Témat: 1
Registrován od: 07/2018
Hodnocení:
17
22.4.2020, 17:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 17:56 uživatelem Braby.)
... je to marný , je to marný , je to marný....
Já netvrdím,že si já nebo někdo dotyčný dělá živnost na tom, že někomu pomůže to či ono nainstalovat, proboha lidi neházejme na sebe špínu.
Člověk se zmíní, že někomu pomohl a hned ten druhý si myslí,že na tom profituje.
Ale napadá mě jedno staré přísloví : PODLE SEBE SOUDÍM TEBE ! - nebo DOBRÝ SKUTEK JE VŽDY PO ZÁSLUZE POTRESTÁN !
Je mi 51 let a jsem ze staré školy a rád pomůžu s radou...není to tohle to pravé poslání našeho fóra ?
BEELINK GT KING -Amlogic S922x - 4/64GB Android 9.0.0 ::: /NEXBOX F3-Amlogic S905x3- 4/64GB Android 9.0.0::: TRANSPEED - Amlogic s905x4 4/128GB Android 11::: NEXBOX - Amlogic s905x4 4/64GB Android 11
Témat: 35
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
137
22.4.2020, 18:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 18:56 uživatelem forsajd.)
@
quicksilver pokial nemas AV receiver a potrpis si na kvalitne audio tak ti to ponukne jedine SC, mam predplateny i Netflix 90% len ang. a ziaden zazrak, DV je tam o ničom a HBO slabota mal som ho na skusku ziadne HDR a slabí vyber proste pre CZSK nie je nic poriadne a podla tvojho popisu tebe zrovna o audio vobec nejde (inak by si to komentoval) stych co presdzujes ti neponukne kvalitne audio ani netflix ani hbo a mam dojem ze i ang. ovladas su i taky ako ja co zatat ang. nevedia 54r este ako tak pa rusky
/LG OLED 55"/- Soundbar - Samsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/
Témat: 6
Registrován od: 02/2018
Hodnocení:
31
(22.4.2020, 17:24)Pampalin Napsal(a): 90% tu bolo len kvoli SC - dávam bolševikovi rok max 2
a admin tu ? totálne neschopný a ostane tu nakoniec sám ,lebo ani netuší čo je vpn proxi a 1000 registračiek
vypadnem oddtialto nemám tu čo robiť a vy si tu lezte do zadku komu chcete a kedy chcete ----- end -------
Čo bolo to bolo ....
My tomu tady říkáme “čobolsko” takže až po uvolnění překročíte hranice k nám a někdo vás nazve Čobolem tak jste v obrazu.
Do Tater jezdím často, mám tam plno normálních kamarádů z vojny.
Odjebaj sa oddtialto !
Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.
Témat: 10
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
36
Admin by měl tyto útočné příspěvky mazat. Nic neřeší, pouze vzbuzují nenávist.
Témat: 4
Registrován od: 01/2016
Hodnocení:
55
Tak jsem si to fofrem pročetl a jediný co se špatně čte je urážení. Jinak děkuji za informace. Jsem rád,že fórum je už funkční a budu si sem tam moci pročítat a případně se i s někým poradit :)
A kluci...hlavně se nehádejte...někdy z člověka v zápalu může vypadnout i nějaká tá nežádoucí urážka a pak se to hodně špatně napravuje ;)
Témat: 9
Registrován od: 04/2019
Hodnocení:
25
Achjo to je debata jak cyp.. autor doplňku si muže dělat co chce je to jeho každopádně mě se nelíbí od nej jedna věc a to jakým způsobem to dela.. nyní mám webshare na cca rok a půl a vlastně využívám jen na doplněk ostatně autor by to měl nějak oznámit normálně všem uživatelům (klientům) doplňku ze se bude postupně přecházet na jiné úložiště a třeba ze za dva roky už webshare nebude podporovat .. respektoval bych jeho rozhodnutí ať jsou jakákoliv ať si klidně náměstí kapsu asi si to i zaslouží. Každopádně ať to udělá nějakým normálním způsobem vyjádřením a informovat klienty doplňku o přechodu.. já nemám problém přejít na jiné úložiště každopádně jak jsem psal webshare mám na cca rok a půl a když jen do konce roku odstrihne asi budu nasrany chvilku ale jel bych dal na novém.. chápu i admina ze se Od toho distancují.. je to jejich forum a můžou si dělat co chtějí stejně jako autor doplňku.. každopádně nemám důvod z tohohle fora odcházet kvůli doplňku který už dne není naučil jsem se zde hodně věci a vlastně ohledně onoho doplňku jsem zde ani nic nehledal ani nezjistoval ale jsem zde kvůli jiným věcem tak proč odcházet..
VPS TVH, Webgrab... Server > Odroid-N2 Coreelec (Tvheadend client)
Registrován od: 12/2019
Hodnocení:
3
Presne tak, mali by sme si pomáhať a nie si navzájom podrážať nohy. Viem že doba je taká, na všetkom len zarobiť a každého s prepáčením "odrbať" a heslo dnešnej doby:
"NA KAŽDÉHO JEBAŤ, HLAVNÁ VEC ŽE MNE JE DOBRE"
Niekto tu narážal na tú česko-slovenskú náturu. Ja som na ňu hrdý, hoci má aj dobrú aj zlú stránku.
Pomáhajme si, veď o tom sú takéto fóra. Jeden vie to, druhý zas to a spolu toho vieme dosť. Prečo nevydrbať so systémom keď aj on vydrbáva s nami. Vždy budem hľadať alternatívy k všetkému a nejde tu o to či je niečo platené alebo je to "zadarmo" a už vôbec či je niečo legálne alebo nelegálne. To my žily netrhá. Vždy som bol pirát a aj budem. Nebavia ma vymedzené hranice odtiaľto potiaľto ako väčšinu ľudí na tomto type fóra. Keď je dobrý nápad či je legál alebo nie tomu na kráse neuberá.
Jedine spolu sa pohneme dopredu a celé fórum bude napredovať
Nvidia Shield TV PRO 2019 - Android 11 / Google Chromecast 4K - Google TV / NAS SYNOLOGY - 4TB / wg++ / 365EPG Generator
Témat: 30
Registrován od: 02/2016
Hodnocení:
48
A pak je také otázka jestli Kodi bude...imho spoustu společnostem se to jistě nelíbí.....
A proto i já se připravuji na alternativu....
Témat: 5
Registrován od: 09/2016
Hodnocení:
13
Uff to teda čumím 191 komentářů o ničem. Popravdě vydržel jsem jen číst do 50. příspěvku a pak to jen proletěl. Ze mě můžu říct, že 90% diskutujících nemá ani povědomí o tom, jak co funguje a brečí tady úplně zbytečně. Osobně tento doplněk nepoužívám, jen ho mám aktivní z důvodu, že je to zdarma, k VIP websharu. Webshare mám mnohem delší dobu než existuje tento doplněk a tak spojování těchto dvou rozdílných věcí je mimo. Kodi a jeho deriváty používám možná delší dobu, než existuje i tohle fórum (sorry jestli se pletu a funguje to tady víc jak deset let) a věřte, že absence jednoho doplňku, který používá promile uživatelů, kodi určitě nehrozí.
Jsem uživatel používající BBD100-1 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Témat: 0
Registrován od: 02/2017
Hodnocení:
3
no hotovo,uplne vam niektorym zbytocne preplo...kto chce bude SC pouzivat..za tych par eur alebo czk rocne.
a je jedno ci z ws alebo kra...myslim ze tvorcovia doplnku si par drobnych zasluzia..
Nvidia shild TV 2017
Kodi 18.6
Registrován od: 12/2018
Hodnocení:
1
22.4.2020, 20:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 20:57 uživatelem motomysak.)
cuore, hlavně že ty si sem napsal komentář plný smyslů a hodnot...Doplněk "XY" nepoužíváš, ale zadarmo i rakovinu, co...kašpare
Témat: 0
Registrován od: 06/2019
Hodnocení:
0
22.4.2020, 21:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 21:06 uživatelem Milosh.)
No vše zatím funguje. Bylo by super kdyby se to vrátilo do starých kolejí. Co mě osobně mrzí že ještě zmizel skin Eustary SC. S ostatními se nemohu nějak domluvit aby byly přehledné.
Témat: 5
Registrován od: 09/2016
Hodnocení:
13
Ad.motomysak no pokud z fóra odejdou tobě podobní, tak odstranění tohoto doplňku má jen pozitiva. Myslím si že jsem toho napsal dost a výstižně. Je to jen doplněk, který využívá jen pár lidí a tohle fórum je o kodi ne o sc. To že ho mám aktivní, jako dalších xy doplňků, jako je iprima apod. a nepoužívám je, je jen moje věc. A odpusti si ty ataky, dík.
Jsem uživatel používající BBD100-1 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Témat: 18
Registrován od: 03/2016
Hodnocení:
14
22.4.2020, 21:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 21:54 uživatelem quicksilver.)
Robin Hood : bohatým bral , Chudim dával.Az ho jednoho dne ho chytili a povesily.
Asi tak ....
Uvědomuje si tady někdo z vas ,že je to cele riziko ? Cest těm co maji doma rodinu
a po večerech zadarmo makaji na doplňcích,ale tohle už je velká hra.
Co se stále az pozmeni zákon ,kdy si půjdou pro IP adresy a seznami co
kdo ,kdy stáhl nebo sledoval.Mějte na paměti ,ze i číslo bankovních karet se
Někde zapusuji.Co se stane az vám prijde účet na par stovek tisíc k zaplacení ?
Hlavně že lidi ušetří ....

Dávejte sem uz prostě povolené doplňky a už tohle nereste!
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.