• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Přečetl jsem 4 stránky tohoto flameu a prostě mi to nedá.
1) SC vždy byl warez a nemá cenu slovíčkařit ani moralizovat
2) SC tu byl moderátory trpěn/tolerován/podporován
3) To načasování je blbé, ale jednou k tomu prostě muselo dojít, moc dobře si pamatuji, když womat vytvářel repo a Bbaron tu byl prosen o spolupráci a už tehdá se mu do toho nechtělo xyz důvodů. Nakonec došlo k nějaké dohodě, do které nevidím a je mi u zadele.
4) To si jako moderátoři myslíte, že doteď nikdo na SC nevydělával? A co všimný uploaderům na WS, to nebyl malý zárobek, vzhledem k trafiku. A kdyby to bylo na jiným úložišti, myslíte, že by to někdo warezil grátis? Nebuďte naivní. I majitelé těch úložišť to moc dobře vědí a co možná nejdéle drží status quo, přeci jen je to jejich byznys. 
5) A co třeba sekce "Žádosti o nový obsah"? tam byly živé linky na WS a to nebyl warez? To jste trpěli takovou ilegální nestoudnost?

Já mám spíš z toho takový pocit, že jste se prostě nasrali, že vám nepoteče upload bonus z WS, Forum je z ČR, WS taktéž = stejná fabulace jako od vás...

Potažmo vám někdo vyhrožoval/napomínal, že tu trpíte warez.

Když se koukneme do historie:
IPTV = konec protože warez/ilegální (trpěno bylo)
návody, jak dostat různé IPTV providery do kodi, ač je to proti smlouvám
SC a podobný = konec protože warez (trpěno taktéž)

Nám uživatelům/klientům SC je jedno komu platíme těch 59,- měsíčně, hlavně že nám frčí warez a že frčí rychle. A kdo si namlouvá něco jiného je pokrytec. A i těmto aktivitám bude jednou konec a budeme si muset najít jinou platformu. Kde budeme tahat GB warezu. Jinak to moji milí označit ani nejde. A jak píšu o legálnosti, nebo moralitě si musíme každý sáhnout do svědomí sami.

Imho stačilo stačilo napsat: Forum spadlo díky náporu od SC a jelikož je to stejně warez, tak jsme se rozhodli ho vyhodit z repo a tímto nadále nebudeme trpět jakékoliv warez doplňky. Pro warez si choďte jinam
KODI [email=16@Win10]18@Win10[/email]; KODI [email=18@Win10]18@Win10[/email]; KODI18.5@RPi 3 LibreELEC@9.2.x OSMC@vero4k
Router: Netgear R7000, Mikrotik RB951G-2HnD
TV: SAMSUNG UE50MU6172

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od karl666 - 22.4.2020, 15:27

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)