• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
(24.4.2020, 4:23)KEKW Napsal(a): Tak jsem si pečlivě pročetl celý thread a chtěl bych také něčím přispět k diskuzi. Předem říkám, že jsem si založil účet jen kvůli tomuto jedinému příspěvku a pravděpodobně většina z vás tuší, kvůli čemu jsem došel. Chápu že spousta z vás na tomto fóru strávila hodně času a máte na něj super vzpomínky, ale povězme si upřímně, kdo pro člověka vypadá jako absolutní idiot po tomhle všem. I kdyby to bylo tak, že si chce BBaron namastit kapsy (což může být velice pravděpodobné po tom, co jsem četl). Arogance adminu nezná meze, nedej bože když si někdo všimne, jak jsou strašně butthurt...

Opravdu jsi to četl celé a pořádně? O jaké aroganci adminů vůbec píšeš? Prostě do teď byl nejmenovaný plugin pravděpodobně dobročinná činnost, tedka vše nasvědčuje tomu, že to tak nebude. To už je pro adminy moc velké riziko za hranou a tak končí za těchto nemilých okolností spolupráci. Nic arogantního za tím nevidím, jen snahu krýt si záda.. Plugin jede dál, jen bez nynějšího fóra. Ač hledám jak hledám žádnou aroganci nikde nevidím, jen selský rozum..

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od neis - 24.4.2020, 8:12

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)