25.4.2020, 8:53
(25.4.2020, 5:11)robson Napsal(a): Kokso to mám najradšej, všetko zadarmo, s podporou a na zlatom podnose. Koľko vyplakavacou poslalo donate autorovi doplnku ? Hlavne treba nariekať koľko máte rodiny, kamarátov a aké strašne máte náklady keď to nejde. Chalanisko tomu venuje čas, svoje peniaze a po prečítaní niektorých príspevkov by som sa na všetkých zvysoka vysral a spravil to ako vip platený plugin aby sa oddelili socky od normálnych ľudí. Členské na webshare ste si zaplatili dobrovoľne a webshare nie je stream cinema. To čo ste si zaplatili, to aj dostávate. A maximálne má vytacaju otázky prečo to nejde, čo robiť, kde je nové fórum a pod. Keď neviete pracovať ani s googlom tak vyplakavajte v prvom rade nad sebou a potom riešte ostatné. Osobne dúfam, že sa z toho stane platená služba, autor z toho bude mať čo si plne zaslúži a socky nech cumia na YouTube, ten je zadarmo. V čom je problém zaplatiť si iné úložisko keď ho autor preferuje ? Denne prezerieme viac ako stojí ročne predplatné, ale jesť sa predsa musí, ostatné nech je zadarmo. Howk, dohovoriť som a dúfam sa stane plugin plateným nech už nemusím čítať celé dni to isté. A nezabudnite že niekto tu databázu plní, tomu by ste mali tiež poďakovať. Tí čo vedia niečo viac o doplnku len to ako ho nainštalovať vedia o čom píšem.
Jsem uživatel používající GM1910 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Toto si presne vystihol a plne s tebou súhlasím. A aj keby sa dalo len z Kra tak si to všetci radi zaplatia. Aj keby som mal platiť iba účty tak je to akosi písal. Viac minieme na iné veci, ktoré tiež nie sú dôležité pre život. A to ako tu niektorí píšu že nebudú platiť čobolákovi a že len chce na tom zarobiť, tak aj keby áno. Veď aj Webshare na tom zarába a to im nevadí? Veď je to to isté. A konieckoncov si to zaslúži. Už vidím ako by všetci ostali verní Webshare a radšej si sťahovali ručne ?. Na to je tu väčšina ľudí lenivých a pohodlných. Ani si nedokážu dať námahu s tým aby zistili čo sa stalo a prečo im to nejde. Ale na druhej strane chápem aj postoj fóra a nedivím sa. Je to ako to je.
Venztech v10 CPU Quad-core 2.0 GHz 2GB DDR3 RAM- S905X - Coreelec 9.2.2- Kodi 18.6.