Používám CoreELEC 9.2.2 (Nightly), nainstaloval jsem doplněk Soubory Online 1.3.6 z XBMC repozitáře a při instalaci jsem potvrdil instalaci všech závislostí (asi sedm skriptů). Pak jsem jen v konfiguraci webshare.cz zadal své už. jméno a heslo. Všechno OK (znovu jsem teď vyzkoušel funkčnost ;-) )
|
Hodnocení tématu:
Soubory online - WebShare
|
03.5.2020, 15:41
Soubory online mě taky nejdou mám verzi 1.3.6 jsem v doplnuku přihlášen na webshare a když vyhledám film tak mě to napíše že chyba souboru online, prosím už to někdo vyřešil prosím o radu dík.
03.5.2020, 15:53
Chlapci měl jsem stejný problém jeden účet šel druhý ne. Po asi hodinové bádání jsem zjistil, že v hesle na webshare musíte mít pouze písmena žádné čísla a speciální znaky... Raději bych nezkoušel ani velké písmena... Když tak tu zanechte feedback jestli to pomohlo
Změna hesla pomohla. Vyhodil jsem velka mala pismena a číslice a uz mi SOUBORY ONLINE jede. Díky!!
Tys na to káp!! Bylo to tím. Zkoušel jsem kde co. Přeinstalovat REPO, Addon a až změna formátu hesla to vyřešila!! Díky
(03.5.2020, 15:53)Psysel Napsal(a): Chlapci měl jsem stejný problém jeden účet šel druhý ne. Po asi hodinové bádání jsem zjistil, že v hesle na webshare musíte mít pouze písmena žádné čísla a speciální znaky... Raději bych nezkoušel ani velké písmena... Když tak tu zanechte feedback jestli to pomohlo
Tys na to káp!! Bylo to tím. Zkoušel jsem kde co. Přeinstalovat REPO, Addon a až změna formátu hesla to vyřešila!! Díky
03.5.2020, 16:07
Pokud by si někdo chtěl film (možná i seriál, netestoval jsem) ze "Soubory OnLine" přidat do knihovny a shlédnout později ..... je tu stará nicméně funkční "fičurinka" → ADD to lib - addons pro přidání obsahu z jiných doplňků včetně .strm do knihovny KODI
Možná již existuje něco lepšího a možná toto vůbec nepotřebujete (vytahuji mé velmi staré vlákno) omlouvám se OT .....
Možná již existuje něco lepšího a možná toto vůbec nepotřebujete (vytahuji mé velmi staré vlákno) omlouvám se OT .....
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...
03.5.2020, 16:11
Tak mne soubory online tiež nešli a zmenil som si heslo vyhodil som číslo a ide to
03.5.2020, 16:22
Také potvrzuji funkčnost po změně hesla pouze na malá písmena.
03.5.2020, 16:39
Jsem rád, že změna hesla funguje. Já mám v heslu velká, malá písmena i čísla a funguje to normálně. Tak mám asi štěstí.
03.5.2020, 16:45
Perfektní práce změna hesla na malé písmena funguje
Ale celej den jsem přeinstaloval kodi vymazal všechny doplňky a všechno zbytečně, a opraví to taková blbost
D díky
Ale celej den jsem přeinstaloval kodi vymazal všechny doplňky a všechno zbytečně, a opraví to taková blbost
D díky
Nekde jsem cetl, ze misto loginu je potreba napsat e-mail. Nemam to otestovano..
03.5.2020, 17:26
Ahoj soubory online mi jedou i s heslem malá velká písmena a číslice, přehrávání online funkční ale když chci soubor stáhnout hodí to chybu jde vám stahovat?
03.5.2020, 17:40
heslo na WS kombinovane malé, veľké aj číslice a SO funguje v poriadku aj prehrávanie aj sťahovanie
PC - Windows 7/64 >>> Kodi 18,8 Leia >>> TV Panasonic TX-49CXW754
03.5.2020, 17:57
Tak mám pech. Změnil jsem heslo na WS na jen malá písmena a nic, stále mi to hlásí, že jednu, nebo více položek se nepodařilo přehrát.
03.5.2020, 18:11
Taky nic ani po změně hesla na malá písmena.
Hlásí, že jednu, nebo více položek se nepodařilo přehrát.
(jak v kodi 18.6 v mobilu a i v 18.6 v android boxu)
Jde to vůbec někomu na androidu?
03.5.2020, 18:26
03.5.2020, 18:27
Ahoj, mam dotaz. Soubory Online mi jedou, ale nezobrazi se soubory, ktery se zobrazovaly v doplnku SC (objemne- napr ve 4K). Tedy nezobrazuji se vsechny soubory. Vim to, protoze jsem neco rozkoukal a ted si mohu pustit jen mensi a detaily nejsou jiz takove :-). Da se to nekde v doplnku ovlivnit? Diky za radu.
03.5.2020, 18:32
(03.5.2020, 18:26)Psysel Napsal(a):(03.5.2020, 18:11)satelit Napsal(a): Taky nic ani po změně hesla na malá písmena.
Ano na android boxu to jede. Zkoušel jsem u známého.
Díky, budu zkoušet zprovoznit i nadále...
03.5.2020, 18:38
Několik rychlých odpovědí:
- Addon Soubory Online nenajdete všechno to, co bylo v SC, takže je možné, že vyšší kvalitu nějakého titulu přes tento doplněk prostě nenajdeš.
- Pokud se nepodaří soubor přehrát, viz hláška "...jednu, nebo více položek se nepodařilo přehrát...", nemusí to nutně být tím, že nejste přihlášení - či spíše, není to tím skoro určitě - buď je soubor poškozený nebo tam někdo nahrál nějakou ptákovinu nebo jde o nějaký momentální problém, který za chvíli zmizí - je třeba to zkusit za cvíli znova - i to se stává.
- Hesla by neměla mít problém s a..z, A..Z a 0..9, hlavně žádná diakritika a raději ne žádné speciální znaky.
03.5.2020, 18:49
No, nevím. To, že Soubory online nejdou asi nebude tím, že je soubor poškozen, od rána už jsem zkusil více jak 100 linku, se všemi možnými priponami souborů, ale prostě nejde.
03.5.2020, 19:24
Když jsem dnes zkoušel addons "ADD to lib", šlo naprosto vše co jsem mu předhodil a nyní to jde také .....
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...
Prochází: 7 host(ů)