• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
No, z noci na dnešek BBaron odseknul webshare úplně. Bez varování, důvodem je prý krádež jeho databáze. Upřímně se vůbec ničemu neidvím, protože se jako autor pluginu začal chovat nepředvídatelně a podobná rozhodnutí dělal v řádech minut. Poprvé jsem ho registroval jako vrtošivého diktátora, když nějak minulý nebo předminulý rok odříznul databázi od pluginu a vydal wtf prohlášení na svém Githubu. Upřímně mu přeju, aby mu na tu jeho hru s NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING přistoupilo co nejméně lidí a co nejvíc lidí forknulo jeho plugin tak, aby se dal používat zase rozumně.

Nechápu lidi, co ho nesou na rukách jako poloboha. Je to jenom zakomplexovanej programátor, který si tímhle léči svoje komplexy z dospívání. O tom svědčí i jeho křivárny, který jsou za vznikem tohodle threadu.

Moc se omlouvám za svůj výlev, ale muselo to ven. Lidi, nepřistupujte na hru takových lidí, radši si vezměte do ruky knihu o Pythonu, kousněte se do zadku a naprogramujte si svoje vlastní řešení. Internet je svobodné místo jen do té míry, do které si tu svobodu necháte vzít. BBaron svým uživatelům sebral možnost volby. Já s tím nesouhlasím a radši si budu používat alternativy, nebo si tu alternativu rád napíšu sám. Stejně jsem si chtěl něco podobného naprogramovat. 

Doufám, že podobně jako já smýšlí víc lidí. Z téhle situace by mohlo vzejít něco skvělého a nového. Berme to jako příležitost.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od rancidtekk - 03.5.2020, 11:24

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)