XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Soubory online - WebShare
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Mám připojení od O2 (tehdy Telecom?) již od dob prvního vytáčeného připojení z roku 97/98 přes ISDN,ADSL až po současné VDSL, nepamatuji se, že by mi kdy něco blokovali. Rychlost na jakékoliv jiné služby byla včera beze změny, pouze WS nejel. Čert to vem, hlavně že je vše již OK a budeme věřit, že se jednalo o mimořádný úkaz  4
Sleva na Websharu končí dnes o půlnoci. 119,- na 3 měsíce je příjemné :-)
Rossi ja to zkoušel u 3 různých providerů a u všech se to chovalo stejně. Ale snad už to pojede normálně
info na webshare , ak niekto nepostrehol :
Rychlost stahování
03.05.2016 Aktuálně pozorujeme problémy se spojením do sítě O2 a některých dalších menších poskytovatelů. Problém není na naší straně ale mezi tranzitními operátory, kde se opět stáváme rukojmími jejich obchodních válek o síťové propoje. Situaci intenzivně řešíme jak s tranzitními, tak koncovými operátory.
Za sníženou rychlost se omlouváme, bohužel není v našich silách přímo ovlivnit toky dat sítěmi ostatních společností, nicméně jednáme s operátory o vyřešení situace.
sonics007: to jsem zkoušel ale žádná odezva vlastně ano celé kodi padalo :-)
Palo asi jsem po ránu slepý, kde je ona informace stran problémů s rychlostí na WS? Díky za info ! Tedy pokud je to pravda, tak to je mazec  11
Už tam není ale včera tam byla
Nebál bych se říci, že WS má samo nějaký problém a ona zpráva se asi nelíbila osočovaným, tak ji museli rychle stáhnout. Nechce se mi věřit proč by kdokoliv omezoval datovou rychlost zrovna a právě u WS a proč ne i u jiných ? Čím je WS tak unikátní, že se to týká pouze jeho a má problém pouze on? Nic proti němu nemám, jsem rád, že tu je, ale tohle mlžení a házení chyb na druhé, pokud si je neumí vyřešit sám se mi prostě nelíbí. Zřejmě asi do zmiňovaných sítí nemají něco ošetřeno tak jak by měli mít a nastal zádrhel, nad kterým si drbou hlavu - je zajímavé, že to doposud fungovalo ....
Možná se mýlím - netvrdím, že mám patent na všechny bolesti světa, ale věřím, že se vše pořeší (tedy doufám) ....

Imho, nyní to jede jako z praku - že by nastala dohoda a bylo dokončeno úspěšné jednání s "operátory" ????!!!! Tak snad jedna pohádková story je doufám za námi  1 1 1 1 1 1 1
Zajímavé je ,že sosáč a jiní podobné jedou bez problému a s WS jsou pořád nějaké problémy....
Sosac se včera taky sekal
http://webshare.speedtest.net možnost jak si ověřit rychlost na webshare a hned zjistite jestli vám pouští co mají
Nyní se snaží  1 1
Drobna aktualizacia :) 6.5. dajte si vyhladať novy obsah 720cz - pridane 28 ks a 1080cz pridane 61 ks . Zaroven sa troška ospravedlnujem za vzniknute niektore duplikaty , vznikli tym že par filmov bolo len 720p a medzičasom sa objavili aj v 1080p . ponechal som tam aj pôvodne 720p a pridal aj nove medzi 1080p . toto časom nejak hadam vyriešime , je to stale ešte hladani rozumnej cesty a kompromisov :) niečo som v knižnici opravil ( nefunkčne .strm ) ale nie všetko viem najsť . tak ak o niečom viete kludne pište a opravim . niektore .strm som vymenil za lepši zdroj , ale to nema vplyv na knižnicu a ani netreba nič riešiť :)
: všetko funguje ako má, načítanie/doplnenie knižnice OK. Záleží na "stroji", kde je Kodi spustené. Na W10 s SSD diskom je aktualizácia expresná, na krabičke Minix to ide znateľne pomalšie, ale aj tak za pár minút bola posledná aktualizácia knižnice hotová aj na Minixe.
Ako postupuješ so seriálmi? Vidím, že v "Test" priečinku aktívne pracuješ :) ... Keď tam boli seriály, fungovalo to OK, dalo sa to prehrať, už tomu zrejme chýbali len malé úpravy? ALe viem, že zdanie niekedy klame :)
Vážim si Tvoju prácu a užívam jej výsledky. Veľké Ď!
Čau používáte rpi 3 a o2 internet 40mb s touhle knihovnou ? Snažím se to rozchodit u rodičů a full hd filmy mě to nechce zaboha přechroustat v libreelec 8.0 tj kodi 17 se obraz pořád kouše v libreelec 7.0 tj. Kodi 16.1 zase po chvili vypadne zvuk zkoušel sem upravovat i advancedsetings.xml a zvyšovat snižovat cache ale pořad stejná stejný problém. Rychlost na webshare je v pořádku pohybuje se okolo 39-40mb/s zkoušel sem i připojení přes kabel i přes wifi. Už fakt nevím čím by to mohlo být. Internet by na to měl snad stačit.

: u seriálu nefungují jen nahledy epizod to je myslim posledni věc co palozanota řeší :-)
o2 + 40/4 + RPi3 + LibreELEC 8.0/7.0 + připojení k síti přes drát mám. S WebShare byly minulý týden problémy stran rychlosti, ale nyní je (alespoň u mne) vše OK a jede vše tak jak má.
Díky takže hledat někde problém v rpi. O problémech z o2 vím proto sem taky provedl měření rychlosti na webshare které bylo v pořádku :)
Sveto99 : ako písal Fistd , stále bojujem s obrazkami epizod a blbnu aj plagaty sezon . Ked so dam do knižnice lokalne všetko krasne načita každy obrazok . ak to zavesim na web tak už obrazky nejak ignoruje a nepriradzuje ich popritom o nich vie . par serialov som už prerobil asi na 20 spôsobov , ale vysledok vždy rovnaky , proste obrazky ignoruje . lokalne je každy sposob OK len online som nenašiel ešte ten spravný. proste zatial prehravám na plnej čiare :) Sad . Sú už asi iba dve možnosti . na webe budu len . strm a každy si oscrapuje sám , alebo budem musieť nejak namapovať do každeho .nfo cesty k obrazkom čož by som ako tak vedel hadam zmaknuť ale moc sa mi do toho nechce:) a to nejak nechavam až ako poslednu možnosť.
Takže problém je opět nejspíš na straně webshare protože když si ten film stáhnu a umistim ho na svůj nas synology DS1815 který mám doma a pripojim se k němu od rodičů tak film funguje bez problémů. I když kontroluji rychlost stahování tak z websharuse pohybuje okolo 700kb a z nasu to jede plnou rychlosti co umožňuje o2 tj. 4mb . Takže pokud budete mít někdo problém se setkáním filmů tak alespoň víte že z největší pravděpodobností není problém u vás.
: oscrapoval som cez TVDB zložku "serial". Všetko OK, sezóny, fanarty, postery, popisy.
Myslím, že netreba strácať čas, aby si to "predpripravil". Každý si to môže urobiť podľa seba. To je môj názor.
Problém vidím v dopĺňaní nových epizód, to môže byť časovo náročné, či?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24