• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Mohl si alespoň @BBaron: odpustit to že mu někdo stáhnul údaje z pluginu a proto vypnul webshare 3

Citovat
Ano, taky jsem zaregistroval, že je to mrtvé. Toto rozuzlení jsem nečekal až tak rychle. Naštěstí mám předplatné na WS na jen cca 1/2 roku a ne jak někteří idioti na několik let. Ale nekup to, když je to tak levný, teď je dokonce nově akce na 2 roky za 899,-. A to se (ne)vyplatí! 14

Citovat
otava5:

1) Chysta sa nejaky novy plugin zeby? :)

2) Ake su skusenosti so Sosacom? Ja osobne po tomto komunikacnom faile urcite nebudem platit Baronovi nic, nech uz je alebo nie je spriahnuty s Kra.

Citovat
(01.5.2020, 14:13)harrym Napsal(a):
(27.4.2020, 19:11)beitlj Napsal(a): Platí si tu lidi WS, jestli autor doplňku zruší WS a bude podporovat jen SK úložiště tak tu všichni český křiklouni zamáčknou slzu, utřou nudli a dokoupí si ext disky ke KODI a přes noc budou stahovat z WS do té doby než jim “ předplatné” vyprší.
Nechápu, proč to dělat tak složitě. Existuje doplněk "Soubory Online", kde je i WS, a s jeho pomocí si můžeš přehrát jakýkoliv soubor z WS v Kodi. Nemusíš jak Tydlydýt nic stahovat k sobě. Já ho občas využívám, protože pomocí něj jdou vyhledat a přehrát i soubory, které ještě nejsou zalistované v obsahu SC.
-----
Co se týče kauzy "zloděj okradá zloděje", tak postižené plně chápu. Já jsem kupříkladu kdysi dávno uploadl cosi na uloz.to a už jsem si říkal, že povalí uploader kredit - pár dní to sypalo kredit a pak šmitec, proud kreditu zlimitoval k nule. I jal jsem se zjišťovat "proč". Zjistil jsem, že nějakej pičmund ty moje soubory reuploadnul, jen pod jiným/jednodušším/bez diakritiky názvem. Takže ve vyhledávání souborů ho to ukazovalo nahoře nade mnou... a logicky všichni stahovali to "jeho". Jemu, pičmundovi to začalo sypat, přitom videa jsem nagraboval já, upravil já, já jsem kolem toho musel v půldvanáctý tancovat, abych stihnul v TV všechny díly a nastavil DV Recorder, atd. A on pičmund jeden jen přišel k hotovýmu, a vychcaně to jen reuploadnul.

To je vtipný, co? To je koloběh života. Tvůrci, kteří to za miliony dolarů dali dohromady a roky na tom pracovali. A pak jim to nějakej pičmund stáhne z TV a pověsí na uložiště :-). A rozšiluje se, že jinej pičmund mu to reuploadne.

Citovat
(21.4.2020, 22:50)BBaron Napsal(a): drzim XBMC-KODI.cz palce. Je mi luto, ze to beriete ako zneuzitie, chcel som len pomoct, tak ako vzdy.

Komu pomoc? Lidem kteří v dobré víře zaplatili webshare na rok i déle? Chápu dělat něco zadarmo dnes není v modě, ale stačilo se zmínit navrhnout částku a věřím že každý by rád nějakou korunou přispěl. Takto každý den otevíráme Kodi s pocitem co vše zase budeme muset udělat a čím se prokousávat. Ve finále to dopadne tak, že už to všechny přestane bavit a najdou jiné alternativy a všichni prodělají. Tak vem rozum do hrsti, uznej že jde jen o peníze (nakonec tak jako vždy) řekní částku a účet a pak je to každého volba. Věřím, že při 70000 aktivních účtech by částka nemusela být likvidační.

Citovat
Tak se přeci jen potvrdilo, že měli zdejší admini o baronovi pravdu.... Doufám ale, že se najde někdo šikovný, kdo plugin pro WS vytvoří.

Citovat
Tak on autor samozřejmě nikdy nemůže veřejně říci, že má z doplňku nějaký příjem.
P.S. To číslo 70 000 není počet placených účtů, ale počet zařízení s instalovaným doplňkem.

Citovat
Ahoj Mám problém v tom že sice se mi Kodi respektive stream cinema na Verzi 1.3.26 ale pomohli nic ní nejde přehrát to co jsem koukal předtim zkrátka nejde a vyhazuje mi to jako by to bylo prázdný rád bych nějakou radu mám zaplaceno cca na 300 dní a je mi to k hovnu.Vasek

Citovat
czbob: Vzhledem k tomu, že byla zkopírována dtb, je to nejspíš velmi pravděpodobné.

Citovat
mlok: V to doufám... Protože se přiznám, KODI jsem používal pouze pro Cinema Stream s WS.

Citovat
@zmije97:  vypadá to, že doplněk už je definitivně (?) od WS odstřižený, takže ano, těch 300 dní je ti víceméně k hovnu, pokud ho používáš jen na SC (jako asi většina).
Ale můžeš dál stahovat, nebo si přehrávat soubory pomocí "Soubory online". Nebo doufat, že někdo udělá klon SC...

Citovat
Doplněk soubory online jsem si teď doinstaloval , v možnostech doplňku jsem si u WS zadal přihlašovací údaje ale pokud odkliknu jakoukoliv položku ze seznamu, napíše mi to chybu Chyba souboru online/ přehrávání selhalo..

Citovat
czbob: Funguje to, asi děláš něco blbě.
Nejspíš jsi zadal blbě login nebo heslo.
Je dobré zrušit ostatní servery/služby, v nastavení, jelikož uloz.to z principu pro přehrávání nefunguje a ostatní služby se tam jen motaj ve vyhledávání.

Citovat
No ale co dělám špatně, na to jsem zatím nepřišel...

harrym: login + heslo mám správně (můj email + heslo si pamatuji, přihlášení ověřeno i na WS), ostatní servery jsem zrušil, takže mám povolen pouze WS. A pořád chyba.

Citovat
Mně ("soubory online") soubory z WS najde, ale nespustí se přehrávání

Citovat
Nechapu proc si pod videem na Webshare nezkopirujete Direct link, ten se da prece vlozit do jakehokoliv prehravacee treba VLC, open Network a jede to. Kodi je uplne zbytecny

Citovat
Jak psal Radar, to samé...soubory mi to najde ale jakmile je chci přehrát - X chyba soubory online

TinkerTaylor: Tak já např. používám nVidia Shield TV2019, kde mám KOdi a do včerejška jel přes Cinema Stream.

Citovat
czbob: to jo, to chápu. Jen ze nekde pisou lidi ze z WS nejde stramovat bez Kodi

Citovat
Jde pouze přes : NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING ( učet )    2
1
mesiac
3,49€
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / ZidLG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / Zidoo z1000oo z1000

Citovat
emilsat: naprostej nesmysl. webshare jede normalne i streamovani z direct linku jede.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)