22.4.2020, 0:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 0:14 uživatelem Bladelm.
Důvod úpravy: nejaký editing
)
@BBaron: ja som to pochopil teda na 100% lebo ja som si nemyslel že si ho odstrihol ale že sa tam nedal spraviť update zo starého repa. Takže všetko čo som zhrnul sa tak aj stalo takže ja v tom nevidím problém prečo má byť niekto nasraný... To ako sa to už všetko stalo sa stalo ale aktuálne je všetko ako by malo byť. Záložné repo iba pre SC a XBMC-KODI.cz repo si ide svoje. Aktuálne bez SC ale neviem prečo by nemohlo ísť aj s SC. Však treba prísť na to ako to pripraviť aby to znovu nebolo preťažené. Jediný problém je vlastne teraz v tom že admins nového repa sú nasraný že si spravil záložné repo čo odklonilo traffic ako tak lebo nové neunieslo nápor. Takže ja neviem prečo sa niekto teraz s prepáčením hrá na urazeného keď už na tom záložnom repe sú veci spojené jedine s SC. Teraz už na to nieje dôvod keď si to napravil a zvyšné addons dal preč. Či teraz ide niekto ostať urazený. Však si treba o tom podebatovať bez emócii a naozaj zhodnotiť že možno nie ideálny spôsob na vyriešenie problému ale tak lepšie ako prstom do oka imho.