Dostal jsem link na tuto diskuzi, teprve ji musím načíst, ale protože jsem se na tom novém SK foru věnoval popisování faktických informací a hledal from scratch, vlákno bylo smazáno (těsně před smazáním tam padl link sem)
Mohu svými nálezy potvrdit, že se s maximální pravděpodobností jedná o podvod na komunitu. Protože na onom SK fóru mi nebylo dovoleno mluvit, doufám ve svobodu projevu zde. Jen pár věcí pro stále nevěřící:
Mohu svými nálezy potvrdit, že se s maximální pravděpodobností jedná o podvod na komunitu. Protože na onom SK fóru mi nebylo dovoleno mluvit, doufám ve svobodu projevu zde. Jen pár věcí pro stále nevěřící:
- bílý kůň: "poslanec OZ Šenkvice" https://www.facebook.com/m.dugovic2018/ ... spatna osoba, netrefil jsem se :)
- datum vzniku a přiznané ekonomické výsledky taktéž vypadají, že je to účelovka
- Dugovič je téměř soused Michala (bbaron)
- streamovani probíhá ze serverů v01 a s01.k*a.sk ... v01 jede na VSHosting a s01 na CDN77
- předplatitelé říkají, že to nestíhá
- už teď je na Webshare možno tušit pokles, ale uvidíme večer ...
- graf VSHostingu nemá cenu moc sledovat a CDN77 už vůbec ne, navíc nemají od nixu svůj port