27.4.2020, 19:11
Odbočím.
V KODI používám doplněk HBO GO.
U mého IPTV tarifu si platím balík HBO a k němu mám i od IPTV providera HBO GO po registraci.
Když nebude doplněk vývojářem v KODI vyvíjen a nebo pokud odstraní z doplňku CZ providery tak je jasné že mi doplněk nepojede ALE pojede mi HBO GO aplikace v ATV boxu a v TV.
A takto to asi funguje u SC.
Platí si tu lidi WS, jestli autor doplňku zruší WS a bude podporovat jen SK úložiště tak tu všichni český křiklouni zamáčknou slzu, utřou nudli a dokoupí si ext disky ke KODI a přes noc budou stahovat z WS do té doby než jim “ předplatné” vyprší.
To je to samé jako příklad s autem a benzínem a jednou jedinou ČS (čerpací stanicí) ve městě.
Auto = WS
Benzín (ČS) = SC doplněk
Jestli benzínka zavře, pojedete pro benzín do SK a nebo nebudete jezdit.
Nebo zvolíte předělání na LPG a místo benzínu budete plnit a jezdit na plyn.
LPG = webový prohlížeč.
No není lepší platit za HBO, Netflix či jiné služby ...
V KODI používám doplněk HBO GO.
U mého IPTV tarifu si platím balík HBO a k němu mám i od IPTV providera HBO GO po registraci.
Když nebude doplněk vývojářem v KODI vyvíjen a nebo pokud odstraní z doplňku CZ providery tak je jasné že mi doplněk nepojede ALE pojede mi HBO GO aplikace v ATV boxu a v TV.
A takto to asi funguje u SC.
Platí si tu lidi WS, jestli autor doplňku zruší WS a bude podporovat jen SK úložiště tak tu všichni český křiklouni zamáčknou slzu, utřou nudli a dokoupí si ext disky ke KODI a přes noc budou stahovat z WS do té doby než jim “ předplatné” vyprší.
To je to samé jako příklad s autem a benzínem a jednou jedinou ČS (čerpací stanicí) ve městě.
Auto = WS
Benzín (ČS) = SC doplněk
Jestli benzínka zavře, pojedete pro benzín do SK a nebo nebudete jezdit.
Nebo zvolíte předělání na LPG a místo benzínu budete plnit a jezdit na plyn.
LPG = webový prohlížeč.
No není lepší platit za HBO, Netflix či jiné služby ...
Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.