25.4.2020, 20:17
Citace:V kontextu všech výše popsaných věcí, se dá tedy předpokládat, že se komunitní fanouškovská záležitost, doslova před očima mění na poskytování komerční služby - nabídka filmů a seriálů skrz vlastní doplněk a "vlastní" hrazené úložiště.Osobně mě to dost zaskočilo, bohužel neexistuje server, kde by člověk mohl zdarma koukat na stream filmů a seriálů s českým dabingem. Ani zde na fóru jsem nenašel. =( (pokud někdo o takovém addonu ví, nechť mě s ním prosím seznámí, děkuji) Jsem příležitostný divák...
Vzhledem k faktu, jaké autor doplňku provedl kroky a zejména jakou formou a k povaze nově nabízené služby, se s takovou formou jednání a poskytování obsahu rozhodně nemůžeme ztotožnit a proto jsme se rozhodli z naší strany ukončit autorovi možnost využít prostor pro svůj doplněk na tomto fóru a i v našem repozitáři.
Bohužel v případě placení za tuto službu, mám pocit, se stává divák obětí toho, že ji tímpádem chce využít na maximum a tak se z něho stává vězeň. (přeci, kdo zaplatí něco, co pak nebude používat)
Byla otázka času, než někdo tohoto nedostatku využije ve finanční prospěch. Donedávna jsem používal jen torrenty, ale mám xbox a kodi ho dokáže proměnit v dokonalé multimediální centrum, připojením přes kabel je stream lepší než torrent. Chci věřit, že přetížení Vašich serverů provedl neúmyslně. Snad se najde do budoucna parta lidí, která bude myšlenku šíření, bohužel z právního hlediska nelegálně, umožňovat skrz doplněk sledování filmů a seriálů s českým dabingem zdarma. Kodi je open-source, jak všichni víme, Android víceméně také, přesto se nadnárodní korporace Google snaží skrze tuto platofrmu vydělat (ještě že máme svobodu internetu a sdílení informací/návodů), totéž se děje s kodi, jen to není Google, ale vývojáři doplňků kdo chce a bude vydělávat... =(