• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Achjo to je debata jak cyp.. autor doplňku si muže dělat co chce je to jeho každopádně mě se nelíbí od nej jedna věc a to jakým způsobem to dela.. nyní mám webshare na cca rok a půl a vlastně využívám jen na doplněk ostatně autor by to měl nějak oznámit normálně všem uživatelům (klientům) doplňku ze se bude postupně přecházet na jiné úložiště a třeba ze za dva roky už webshare nebude podporovat .. respektoval bych jeho rozhodnutí ať jsou jakákoliv ať si klidně náměstí kapsu asi si to i zaslouží. Každopádně ať to udělá nějakým normálním způsobem vyjádřením a informovat klienty doplňku o přechodu.. já nemám problém přejít na jiné úložiště každopádně jak jsem psal webshare mám na cca rok a půl a když jen do konce roku odstrihne asi budu nasrany chvilku ale jel bych dal na novém.. chápu i admina ze se Od toho distancují.. je to jejich forum a můžou si dělat co chtějí stejně jako autor doplňku.. každopádně nemám důvod z tohohle fora odcházet kvůli doplňku který už dne není naučil jsem se zde hodně věci a vlastně ohledně onoho doplňku jsem zde ani nic nehledal ani nezjistoval ale jsem zde kvůli jiným věcem tak proč odcházet..
VPS TVH, Webgrab... Server > Odroid-N2 Coreelec (Tvheadend client)

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od djlucas - 22.4.2020, 19:24

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)