22.4.2020, 16:05
(22.4.2020, 11:35)Braby Napsal(a): Pomyslel někdo na ty chudáky, co veškerému tomu IT chaosu nerozumí ?
Jsou to naši rodiče, prarodiče, kamarádi ...
S velkou pompézností jsem mým známým atd. instaloval KODI včetně CS SK doplňků a vychvalovával jsem, jak to tady u nás vše klape a jací jsme kolegové.
Bohužel tento týden budu muset po druhé vše znovu objíždět a napravovat, doinstalovávat, zaktualizovávat a omlouvat se, že se prostě něco stalo a jen v srdci doufat, že už bude klid a že se účet na Webshare či Streamuj nevytratí do záhuby jako například velmi známý HD film+serial na Playbe repu. Plno mých známých používá i další cs sk doplňky a jsou nadšeni , co Kodi vlastně umí.
Tento stav , co je nyní ,není dobrá reklama. Pokud se něco stane horšího ,uživatelé přijdou o zábavu a posléze i o peníze,které v dobré víře dávali komu si v šanc. Tak jako jiní, za tuto službu nic od nich nepožaduji, jen ten pocit, že to tady všechno šlape a lidi jsou šťastnější aspoň o "milimetr" mě velice těší. Netuším ,jak se budu pak omlouvat, raději bych utekl někam na jinu planetu.
Doufám, že ať už přes tyto pře a obviňování či nedorozumění bude vše šlapat v normálu a je jedno,ze kterého repa bude doplňek k dispozici.
Ještě jednou díky všem ,co se o doplňky a repa vůbec starají i v této nejisté chvíli.
Moje rec, perfektne napsane