• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
To sa ti tu snažili ľudia vysvetliť, ale ty si začal hneď takto:

A pokračoval takto:

Nejdem to ďalej rozpitvávať, lebo čo bolo, to bolo, ale nabudúce keď nezačneš hneď vyhrážkami a nadávkami vo veci, v ktorej si uplne mimo a nebudeš útočiť na ľudí, ktorí sa ti to snažia vysvetliť, tak ti to snáď nebude trvať 3 dni a snáď to pochopíš hneď na poprvé.

Ideálny postup by bol:
1. Prečítam si o problematike viac, než len 2 stránky zo 16, aby som to pochopil. Môžu tam byť užitočné informácie.
2. Keď som to nečítal a aj napriek tomu mám silnú potrebu sa vyjadriť vo veci, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou nechápem, nezačnem útočiť na všetko a každého.
3. Nenadávam ľuďom, ktorí mi to chcú vysvetliť. Možno o tom vedia viac, než ja, keď sa danej problematike venujú týždne-mesiace, kým ja len hodinu.
4. Keď už som začal ako totálne hovädo, nečudujem sa, keď sa tak aj ku mne správajú a nebudem vyplakávať kvôli tomu.
5. Pokúsim sa pochopiť logiku problému a význam toho, čo mi napísali.
6. Nežijem vo svojej bubline, kde som ja ten najdokonalejší a moje EGO je dôležitejšie ako hocičo iné.

Keď dodržíš týchto pár bodov, budeš schopný viesť konštruktívnu diskusiu a nebudeš vyzerať v očiach ostatných ako infantilný debil (nie nesnažím sa ťa uraziť, len píšem ako ťa tu vnímajú ľudia ľudia po tvojich príspevkoch).

PS: Cením si snahu o nápravu vyššie uvedených problémov.

X96 max plus ultra

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od playman22 - 28.4.2020, 9:26

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)