• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Tak já se přiznám, je je mi celkem jedno, jestli BBaron má, nebo nemá s NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING něco společného, a pokud i má, tak mu každou z těch potenciálně vydělaných a zasloužených korun/eur přeju. Možná se mu i časem vrátí to, co do nás uživatelů jen na provoz doplňku za ta léta vrazil, protože těch pár stovek, co mu jednou za čas někdo poslal, to rozhodně nevytrhlo. Myslím, že tu někde někam psal, jaké měl měsíční náklady na provoz doplňku, ale už si to nepamatuju, a dohledat to už bohužel nelze. A to v tom nejsou ty stovky hodin práce na doplňku na úkor rodiny a volného času. Bylo jasné, že takto se to nedá táhnout donekonečna, to by byl blázen.
Postoj šéfa tohoto fóra taky chápu, pokud tu takové podezření existuje, tak má samozřejmně právo se takto zachovat, dokud případně nebude tato alternativa přesvědčivě vyvrácena.
Jediné, co mě od vedení fóra mrzí, je smazání celé sekce BBaronova doplňku, a dokonce i Sosáče. Je to velká škoda, protože tam mnozí z nás odvedli spoustu práce a strávili tam spoustu času psaním příspěvků, které jsou teď nedostupné, a BBarona tady přitom peskujete za mazání jednotlivých příspěvků. Nestačilo by sekce uzamknout s nějakým upozorněním, že tyto doplňky nejsou nadále na tomto fóru a v repozitáři podporované?
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od PetrM - 22.4.2020, 10:25

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)