou spokojeni. Ono je to těžké, pokud někdo nechce vyhodit tisíce za věc o které si myslí, že je to jen "krabicový telefon bez klávesnice" jehož jediná práce je ukázat film na TV ... onomu člověku se i ten tácek zdá dost, jsou to však zcela příčetní lidé kteří jen uznávají jiné hodnoty a technika je pro ně okrajová záležitost.
Můj nákup byl směrován i na pozdější doporučení modernějšího boxu z low sféry, stejně jako dosavadní starý N5 za 600,- Kč ... prostě jak píši výše - studijní účely....
A stran toho co mohu čekat za tácek, někdy i docela dost na rozdíl od loňských tácků 5 (slovy pěti) za Nvidia Shield - ale to je jiná kapitola .....
Jinak matchboxxi nic ve zlém
Jak jsem psal jinde, pár Magicsee jsem již v rukou měl a Ti kteří jej používají jsou spokojeni. Ono je to těžké, pokud někdo nechce vyhodit tisíce za věc o které si myslí, že je to jen "krabicový telefon bez klávesnice" jehož jediná práce je ukázat film na TV ... onomu člověku se i ten tácek zdá dost, jsou to však zcela příčetní lidé kteří jen uznávají jiné hodnoty a technika je pro ně okrajová záležitost. Můj nákup byl směrován i na pozdější doporučení modernějšího boxu z low sféry, stejně jako dosavadní starý N5 za 600,- Kč ... prostě jak píši výše - studijní účely....
A stran toho co mohu čekat za tácek, někdy i docela dost na rozdíl od loňských tácků 5 (slovy pěti) za Nvidia Shield - ale to je jiná kapitola .....
Jinak matchboxxi nic ve zlém
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...