• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Fenca tam ma Windows, inde by to mohol byt problem

Citovat
Zajímavé...před 15min mi nešlo spustit video na Android, ani Windows zařízeních a najednou to už jde
Android 12 mobilní telefon KODI 20, Philips Android TV KODI 20, NUC Windows 11 KODI 20

Citovat
orfin2: buď rád, je to asi začarovaný
2 x X96 mini S905W ( Coreelec 9.2.2 / Kodi 18.6 )

Citovat
Žeby 2 ip naraz na jeden účet??

X96 max plus ultra

Citovat
To určitě ne... dodržuji 1IP
Android 12 mobilní telefon KODI 20, Philips Android TV KODI 20, NUC Windows 11 KODI 20

Citovat
Jsem úplně stejný případ jako Fenca, log jsem sem včera dával (když jsem si dal Kodi na Windows 10) a nikdo na něj nereagoval. Diky
Mecool KIII Pro, Coreelec 9.2.1

Citovat
Je to divné, nešlo mi to, tak som z hesla na ws odstránil čísla, odhlásil a opäť prihlásil a ide to aj pod win 10 aj na krabičke s Androidom
WIN 10; KODI 20; TV LG 55UH661v webOS 3.0; 
Nokia 8010 4/32, Android TV 12.0; KODI 21-Beta 3, UPC 350 Mb

Citovat
Nová čistá instalace, vše tak jak má být, ale mám to asi začarovaný. Prostě to nejede. 19 Díky všem za hledání pomocí a za nápady.

Citovat
(12.5.2020, 22:42)Fenca Napsal(a): Nová čistá instalace, vše tak jak má být, ale mám to asi začarovaný. Prostě to nejede. 19 Díky všem za hledání pomocí a za nápady.

Aspon popis-verzia Kodi,system.

Citovat
playman22: Ale prd, v dnešní době už je každý snad ponaučený-BAN.
-------------------------------------------------------------_
Pro ostatní:

Na s905w (android box coreelec 9.2.2 ve vnitřní pameti) bazmeku pustím i video i seriály (Akta X - s8 e14) - funguje bezproblémově.
Na Telefonu Android 7.0 Kodi 18.6 Leia pustím film a jede to. Pustím seriály např. Akta X - s8 e14 - největší soubor spustím/nejmenší soubor spustím a ten co pustím normálně na coreelec cca 600MB na Androidu nejede - Kde je problém ???

Je to jen příklad - " NEREAGUJTE NA TENTO PŘÍSPĚVEK "

https://youtu.be/PXY870S0dsU

Citovat
@Saros: @starostacz
Udělal jsem na Androidu novou instalaci Kodi 18.6, doplňků BBaron-SC a context.webshare.
(Jméno/heslo v doplňku programů context.webshare musíte zadávat v Moje doplňky, Místní nabídka nebo Programy.)
Nechodilo to. Po klepnutí na Výběr streamu WS vyskočila chyba.

Musím souhlasit se StarostouCZ, že chybí
script.module.requests pro správnou funkci výběru z WS,
(případně nějaká další závislost, což jsem nezkoumal) aby context fungoval.
Podíval jsem se, jaké závislosti přidává Kodi Logfile Uploader
a ten také přidává právě script.module.requests

Začalo to po jeho instalaci fungovat. Žádný další video doplněk není potřeba.
Takže kdo poskytuje doplňkem Kodi Logfile Uploader LOG soubor, myslí vážně žádosti o pomoc, měl by mít vystaráno.
(Závislosti spojené s doplňky nevidíte v rozhraní Confluence - ale v rozhraní Estuary ano.)

EDIT: Všimněte si, že píši o chybě hned po klepnutí na Výběr streamu WS.
Pokud se objeví výpis WS streamů a chyba nastane až potom, myslím, že půjde o problém s tokenem nebo přímo se jméno/heslo.

Citovat
Win 10,kodi18.6

Citovat
@Fenca: Tak to vyzkoušej, jak jsem napsal.
Instaluj Kodi Logfile Uploader. Doplněk programu.
EDIT:
Pokud se objeví výpis WS streamů a chyba nastane až potom, myslím, že půjde o problém s tokenem nebo přímo se jméno/heslo.

Citovat
meda: [Obrázek: f9a78904ec4ced12b6b525f92ccf0109.jpg][Obrázek: 8507a894ec6c526f90eb1215bced26c5.jpg][Obrázek: 20b57d91c90dceffb5a44f6bacdeeff9.jpg]
Webshare

Citovat
Moj Android 7.1,Kodi 18.5.Doplnky SC a Mall.TV
Skin>Confluence upraveny Soros
SC - vymazane prihlasenie WS,len KRA - pismena -nie cisla.
WS- verzia 2.3.1
Nefungovalo.
Prihlasit sa na WS - Odhlasit zo vsetkych zariadeni a zmenit heslo / male pismena,ziadne cisla.
A zazracne to zacalo fungovat.
Kodi 18.2 stara instalacia.Tak isto Android,verziu neviem.
SC - vymazane prihlasenie WS,len KRA - pismena -nie cisla.
WS- verzia 2.3.1

Citovat
@Imperia47: -Jako že máš tak skvělou plejádu doplňků?

Citovat
Proč tam cpete 2.3.1? když není v aktualizacích doplňku. Už to tu bylo psáno - instaluj 2.2.30 s script.module.requests 2.20 a potom aktualizujte na 2.3.0. Odkazy ve vláknu ( Mall si myslím není potřeba )

meda: napiš před ":" pro koho to je. Ne, to je jen sranda. To requsts používá hromada doplňků

Citovat
@Imperia47 Bohuzial,s tym to zacalo fungovat  a Prihlasit sa na WS - Odhlasit zo vsetkych zariadeni a zmenit heslo / male pismena,ziadne cisla.

Citovat
@meda, @Imperia47: chybějící script.module.requests odhalil už včera @starostacz
zde

Citovat
barnyw: njn těžko říct. Saros to má v addon.xml / import addon script.module.requests ver. 2.20 / aby se to instalovalo ( verze 2.2.30 to nainstaluje). Proč to některým nejde ? Nevím ![Obrázek: 87d9c1b938cfa0c59947951cb9e4d9f9.jpg]

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)