• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
(27.4.2020, 23:04)motomysak Napsal(a):
(27.4.2020, 9:09)maro2455 Napsal(a): Motomysak a Azazael - ano je to na COIku - ne SC samozrejme, ale Webshare, protoze nebalancuje na hrane, ale za hranou.
Ano kez by byla obobna sluzba legalni a olacena, nemam sebemensi problem platit za legalni sluzbu v podobnem rozmeru jako bylo SC, ale hlavne funkcni. Ne platit websharu a ojebem mit sc a streamovat, bohuzel srovnatelna ceska sluzba neexistuje. A ano jsem hodne na webshare nastvany, protoze mit neco predplacene na rok jen kvuli sc, ktere je nyni na dve veci je proste podel!

Twl píšeš ja TATAR...nerozumí ti čech ani slovák...Já si zaplatil WS na rok a mám tam přístup...vše mě funguje tak jak má. Nechápu tedy, proč jsi na WS naštvaný. Ono ti něco nefunguje? A prosím tebe co ti nefunguje?... 3 3 3

Funguje, nech to byt, mel jsem blbej den, tak jsem se tady vyblil jako tatar. Na rozdil od nekterych urazlivek jsem se omluvil tak uz klidek chlapci..neni potreba porad brecet.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od maro2455 - 28.4.2020, 7:54

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)