22.4.2020, 7:28
(21.4.2020, 23:16)BBaron Napsal(a): Nerobim to pre prachy, tak ako som uz vela krat pisal. Som asi chory, ze robim veci zadarmo pre ludi na ukor mojej rodiny.
webshare.cz a ani NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING nemaju somnou nic spolocne ak neratam plugin. To, ze si niekto mysli ze to tak je, tak je to jeho nazor a ja mu ho nemam potrebu vyvratit. Ak by som chcel zarabat, tak to riesim uplne inak a do uloziska by som neinvestoval peniaze.
niesom urazeny, som len smutny z toho, ze sa clovek snazi a nakoniec niekto napise, ze som .... no tak nic ... zivot ide dalej. Plugin ludom zacina znova fungovat a snad budu ludia aj nadalej spokojny.
Mohu říct, že pro nás BFU a čisté konzumenty je to asi jedno jak se nám plugin dostane a zda-li na tom někdo vydělává. Vše je dnes za peníze a to každá práce, nevidím důvod, proč někomu práci neplatit. Ale dovolím si poznámku, že pokud tam není zájem opustit v pluginu webshare.cz proč už je v popisu aplikace jen NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING i když v nastavení ve verzi 1.2.3 je možné mít oba účty ?
Jinak podle mě prostě nádherný kus software :-)