27.4.2020, 23:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.4.2020, 23:45 uživatelem motomysak.)
(27.4.2020, 10:00)DejvidCV Napsal(a): Je pravda, že pro opravdové laiky-konzumenty jsou bohužel informace na tomto fóru spíše matoucí a k nasrání, než, aby byli konstruktivní, věcné, přehledné a pomohli, bohužel!
Jenže kdo to chce mít funkční, nemůže být až zas takový laik... Natahovat si kšandy a nabízet to celé vesnici kam borci dotáhli optiku, se bez hlubšího povědomí může zvrhnout v "lamácké" dotazy a nadávání na WS nebo SC atd...
Takže všichni! "laici-konzumenti" se učte jak to všechno funguje ať nejste za LAMY před všema těma, kterým jste to nastavili, sehnali a zařídily...jojo bude to hoňka

(27.4.2020, 23:06)Saxikol Napsal(a): Na Samsung tv (Tizen) mám již delší dobu nainstalován Aple TV a je to celkem paráda na 2 metrové uhlopříčce super obraz.Pokud se rozhodnu shlédnout film který mě zajímá zaplatím 75 kč a ve 4K i s kvalitním zvukem přes receiver sleduji.jsem plně spokojen.Je to stále daleko levnější než kino.Určitě doporučuji...WS stejně dlouho nebude funkční na sledování filmů,tohle WS není budoucnost...
Ty seš komik...