01.5.2020, 17:51
@harrym : Tyhle služby, rozuměj WS, Filmy online, Soubory online a.j., jdou mimo mě.
Dosáhl jsem jistého vzdělání a postavení ze kterého mi plyne i finanční benefit.
Tedy mám na to abych si zaplatil IPTV - plnou nabídku včetně HBO Go a platím Netflix a platím Apple TV protože máme doma plno Apple hraček. Myslím že co do legálnosti mám pokryto 80% z streamovacích služeb.
Co se KODI boxů týká tak v nich mi jde o tři doplňky :
a) Tvheadend client - centrální repo
b) TELH - ofikl CZ/SK repo
c) HBO Go - centrální repo.
Fakt nemám potřebu využívat pochybné streamovací služby které do budoucna budou mít jepičí život a díky restrikcím jich plno ukončí svou činnost.
Jen jsem se divil že je tu 70k klientů kteří těchto pochybných služeb využívají.
No ta CZ/SK nátura se i po 30 letech po revoluci prostě nezapře.
Dosáhl jsem jistého vzdělání a postavení ze kterého mi plyne i finanční benefit.
Tedy mám na to abych si zaplatil IPTV - plnou nabídku včetně HBO Go a platím Netflix a platím Apple TV protože máme doma plno Apple hraček. Myslím že co do legálnosti mám pokryto 80% z streamovacích služeb.
Co se KODI boxů týká tak v nich mi jde o tři doplňky :
a) Tvheadend client - centrální repo
b) TELH - ofikl CZ/SK repo
c) HBO Go - centrální repo.
Fakt nemám potřebu využívat pochybné streamovací služby které do budoucna budou mít jepičí život a díky restrikcím jich plno ukončí svou činnost.
Jen jsem se divil že je tu 70k klientů kteří těchto pochybných služeb využívají.
No ta CZ/SK nátura se i po 30 letech po revoluci prostě nezapře.
Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.