XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Soubory online - WebShare
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
(07.5.2020, 7:14)hfx9 Napsal(a): [ -> ]Tak soubory online nefunkční jak na coreelec poslední verze tak na WIN10.
Při pokusu o spuštění souboru (filmu) hlásí chybu.
Kde najdu protokol s touto chybou?

Zůstávám u staré osvědčené cesty, filmy stáhnout a pak se koukat.

Zkus si přečíst příspěvky o pár řádků výše...Měl jsem ten stejný problém, ale už to funguje 4 ...
Fakt je, že keď som si zmenil heslo na iba čísla a zároveň som dal odhlásiť zo všetkých zariadení funguje to. Jedno alebo druhé pomohlo.  15
Díky aktuálnímu vývoji ohledně SC a SC 2.0 jsem prozatím vyzkoušel jako celkem fajn alternativu soubory online + WS.
Avšak nejsu příznivce dabovanejch věcí, je nějaká možnost jak spojit soubory online s nějakou formou titulků klidně AJ? Nějaký další add on .. atp? Díky za případný tip / nasměrování.
: Teď jsem zkoušel a funguje. Dva náhodné filmy a jelo to bez problémů. Co mi u SO chybí, je změna řazení, např. podle velikosti nebo datumu přidání, tak jak je to na webu Webshare. No a pak by se hodila i možnost "Přidat do knihovny" jak je to u SC. Ale to už bych chtěl asi moc... :-)

: Na titulky jsou doplňky, asi nejlepší je Opensubtitles.org, pak Titulky.com a na seriály Edna. Je potřeba to nainstalovat, nakonfigurovat (Opensubtitles a Titulky.com vyžadují registraci) a pak to funguje pěkně - ve filmu si vybereš titulkovou službu a ta ti najde titulky.

Akorát mám problém v novém Kodi 18, že je potřeba zadav při hledání titulků název filmu ručně, neposílá název filmu z názvu souboru, jak to dělalo v Kodi 17. Nevím, co tam je za problém. Pak je samozřejmě problém někdy se synchronizací a kvalitou titulků, ale s tím už nic dělat nejde. ideálně, když ten MKV už obsahuje i titulky, ty jsou pak obvykle dobře načasované.
Ahoj, Soubory Online mi již jednou OK. Pročetl jsem pár stran tématu trochu se v tom porejpal a jedou. Co by mě ale zajímalo, snažím se pridat do KODI knihovnu, viz první strana tématu. Nedohledal jsem však asi funkční odkaz, ten http://www.library-kodi.eu/wslib/1080cz/ co je na první straně mi nejde.

V KODI dávám Soubory/Přidat videa.../ zadám link, načte se mi i název (1080cz) potvrdím a napíše "Nelze záskat informace o adresáři. To může být způsobeno tím, že není propojena síť. Chcete jej přesto přidat?" Dám Ano a zde ať to nastavím jak chci, tak mi to pak napíše, že se nelze připojit k síťovému serveru. Dělám někde chybu? Uměl by někdo poradit  8 ?
: to je zalezitost spred 4 rokov este spred SC ery, presnejsie: "Info : posledná aktualizácia : 18.4.16".. Dana stranka uz ani neexistuje.
: Ajo, já sem dement  2 to je poslední aktualizace 18.4. ale 2016  3 .... tak nic no.
Zdar lidi nejde udělat aby soubory online vyhledavaly jenom cz dabované filmy. Zkusil jsem napsat do filtru cz, ale to je blbost. Neni nejaky fígl. Dik
(07.5.2020, 14:25)Marek71 Napsal(a): [ -> ]Akorát mám problém v novém Kodi 18, že je potřeba zadav při hledání titulků název filmu ručně, neposílá název filmu z názvu souboru, jak to dělalo v Kodi 17. Nevím, co tam je za problém.
To se tady už jednou řešilo, je to vlastnost KODI 18.

: Vyhledávání v SO pouze porovnává tebou zadaný název s názvy souborů uložených na WS. Takže by jedině musel soubor mít v názvu třeba "cz audio" a ty bys to zadal do vyhledávání.
Dik za odpoveď ja jsem si to myslel. Ja se s tim poperu, ale ta pani co se mnou bydli s tim ma trošku problémy 6
[mention]Reznik01 [/mention]
Zkusil jsem vše výše popsané ale nepomohlo mi to.
Mně ani tak nevadí, že Bbaron přesunul doplněk na nějaký konkurenční SVK server, ale spíše mě mrzí, že ten nový web postrádá historii stahování jako měl web předchozí, čímž se dostávám k otázce, tedy nevíte jestli je nějak možné zjistit odkaz přehrávaného souboru na tom novém?
Čo to má spoločné s webshare alebo s pluginom soubory online?
Bežne vojdeš do obchodu s obuvou a pýtaš sa ich ako často treba meniť olej v CDTi motoroch?
Keď nie, prečo to robíš tu na fóre? Keď áno, tak so sebou niečo rob..
(07.5.2020, 11:00)peterncr Napsal(a): [ -> ]Fakt je, že keď som si zmenil heslo na iba čísla a zároveň som dal odhlásiť zo všetkých zariadení funguje to. Jedno alebo druhé pomohlo.  15
Já k tomu ještě přidal reinstalaci KODI a...........prd 13 12

Zvláštní - já mám několik let 6-ti místné heslo - 2 číslice, 1 velké písmeno a 3 malá - no problem.
Kde je ten čokl zakopán nevím.Ten problém,ale není nový.Já ho mam ....cca půl roku.Nicméně jsem ho neřešil,po problémech s SC je to akuální.Ale jak vidím na fóru zdaleka nemam problém sám.Problém se týká hlavně,ale ne pouze Webshare.Třeba Hellspy jede normálně,v souborech online.
Moje heslo má 4 čísla 5 písmen a 2 speciální znaky a funguje.
(07.5.2020, 18:50)beepee Napsal(a): [ -> ]
(07.5.2020, 14:25)Marek71 Napsal(a): [ -> ]Akorát mám problém v novém Kodi 18, že je potřeba zadav při hledání titulků název filmu ručně, neposílá název filmu z názvu souboru, jak to dělalo v Kodi 17. Nevím, co tam je za problém.
To se tady už jednou řešilo, je to vlastnost KODI 18.

A prosím tě, kde se to řešilo, příp. je na to nějaký postup jak to obejít? Díky. Protože to je dost velká chyba, pokud nejsou titulky přímo v MKV.
Obávám se, že ta diskuze byla v již smazaném vláknu o SC. Co si pamatuju, tak v KODI 17 se název zobrazoval a v 18 ne. Já to vyhledávání moc nepoužívám, ale matně si vzpomínám, že pokud jsem v nabídce SC zvolil "Vybrat stream" přes kontextovou nabídku, tak se mi pak název ukázal i ve vyhledávání titulků. Ale to byla starší verze SC i KODI, jestli to jde i teď, to nevím.
TV Sony Bravia KD-55XG9505

TV resetnuta do defaultu, nainstalováno KODI, repozitář a nainstalován doplňek soubory online.
vše krom WS jsem deaktivoval a WS nastavil přes klávenici (předtím jsem dal odhlásit ze všech zařízení a heslo se skládá jen z číslic)

doplněk vyhledá film v pořádku, zobrazí náhled, ale vlastní film/seriál nelze s pustit s hláškou, že se mám podívat do protokolu. Ten jsem, ale nikde nenašl.

Mohl by mi prosím někdo pomoci?

Děkuji
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24