27.12.2019, 11:37
Teploty jsou při standardním přehrávání v rozmezí 55-65°C, samozřejmě při nějaké činnosti v pozadí (scrapování, aktualizace knihovny atd.) lze se dostat i nad 70°C. 4K HDR nevím, nepoužívám - nemám na to TV, jsem "staromilec" a na své plazmy nedám dopustit
Mám v boxu oba systémy (CoreELEC / Android), což asi i zůstane i při přechodu do eMMC (ceemmc tool)
Ten box na YT je jiný než zde výše popisovaný (i když je základ stejný), zde se bavíme o "MAGICSEE N5 MAX" ne o Tebou zmiňovaném "Magicsee N5 Plus"... rozdíly možná zanedbatelné a možná ne ...
Mám v boxu oba systémy (CoreELEC / Android), což asi i zůstane i při přechodu do eMMC (ceemmc tool)
Ten box na YT je jiný než zde výše popisovaný (i když je základ stejný), zde se bavíme o "MAGICSEE N5 MAX" ne o Tebou zmiňovaném "Magicsee N5 Plus"... rozdíly možná zanedbatelné a možná ne ...
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...