Kokso to mám najradšej, všetko zadarmo, s podporou a na zlatom podnose. Koľko vyplakavacou poslalo donate autorovi doplnku ? Hlavne treba nariekať koľko máte rodiny, kamarátov a aké strašne máte náklady keď to nejde. Chalanisko tomu venuje čas, svoje peniaze a po prečítaní niektorých príspevkov by som sa na všetkých zvysoka vysral a spravil to ako vip platený plugin aby sa oddelili socky od normálnych ľudí. Členské na webshare ste si zaplatili dobrovoľne a webshare nie je stream cinema. To čo ste si zaplatili, to aj dostávate. A maximálne má vytacaju otázky prečo to nejde, čo robiť, kde je nové fórum a pod. Keď neviete pracovať ani s googlom tak vyplakavajte v prvom rade nad sebou a potom riešte ostatné. Osobne dúfam, že sa z toho stane platená služba, autor z toho bude mať čo si plne zaslúži a socky nech cumia na YouTube, ten je zadarmo. V čom je problém zaplatiť si iné úložisko keď ho autor preferuje ? Denne prezerieme viac ako stojí ročne predplatné, ale jesť sa predsa musí, ostatné nech je zadarmo. Howk, dohovoriť som a dúfam sa stane plugin plateným nech už nemusím čítať celé dni to isté. A nezabudnite že niekto tu databázu plní, tomu by ste mali tiež poďakovať. Tí čo vedia niečo viac o doplnku len to ako ho nainštalovať vedia o čom píšem.
Jsem uživatel používající GM1910 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Jsem uživatel používající GM1910 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.