• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Tak jsem si pečlivě pročetl celý thread a chtěl bych také něčím přispět k diskuzi. Předem říkám, že jsem si založil účet jen kvůli tomuto jedinému příspěvku a pravděpodobně většina z vás tuší, kvůli čemu jsem došel. Chápu že spousta z vás na tomto fóru strávila hodně času a máte na něj super vzpomínky, ale povězme si upřímně, kdo pro člověka vypadá jako absolutní idiot po tomhle všem. I kdyby to bylo tak, že si chce BBaron namastit kapsy (což může být velice pravděpodobné po tom, co jsem četl). Arogance adminu nezná meze, nedej bože když si někdo všimne, jak jsou strašně butthurt. Vubec mi nejde o to, jestli chce bbaron mít z něčeho peníze nebo ne, to je jeho věc a toho co bude s doplňkem dál, ale ohrazovat se nelegálnosti a tím jak je něco Wrong jste mohli už dávno před tímhle incidentem, který bbaron i dostatečně odůvodnil. Číst odpovědí adminu bylo že začátku zábavné, pak jsem k tomu měl až nechuť. Každopádně jsem rád za objasnění situace. Jsem celkové po přečtení 13 stránek o hovně o něco chytřejší a doufám, že si i spousta vašich členů, kteří zde nebyli jen kvůli "nejmenovanému doplňku" uvědomí, že trávit zde čas s někým jako jste vy je absolutně zbytečné a najdou jinou alternativu pro komunikaci mezi sebou. Ať už tohle schytá dávku kritiky či lásky, idc. Chtěl jsem vám jen sdělit, ze bbarona si bude vážit každý 10x víc než vašeho postupně umírajícího fóra :) PS: nezapomeňte být giga butthurt I po tomhle

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od KEKW - 24.4.2020, 4:23

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)