XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Soubory online - WebShare
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
(28.12.2018, 18:47)Foolproof Napsal(a): [ -> ]Není jednodušší dát povel download přímo v pluginu ?

Bol som priamo v Soubory on line. Dam vyhladat, najde to, cez kontext menu dam Download. Nasledne to vypise tu chybu. Ono aj v nazvoch files ktore najde to uz doplni ten predix.
A proč s aktivním VIP na Webshare nepoužíváš doplněk Stream Cinema??
(28.12.2018, 20:16)PetrM Napsal(a): [ -> ]A proč s aktivním VIP na Webshare nepoužíváš doplněk Stream Cinema??


Pouzivam, ale ten nie vzdy najde co hladas. Napr.. hladas “mid90s” na stream cinema a nenajde ho. Ked pozries na webshare tak ti ho najde. Da sa samozrejme spustit aj bez stiahnutia, no ked to chcem aj s titulkami, ktore najde tiez, tak ich nevie pouzit kodi.
dany film nieje v plugine kôli nedostupnosti tituliek , tie čo su na ws tak su to translator titulky
Tak, to jasně vysvětlil, proč mid90s nejsou v SC. Nicméně, pokud ti ty translator titulky nebudou vadit, není důvod, proč by je Kodi nemohlo použít. Mám film stažený, včetně těch titulků a fungují. Nepoužívám je, je to skutečně brutal translátor, bez jakékoliv snahy o úpravu. Stáhl jsme si raději originál, většinou se tam mluví celkem simple english, ve většině vět je stejně jen fuck nebo shit 1, takže je to vhodné i pro začátečníky.
(29.12.2018, 14:07)Client Napsal(a): [ -> ] Tak, to jasně vysvětlil, proč mid90s nejsou v SC. Nicméně, pokud ti ty translator titulky nebudou vadit, není důvod, proč by je Kodi nemohlo použít. Mám film stažený, včetně těch titulků a fungují. Nepoužívám je, je to skutečně brutal translátor, bez jakékoliv snahy o úpravu. Stáhl jsme si raději originál, většinou se tam mluví celkem simple english, ve většině vět je stejně jen fuck nebo shit 1, takže je to vhodné i pro začátečníky.


Chlapi, dik, chapem, uviedol som priklad len. Odisli sme od temy a tou je fakt, ze hoci mam namapovany v setings pluginu moj sietovy disk (wd) aj tak vyhodi pri pokuse o download chybu ze dany file/folder neexistuje. [Obrázek: 3b9cc94f9ac7d3c69aa6201e90c3f9fa.jpg]
Už je to dlouho, co jsem používal Soubory Online, ale problém u tebe nebude v tom prefixu [webshare], to běžně addon dělá, ale pravděpodobně ty české znaky v názvu souboru ukládaném na NFS disk.

BTW Při okamžitých odpovědích nepoužívej citaci, to odporuje pravidlům fóra.
A něco z tohoto by nepomohlo (OpenELEC nebrat v potaz, mělo by to být univerzální)  → Připojení síťové složky do adresářové struktury OpenElec ?
 D V tom podle mne (i když si, pravda, 100% jistý nejsem) problém není, síťovou složku jako úložiště pro download si lze definovat, problém je ten, že kolega má složku pro download definovanou na disku NFS, který si neporadí s českými znaky v názvu souborů. Mohl by zkusit uložit si soubor, kde nejsou české znaky. Pokud to také nepůjde (se stejnou chybovou hláškou), pak máš asi pravdu ty, pokud ano, tak asi já.

Pokud bude problém v těch českých znacích, bylo by rychlé řešení vytvořit si do daného adresáře pro download ještě druhý SMB/CIFS přístup. To by každý NAS měl umět.

Mýlil jsme se. Nedalo mi to, provedl jsem rychlý rychlý test a v těch českých znacích to skutečně není. Patrně má tedy  D pravdu. Vyzkoušej tedy ještě ten jeho odkaz na popis lokální mapování síťového umístění. Možná to skutečně pomůže. Omlouvám se , že jsem tě špatně navedl. 10
Podle mě doplněk nebo Kodi neumí stáhnout na path SMB://.....ani na NFS://......
Nyní jsem zkoušel.
Pokud je síťová jednotka namapována, tak např. na disk v NASu to nahrává.
Je to vlastnost (omezení) addon Soubory online. Záleží, jaké jsou v kódu addon použity procedury pro práci se soubory. Např. addon Stream-Cinema na síťové umístění běžně při downloadu zapisovat umí.
Tak som to skusil podla toho linku od D. Zial subor mi ostava stale na LE (RPI3). Download zo Stream-Cinema je funkcny. Vdaka Vam za rady.
Vyzkoušel jsme to na LE také a funguje mi to. Jen jsem nepoužil postup uvedený v prvním postu odkazu, ale vycházel jsem z připraveného souboru cifs.mount.sample, který je uložen v adresáři /storage/.config/system.d. Pro NFS je tam varianta nfs.mount.sample. Postup je poměrně dobře popsán v komentářích uvedených v obou souborech. Nesmíš zapomenout na zadání příkazu systemctl... (je to v komentářích uvedeno také) a také na to, že to začne fungovat až po rebootu LE.
Ja som skusal s nfs. Vyslusam tu druhu moznost tiez. Enable som robil tiez a samozrejme aj reboot.
Ono je tusim problem v plugine. V SC som to tiez riesil. SC povodne vychadzal z soubory-online a kodi ma pre pracu s diskom svoje funkcie, ktore soubory online nepouzivaju. SC ich pouziva a tak by mal fungovat download na sietove disky.
Určitě děláš něco špatně. Mně mapování nfs i cifs funguje bez problémů. Shrňme si to, co je třeba pro sambu (CIFS):

1. Umístění cifs.mount.sample souboru je v adresáři /storage/.config/system.d
2. Editace zdrojového  (What=...) a cílového umístění (Where=...) - uvádím konkrétní příklad a přihlašovací parametry (Options=...) zdrojového serveru (NAS) v cifs.mount.sample souboru. Za UŽIVATEL a HESLO dosaď konkrétní údaje:
...
[Mount]
What=//SERVER/Download
Where=/storage/download
Options=username=UŽIVATEL,password=HESLO
...
3. Uložení souboru cifs.mount.sample jako storage-download.mount. Název souboru (storage-download) musí odpovídat cílovému umístění, vynechá se pouze úvodní lomítko a všechny lomítka uprostřed cesty se nahradí "-". Tedy pro cílové umístění /storage/download musí být jméno souboru  storage-download.mount
4. Spuštění příkazu:
systemctl enable storage-download.mount
Výše uvedený příkaz vytvoří symlink /storage/.config/system.d/multi-user.target.wants/storage-download.mount. Pokud se symlink nevytvoří, nebude to samozřejmě fungovat.
 
Vše začne fungovat až po restartu. Předpokladem je fungující síť a dostupný zdrojový server (NAS). Pokud v okamžiku po restartu není server (NAS) dostupný, tak se mapování nevytvoří. Pokud se mapování nevytvoří z důvodu nedostupnosti serveru (NAS), lze ho dodatečně, poté co bude server (NAS) dostupný, vytvořit příkazem systemctl restart storage-download.mount.

To, že Soubory Online, na rozdíl od Stream-Cinema, neumí síťové umístění, to víme.  má problém s tím, že mu nefunguje mapování (mount) síťového umístění do lokální souborového systému.
Lehce OT - používáte ještě někdo (ani nevím zda tento addon ještě funguje)→ ADD to lib ? Byl to tehdy velmi zajímavý doplněk, používal jsem jej všude tam kde nebylo možné začlenění streamu do knihovny Kodi ....
Rossi D Používám Stream-Cinema, HBO GO a teď Netflix. Přemýšlím, zda jít do vlastních úprav skinu nebo nějaký jednoduchý fixní mod (např. Estuary Stream-Cinema) nebo použít skin, které umožňuje vytvořit uživatelské položky hlavního menu a widgety (Estuary MOD V2, Titan, Aeon, ...). Variantou k tomu je pak použití knihoven. U SC a Netflix addon je to v pohodě, ty mají začlenění stream do knihovny integrované, HBO GO ne. Tam by asi addon ADD to lib (ATL) pomohl. Poslední verze ATL je však z roku 2016. Ukládání do knihovny a scrapování knihovny funguje dobře, zatím se mi ale nepodařilo zprovoznit přehrávání. Mám podezření na problémy související se změnami v GUI enginu Leia. Bude to chtít asi nějaký "výzkum". Tak až bude čas...
Jj, díky za info  4 Tak nějak "bilancuji" to mé laborování a narazil jsem při tom právě na ATL ....
borci idem sa vas opytat....nevadi ked som sucasne prihlaseny na webshare cez SC aj subory online? ci nehrozi nejaky ban alebo tak...samozrejme iba z jednej IP
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24