• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Uz to zacina byt chaos Meno a heslo sa v 2.2.30 neda zadat ale zadava sa 2.3.0 verzii z repo

Citovat
@starostacz: nemáš pravdu, je to jak píšu, ve verzi 2.2.30 není žádný login a heslo na WS.
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat
Je to ve verzi 2.3. Odzkouseno kodi 18.6 android 7. Funguje perfetně.

Citovat
lachatk, PetrM: Sorry mate pravdu, me se to updatlo na verzi 2.3.0, kde je to, jak pisu. Verze 2.2.30 je podle Vaseho popisu.

Citovat
Neni to chaos, jen se nekomu z repa stahla uz novejsi verze

Nově v této verzi:
- vlastní nastavení pro přihlášení na Webshare
- přihlášení proběhne jen při spuštění streamu, při vyhledávání není potřeba. Token se neukládá, stejně jako v Soubory Online
- zobrazení hlášení ze serveru v případě chybného přihlášení

http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...-2.3.0.zip

Jarvis:
http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...jarvis.zip

No a teď podrobný video návod:
1) Instalovat 2 repozitáře, ten Bbaronuv (je v něm SC) a ten můj.
2) Instalovat doplněk Stream Cinema a Webshare
3) Nastavení doplňků:
- Stream Cinema přihlášení na kr@.sk, je jedno co zadáte. Slouží jen k zpřístupnění nabídky
- V doplňku Webshare vyplňte svoje přihlašovací údaje (s těma dvojkama vám to fakt nepojede)
4) Spustíme SC, vybereme nějaký seznam filmů a u dané položky vyvoláme kontextové menu, dáme "Vybrat stream WS"
5) Jako například:
a) Film Pat a Mat - nachází se ve starší databázi, je v cz
b) Film Mizerové navždy - nachází se ve starší databázi, není v cz, dáme vyhledat na Webshare
c) Film Dolittle - v databázi se nenachází, provede se rovnou vyhledávání na Webshare

https://youtu.be/l100S7KCBzA

Citovat
U mne to začalo vyhazovat po výběru streamu Webshare user not found.

Edit: Ok,vyřešeno.
RaspberryPi 3B, LibreELEC Leia
WeTek_Play, LibeELEC Leia
Odroid N2, CoreELEC Leia

Citovat
Obrovské díky,za tuhle práci.
Až na zanedbatelné drobnosti to je dokonalé.
Na VERO 4K kde je OSMC a Kodi 18.6 to jede bezproblému
RPi3 LibreELEC-8.2.1 / Marantz SR 5011 / Panasonic PT-AT6000e / ScreenElite-100" / Synology DS218j

Citovat
No tak Saros potvrdil verzi 2.3.0 s novým chováním.
Taky se přidávám s poděkováním za plugin.

Citovat
Tak se mi před chvílí - díky zdejším informacím - konečně povedlo zprovoznit verzi 2.2.30, a najednou je nová, která ten můj bývalý problém vyřešila sama 9 Ale zase jsem pochopil, co to je token  3
Každopádně díky @Saros:   Klaním se Klaním se Klaním se

Citovat
(10.5.2020, 18:56)marco Napsal(a): Přidám své postřehy, na rpi3 libreelec kodi 18.6 jede vše bez problémů, na notebooku w10 kodi 18.6 to dělá výše uvedené problémy.
Není pravda! Nejede mi to ani na Raspberry!

Citovat
EDIT - mažu jako nepodstatné.
Nevšiml jsem si v 2.3.0  změny v nutnosti zadat heslo.

Citovat
airclub: No a co? Co máme dělat? To je materiál, některý lidi...

Citovat
@meda:  A zaznamenal si, že v téhle verzi 2.3.0 už musíš zadat login přímo do nastavení WS kontext menu?

Citovat
Panejo, tak 2.3.0 je paráda!

Jen tokové nedostatky na kráse, je možnost dělat něco s tím, když kliknu na "Vyhledat na WS" a myší mezitím omylem přejedu na jiný film/díl, tak to začne hledat ten. Případně rovnou nahradit "Přehrát" tvým kontext menu, ale to předpokládám už by chtělo zásahy přímo do SC.

Skvělá práce, tleskám.

Citovat
Verze Sarosova pluginu "Webshare context-menu":
- 2.2.30 - login do WS se do pluginu NEzadava, zadava se do SC
- 2.3.0 - login do WS se do pluginu zadava, v SC neni potreba

Citovat
@beepee:  Už jsem si to ověřil. U verze 2.2.30 se jméno/heslo nezadává, u verze 2.3.0 (která se mi nabízí u Kodi 18) se jméno/heslo musí zadat.
Děkuji 5
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
smazáno
2 x X96 mini S905W ( Coreelec 9.2.2 / Kodi 18.6 )

Citovat
Tak jsem to ještě naistaloval na android a ten také funguje. Shrnutí: libreelec bez problémů, android bez problémů. Windows 10 stale nefunguje ani po čisté instalaci kodi. Poslal bych log ale bohužel nevím jak se k němu dostanu.

Citovat
Super práca, dík Saros. Len som zaregistroval, že u BBarona o tvojom Webshare contexte cez SC už vedia. Myslíš, že to v SC ošetria, ak sa to vôbec dá, alebo bude možnosť cez to ísť nech autor SC robí čo chce. :)

Citovat
@marcoVytvoření a odeslání chybového protokolu / logu Kodi v 16 obrazech
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)