22.4.2020, 7:52
(22.4.2020, 0:22)XBMC-Kodi Napsal(a): @krziSTAR: bylo to zde napsané vícekrát, toto fórum je pro uživatele a ne pro klienty. Pokud sem chodili klienti, tak je to špatně a my jsme se s tím rozhodli něco dělat. Naprosto bez emocí a s chladnou hlavou.
Já jsem o žádných ,,klientech" nepsal ani čárku. Já moc dobře vím, že zrovna VY (jako zástupci tohoto fóra) nemáte kupříkladu z VIP účtu webshareu ani korunu a ten kdo si to myslí a brečí tu, tak je vocas (sorry za ten výraz, ale napadají mě pak už jen sprostější varianty).
Ve tvém prvním příspěvku a v následných reakcích ale dle svého skromného názoru vidím emocí dost.
A v neposlední řadě (uváděl jsi později, ale naznačuješ to už v prvním příspěvku) - vymlouvat se na to, že jste podporovali něco, co bylo ,,na hraně" a dále nechcete, protože už je to ,,za hranou" trestnosti, je podle mě mimo mísu - ,,za hranou" trestnosti to bylo svým způsobem vždy, to že se změní ,,hosting" (a že na tom tedy značně vydělávat někdo jiný) s tím přece nemá nic společného, ta ,,nezákonnost" je v úplně jiné rovině a sice v nabízení toho obsahu...