• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
(03.5.2020, 23:56)Saros Napsal(a): Jsi frajer!!!!! Díky a klobouk dolů.
Kontextové menu v nabídce filmů a seriálů v doplňku SC pro vyhledání na webshare.

v2.4.0
- modul requests nahrazen urllib2
- vyřešen problém s vyhledáváním titulků na titulky.com
- kontextové menu pouze v SC (Estuary taky)
- ověření VIP (v nastavení)
- přidání filmů do knihovny (experimentální pro pokročilé, úprava skinu)
- timeout na server s databází (dneska měl výpadky, údajně nějaký útok, proto to někomu nešlo)
- ruční žádní pro vyhledávání na ws - na konci seznamu (např. vyhledává se: "Mizerové navždy 2020" , namísto toho zadáte "Mizerové navždy 4k" a hned je tam 22,7 GB)

http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...-2.4.0.zip

Jarvis:
http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...jarvis.zip

No a teď podrobný video návod:
1) Instalovat 2 repozitáře, ten Bbaronuv (je v něm SC) a ten můj.
2) Instalovat doplněk Stream Cinema a Webshare
3) Nastavení doplňků:
- Stream Cinema přihlášení na kr@.sk, je jedno co zadáte. Slouží jen k zpřístupnění nabídky
- V doplňku Webshare vyplňte svoje přihlašovací údaje (s těma dvojkama vám to fakt nepojede)
4) Spustíme SC, vybereme nějaký seznam filmů a u dané položky vyvoláme kontextové menu, dáme "Vybrat stream WS"
5) Jako například:
a) Film Pat a Mat - nachází se ve starší databázi, je v cz
b) Film Mizerové navždy - nachází se ve starší databázi, není v cz, dáme vyhledat na Webshare
c) Film Dolittle - v databázi se nenachází, provede se rovnou vyhledávání na Webshare

https://youtu.be/l100S7KCBzA

Citovat
to starostacz
Lakonicky>>0<<

Citovat
Tak to zkousim taky na Windows, skin confluen e, estuary, estuary cinema a ani na jednom mi to na jiny film nepreskakuje

Citovat
To preskakovanie mne nijak nevadí, viem si dať pozor a Kodi v notebooku využívam veľmi málo. Len som odpovedal na dotaz Sarosa #513 či to robí len v skine Estuary.

Citovat
Poprosim o vysvetlenie ta verza Jarvis context.webshare to je aka varianta voci tej od Soros ?
Dik
VONTAR X98 PRO Smart TV Box Android 7.1, 3GB, 32GB Amlogic S912 Octa Core 2.4G/5GHz Wifi, LAN 1Gbit, CoreElec 9.2.2

Citovat
@canár:  Když zadáváš jméno/heslo , tak ho piš až když budeš mít na obrazovce virtuální klávesnici. Psaní "přímo" mi dělalo taky problémy. (to znamená najedu do kolonky jméno dám enter - objeví se virtuální klávesnice,  napíšu jméno a potvrdím "hotovo" na virtuální klávesnici. A to samé u hesla)

Citovat
@Saros: Zkus Estuary:
- dam prave tlacitko mysi na prvni film v seznamu, sjedu dolu na "Vybrat stream WS" a kliknu levou mysi
- okno zmizi, ihned pohnu mysi (ale neklikam!) aby se focus mysi nastavil na nejaky film pod kurzorem mysi
- pak se do vyhledavani posle film pod mysi a ne ten prvni, na kterem jsem dal prave tlacitko mysi

@canár: Nerozumím, co jsi udělal, jaký je výsledek? Nešlo by to podrobněji?
Kodi 18.9 na Windows 10 a Android 6.

Citovat
Špatné umístění kurzoru nad aktivní položkou, stejně jako pohyb na dotykovém displeji, je nedostatek spolupráce Kodi a skinu/vzhledu.
To už jsme debatovali s @Client: -em (nebo @JiRo: -em), je to dlouho.
S tím nejde nic dělat, než že by kód někdo napsal znovu.

@otava5: Netlačil bych na @Saros: -e s nápady na spoustu změn, dokud se vždy uspokojivě neotestuje současný stav. Vede to k nakupení chyb a zmatku.

@playman22: Souhlasím se Sarosem, že dělat fork BBaron-SC nebude ta pravá cesta.
Se Sorosovým contextem bude možné obsluhovat možná i jiný tříděný seznam, který se objeví.
Takže rozdělení na dva spolupracující doplňky vidím jako ideální.

Citovat
(13.5.2020, 12:54)vopuch Napsal(a): @canár:  Když zadáváš jméno/heslo , tak ho piš až když budeš mít na obrazovce virtuální klávesnici. Psaní "přímo" mi dělalo taky problémy. (to znamená najedu do kolonky jméno dám enter - objeví se virtuální klávesnice,  napíšu jméno a potvrdím "hotovo" na virtuální klávesnici. A to samé u hesla)

Myslíš virtalní klavesnici v Kodi?
Jinak teď jsem pomahal kámošovy s SC.Žádný problem.Všechno maká jak má.Takže ja si myslim,problem bude jinde než-li x Kodi nebo v repo.Uvídíme.

Citovat
@Saros: Dakujeme

Citovat
(13.5.2020, 12:26)Saros Napsal(a): Tak to zkousim taky na Windows, skin confluen e, estuary, estuary cinema a ani na jednom mi to na jiny film nepreskakuje

U mě to samé na Windows 7 také nic nepřeskakuje skin confluence , estuary,vše je OK.

(13.5.2020, 12:54)ufonaut Napsal(a): Poprosim o vysvetlenie ta verza Jarvis context.webshare to je aka varianta voci tej od Soros ?
Dik

Na to stačí Google.Kodi 16xxx nebo SPMC.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Moze mi prosim vas niekto napisat ako spojazdim automaticke aktualizacie doplnku? Neviem kde robim chybu.
Mam pridane sarosove REPO, mam funkcny doplnok 2.3.0 a ked kliknem na aktualizovat, napise ze je to posledna dostupna verzia.
Ked cez moje subory idem manualne otvorit pridane REPO tak mi napise ze vzdialena siet nieje pripojena(to mi vypisuje aj pri ostatnych repo). (prehravanie mi funguje normalne). 
Ako to prosim vas fixnem? (raz mi to vzdialene pripojenie cez moje subory ide, inokedy nie, nechapem)
HW: mecool M8S pro L, Kodi 18.6. skin Estuary
Dakujem

Citovat
Pokud máš naistalován Kodi Saros Addons 1.0.0. tak to funguje .Nyní přišla aktualizace Webshare 2.4.1.

Přiložené soubory
.zip   repository.saros-1.0.0.zip (Velikost: 13,19 KB / Stažení: 119)
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Jj, opravena ta chyba s titulkam a po kliknuti na addon v programech se zobrazí vip status

Citovat
@kiruj_svk Asi před hoďkou mi též nefungovala aktualizace doplňku z verze 2.3.0. Pomohlo až odinstalování doplňku Webshare, odinstalování Sárošova repozitáře, restart šochtle a znovunainstalování repa a WS. Nainstalovala se verze 2.4.0. Pak jsem krabici odevzdal majitelce. Uvidíme, jestli se zaktualizuje na verzi 2.4.1
T95X/S905X, Tanix TX9s/S912, HK1/S905X3, CoreElec 21.x, LE 21

Citovat
Saros-díky i za toho Jarvis,protože na pomalejších CPU a menších RAM, SPMC běží podstatně lépe než,Kodi 17.xx a 18.xx.(SC ,Exodus a j.)   1

Citovat
@Saros:  Funguje to bezvadně i z widgetů z Aeon Nox Silvo. Ještě bych poprosil jestli by to mohlo fungovat i z nabídky TVdnes. 5

Citovat
Ty aktualizace jsou záhada, taky se mi to neaktualizovalo, na Win zůstávala verze 2.3.0, na Manjaru 2.4.0. Na Win jsem odinstaloval plugin i repo, nainstaloval znovu a funguje. Na Manjaru jsem smazal profil Kodi a udělal kompletní nastavení a instalace. Na Androidu se aktualizoval.
Jako kdyby našel v /addons/packages/ staré verze a ty mi nabízel k aktualizaci a novější v repu neviděl. Ale je to jen dojem co jsem si tak všiml.
Kodi 18.9 na Windows 10 a Android 6.

Citovat
(13.5.2020, 9:04)starostacz Napsal(a): @meda: Dekuju ti nacelniku, ze se me zastal. Je jedno, jak se chybejici modul dotahne, ja pouzil Mall.tv, ty potom Kodi Logfile Uploader. Podstatne je, ze se do Kodi dostane a pak uz WS funguje. Ale Saros uz to vyresil jinak.
@Imperia47: Pises, ze "Saros má v addon.xml / import addon script.module.requests". Ale to myslim neni pro instalaci dulezite. Resp. toto ten addon nacita pri spusteni, ale pro instalaci musi byt zapis v "addons.xml" pro repo. Popisoval jsem to tady: link
@Saros: Diky. Potvrzuju, ze nyni cista instalace Kodi 18.6 na Win10 + 2xrepo + doplnky SC a WS a po zadani prihlaseni funguji ihned. Tim je tento problem vyresen.
Jestli to nekomu nyni nefunguje, tak to bude asi problem tokenu nebo hesla jak psal @meda
@lachatk: Ja snad zacnu tem heslum verit, ze s nimi je nejaky problem. Muzes popsat strukturu stareho a noveho hesla? Ja tam mam mala, velka pismena a cisla, delka 20 znaku a funguje odjakziva.

Problem je, ze vestina si stezujicich neni schopna/ochotna poslat smysluplne logy. Netvrdim, ze se v nich vzdy vsechno najde, ale je to 100x lepsi nez jen "me to nefunguje". A povinnost by mela byt popsat system, verzi kodi a skin (i kdyz ten asi mit vliv nebude).

@Saros: Jeste k tomu vyhledavani a preskakovani na jiny film. Dela to na Estuary a Windows. Treba na tabletu s Androidem to nedela.
Jde o to, ze dam prave tlacitko mysi na film, sjedu dolu na "Vybrat stream WS", okno zmizi a NESMIM pohnout mysi. Jakmile ji lehce pohnu, oznaci se nejblizsi film a ten se posle do vyhledavani. Ale da se stim zit, nehybat mysi.

Heslo jsem měl neustále ve tvaru malá písmena. Jen občas jsem přidal čísla nebo samá čísla a pořád jsem heslo měnil na stránkách beta webshare. Úplně naposled jsem si otevřel stránky Webshare (už né beta), změnil heslo, zadal do doplnku a rozjelo se to. Nechce se mi věřit, že by to tím bylo.
Díky všem za podporu a pomoc
Mecool KIII Pro, Coreelec 9.2.1

Citovat
Bylo to tím.A klidně můžeš mít velká malá písmena i číslice,ale na Webshare , ne na beta.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)