• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Ja se omlouvam za stupidni dotaz, ale jsem na tom stejne jako 99,99% zdejsich uzivatelu. Jsem laik a po precteni celych 17 stranek jsem vlastne doted nepochopil, co bude a co mam delat.
Ano, jsme hloupy, byl jsem vubec rad, ze jsem pred rokem a pul zprovoznil SC pres video navod po dvou hodinach studovani na zdejším foru. Byl bych moc rad, kdyby to pokracovalo jako dosud. Nepotrebuji zadne “Kra” a budu rad, kdyz by to fungovalo na stejne platforme jako doted (webshare).
Souhlasim s nazory uzivatele Casik01. Mozna by to chtelo vychladnout a neopustit tyto verne uzivatele zdejsiho fora. Jsem laik a ikdyz nerozumim kodovani, nemyslim si, ze by byl problem udelat neco noveho ve stejnem principu, zalozenem na webshare.
Muzeme tady nadavat na kohokoli, ze vas podvedl, ukradl skript nebo co to je, ale nic tim nedocilime. Stejne to funguje v zivote. Kazdy se setkal s tim, ze mu ukradli kolo ze sklepa a co? Prestali jsme jezdit na kole? Ne. Bavi nas to porad dal. Kdyz se s nekym rozvedla manzelka, zanevreli jsme na nase deti? Ne! Protoze je to nas produkt. Neco, na cem nam zalezi a my, obycejni uzivatele jsme vase deti, ktere maji radost, kdyz se o nas starate a verim, ze Vas spousta z nas za to obdivuje a pripadne i odmeni.
Ale dle meho nazoru, zivot je o novych vyzvach a hold, vzdy se objevi nejaka past nebo nam nekdo podkopne nohy a bud vstaneme jeste silnejsi nebo zustaneme lezet a brecet.
Mozna nekdo napise, ze jsem to cele nepochopil, ale ujistuji vas, ze jsem Lama, nerozumim programovani, jsem uplne obycejny uzivatel, ktery sleduje toto forum, kdyz je treba, a nezna zakulisni problemy a vesmes poradne nedokaze vyresit slozitejsi problemy. Ale budu rad, a verim, ze ne jen ja, kdyz to pobezi jako doted a at si Bbaron necha to svoje Kra a vy si jedte taky to svoje. Jen prosim nehazejte sve fanousky pres palubu.
Diky

Ps: pokud by nekdo chtel reagovat, budu rad za zdravy komentar, pripadne lidskou radu, co a jak mam delat, protoze jsem opravdu obycejny uzivatel bez znalosti kodovani, programovani, skript, apd. Ale jsem pracujici clovek a nemam zas problem ohodnotit neci vykon.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od joeys - 27.4.2020, 8:01

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)