• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Vážení jsem zde úplným nováčkem i když toto fórum sleduji již nějaký ten pátek. Zaregistroval jsem se a píšu zde jen a jen z důvodu výpadku doplňku KODI jehož název se nesmí vyslovit a o jeho migraci na nejmenovaný server jehož název se také nesmí vyslovit. Četl jsem již desítky ba možná i stovky nejrůznějších příspěvků a komentářů ze všech možných stran a vyvolává to ve mně velmi smíšené pocity. Na jednu stranu chápu autora nejmenovaného dolňku a na druhou stranu chápu reakci provozovatelů zdejšího fóra. Co ale nechápu je že NIKDO za celou dobu trvání tohoto mišmaše není schopen jednoduchým a pravdivým způsobem vysvětlit laikům, mezi které se počítám i já, současný stav opravy nebo vytvoření nového doplňku který by zprovoznil sledování streamovaného videa z nejmenovaného českého serveru. Obě strany třískají okolo sebe bany na každého kdo s jejich kroky nesouhlasí nebo si dovolí přijít s kritikou, nebo všem alespoň banem vyhrožují. Nerozumím problematice ale chtěl bych aspoň tušit kam to celé směřuje či jak daleko jsou práce, kdy je možné očekávat zlepšení stávající situace. Doufám že jsem svůj příspěvek napsal dost kulantně na to abych nebyl zabanován ale když se tak přesto stane, určitě se z toho nepo**ru.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra - od Voldemort - 18.5.2020, 19:03

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)