• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
(27.4.2020, 19:11)beitlj Napsal(a): Platí si tu lidi WS, jestli autor doplňku zruší WS a bude podporovat jen SK úložiště tak tu všichni český křiklouni zamáčknou slzu, utřou nudli a dokoupí si ext disky ke KODI a přes noc budou stahovat z WS do té doby než jim “ předplatné” vyprší.
Nechápu, proč to dělat tak složitě. Existuje doplněk "Soubory Online", kde je i WS, a s jeho pomocí si můžeš přehrát jakýkoliv soubor z WS v Kodi. Nemusíš jak Tydlydýt nic stahovat k sobě. Já ho občas využívám, protože pomocí něj jdou vyhledat a přehrát i soubory, které ještě nejsou zalistované v obsahu SC.
-----
Co se týče kauzy "zloděj okradá zloděje", tak postižené plně chápu. Já jsem kupříkladu kdysi dávno uploadl cosi na uloz.to a už jsem si říkal, že povalí uploader kredit - pár dní to sypalo kredit a pak šmitec, proud kreditu zlimitoval k nule. I jal jsem se zjišťovat "proč". Zjistil jsem, že nějakej pičmund ty moje soubory reuploadnul, jen pod jiným/jednodušším/bez diakritiky názvem. Takže ve vyhledávání souborů ho to ukazovalo nahoře nade mnou... a logicky všichni stahovali to "jeho". Jemu, pičmundovi to začalo sypat, přitom videa jsem nagraboval já, upravil já, já jsem kolem toho musel v půldvanáctý tancovat, abych stihnul v TV všechny díly a nastavil DV Recorder, atd. A on pičmund jeden jen přišel k hotovýmu, a vychcaně to jen reuploadnul.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od harrym - 01.5.2020, 14:13

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)