XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Stream Cinema Mod 6.3.2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(26.5.2020, 20:48)Saros Napsal(a): [ -> ]Nikdy jsem nic neddosoval, ale děkuji ty ****
Tohle je ta tvoje nová db, tu ti asi ddosoval nekdo jinej. Delas jak kdybys ji vytvořil ty sám

Nemas zaco, ty **** Big Grin
A nie, ta db nie je ani moja a ani nova. Stiahol som ju normalne z netu;)
Ta nova, co prave na jej zaklade vznika pre sc2, to bude iny level, tak o 3 ligy vyssie.
Vsetci by ste sa mali z toho tesit, nie tu riesit chujoviny Big Grin
Tak pani ,databaz tu mate celu kopu, mozete teraz venovat celu svoju energiu k tym zipom, a prestante tu vyplakavat . Kazdy si to moze stiahnut a namastit si vlastny plugin na vlastnom serveri a zdielat pre vsetkych a mat z toho potesenie. Som zvedavy kolki taki sa najdu.
: To je myslím jen na Discordu  2
Pepinomax vdaka, idem ho stiahnut 4
(26.5.2020, 22:48)xixi22 Napsal(a): [ -> ]: Bez API je nám tvoja snaha a staré db na dve veci. A ani Saros a nikto kto jeho prácu používal proti SC2 nič nemal, kým ste neurobili podobnú blbosť ako BB. Vypli ste síce s varovaním, ale aj tak to anulovalo prácu nielen Sarosa, ale mnohých užívateľov. Tak neočakávajte chválu...

My jsme vypli zastaralou verzi a několik týdnu po spuštění nové a rychlejší. Takové, která umožňuje mnohem více funkcí, má kvalitní search a 10x rychlejší odpověď serveru. Nikomu nebráníme v jejím používání. Vidíte třeba podporu Windows XP od Microsoftu? Věci stárnou a končí. A máme to štěstí, že místo nich jsou tu jen ty lepší a efektivnější.

A srovnávat to s tím co udělal BB je trochu přehnané. Nevím o tom, že bychom ze dne na den odstřihli 100 tisíc lidí od něčeho co si platí. A starat se o API, která se používá v poměru 1:20 oproti té novější pro nás nemá význam.
vsak mi to tam napsal:
Kód:
No ja ti to poviem asi takto ******, co dela na SC1. Neviem co si okrem banu cakal, ked niekomu DDoSujes server s nejakymi svojimi modmi SC1, namiesto toho aby si radsej prispel do projektu na komunitnom gite.
A ja jsem *******, co mu to ddosuje a sirim nenavisti. Vsak jsem hned od zacatku rikal, ze to delam jen jako nouzovku nez bude hotova SC2. A naopak jsem o vyvojari tvrdil, ze to je nejakej co se vyzna, pro ti me jinej level. Jediny co jsem tady rekl, a nemusi se mu to libit, ze jak v databazi nebude novej obsah, tak je to o nicem...
jasný 3
(26.5.2020, 22:48)xixi22 Napsal(a): [ -> ]: Bez API je nám tvoja snaha a staré db na dve veci. A ani Saros a nikto kto jeho prácu používal proti SC2 nič nemal, kým ste neurobili podobnú blbosť ako BB. Vypli ste síce s varovaním, ale aj tak to anulovalo prácu nielen Sarosa, ale mnohých užívateľov. Tak neočakávajte chválu...

Nikdo neříkal, že alpha verze API bude fungovat na stálo. Tomu se říká vývoj, když někdo využívá navíc bez vědomí autora alpha verzi API, tak se nemůže divit, že dojde k vypnutí API, kvůli tomu, že projekt pokročil do další fáze. Ani současná verze API není konečná a dojde i k vypnutí beta verze API až bude finální verze.

Kdyby se : s Láďou domluvil, mohl mít data už dávno a mohl si rozjet vlastní API a DB a o nic jste nemuseli přijít, bohužel se tomu tak nestalo a nikdo nevěděl, že Láďovo API někdo mimo jeho pluginu používá.
@xixi22 Nepřeháněj to, prosímtě. Tohle přirovnání je dost nefér a nemáš k tomu jediný důkaz. Ten tým lidí co tam opravdu něco dělá nějaké xbmc fórum vůbec nezajímá a nesledujou žádné Mody a už vůbec ne naše tlachání. Ovšem do toho okamžiku, kdy je začne někdo obviňovat z něčeho na co ani nepomysleli. Je tu dost lidí co tu běhaj mezi Discordem a XBMC fórem a nikoho z nás nenapadlo to řešit předem. Stalo se, tak se na to vykašli a nesnižuj se na úroveň diskusí z iDnesu. Myslím, že to tu vysvětlilo už dost lidí, dokonce i autor nového SC2 a není třeba už dále upouštět zde páru.
Zaujímavé, že si predtým projektu SC2 držal palce a tento Mod plánoval len kým sa SC2 dostane do použiteľnej podoby a teraz sa vyjadruješ takto:
(26.5.2020, 17:47)Saros Napsal(a): [ -> ].. on je totiz zablokovany pristup k te stare databazi co maj ****** co delaj na SC2 ..

Celkovo si ťa vážim za to, čo pre komunitu robíš, ale toto nie.. si si istý, že sa chceš dať aj ty na cestu nenávisti a osočovania?
Máš veď možnosť si vytvoriť vlastný projekt.. je nutné im nadávať, že idú podľa svojho harmonogramu, ktorý sa nezhoduje s tým tvojím?
Tak táto diskusia ma baví. :)  Používam SC od BBarona cez Kra a ide mi to super. Mne je to tak jedno kde je úložisko, hlavne že mi skvelý SC funguje. Ale netvrdím na 100%, že neskôr nebudem používať SC2, keď bude o 3 ligy lepší. :)
Ale je tady sranda, příště aspoň vím... Asi to dělám pro sebe ne!!!

http://saros.wz.cz/repo/plugin.video.str...6-Mod4.zip
Hezkýýý
nikdy to nebude lepsi ani o jednu ligu
vdaka opat za skvelu pracu. Mod4 slape super, good job :)
Saros: Sám si psal, jak je prográmator SC 2.0 lepší jak ty a teď tohle? 

Shrňme si fakta.

1. Ze začátku si fandil projektu SC 2.0
2. Začal jsi používat alpha (vývojové) API bez vědomí autora.
3. Dle harmonogramu došlo k ukončení zastaralého API.
4. Začal jsi bezdůvodně nadávat na ukončení zastaralého API i když to bylo oznámeno 10 dní předem.
5. Po tom, co vývojáři zjistili, že tvoje doplňky API používali, tak veškerou starou DB poskytli úplně všem.

 Stále pomlouváš a přitom si můžeš za to sám, neumíš ani Láďovi napsat, což jsi měl udělat hned na začátku a nemuselo k tomuto vůbec dojít.

Mi začínáš připomínat Babiše, všechno je kampaň, že jo.  3
: Takže teď tvůj mod využívá beta verzi API na sc2.zone? To sis mohl připravit dopředu, když bylo jasné, že alfa verze bude vypnutá, dokonce jsi na to měl o dva dny víc než bylo původně avizováno, alfa i beta bežely současně. A nemusel si tady lhát o tom, že tě "odstřihli". Patrně si tím myslel ne tebe osobně, ale tvuj plugin, resp. Mod BBaronova pluginu. Nic takového se nestalo, alfa verze prostě skončila svůj život a tys na to nebyl připravený, takže jsi pak začal tvůrcům SC2 (kteří taky provozují server s DB a API) nadávat do blbečků a začal tady šířit nějaké konspirační teorie o tom, že "něco smrdí". Jediné, co smrdí, je tvůj přístup, nezlob se. Jo, udělal jsi spoustu dobré práce, ale ten přístup je hodně podivný. Zkus se nad tím zamyslet a objektivně si to zhodnotit.

Promiň, ale z tvé strany mi to přijde jako taková hurá akce. Víš, že někde existuje nějaká DB, je k tomu API, tak se rozhodneš na tom postavit funkčnost tvého pluginu (context) a pak i modu BBaronova pluginu. To je ale dost krátkozraké, nemyslíš? To API se mění, vše je ve vývoji. Pokud chceš mít jistotu funkčnosti, tak vem tu DB co tady byla, vytvoř si server, DB, naimportuj to tam, udělej si k tomu API a můžeš to používat. Zburcuj komunitu, aby ti tam přidávala nové linky, udržuj to aktuální. Ale to asi neuděláš, že?

Většina lidí do toho moc nevidí, oni jenom vidí, že jim přestal jít tvůj mod, pak si přečtou to, cos napsal a v duchu nadávají na tvůrce SC 2.0, že kvůli nim nemohou koukat na svoje filmy zdarma. Přičem ale pravda je někde jinde a ty sis to vysvětlil po svém. Namísto toho ses mohl zapojit do tvorby nového pluginu SC 2.0. Znalosti na to máš, bylo by to fajn. Není to projekt jednoho člověka, těch co se podílí na vývoji nebo správě DB a pod., je tam víc. Klidně ses mohl zapojit namísto těch urážek, co tady šíříš.

: Tak než jsem to dopsal, tak si to napsal ty, stručněji a výstižněji :-)
: já nechápu, proč jsou tak urážlivý, jsou jak malý děti, to se nedá jinak napsat. Jestli se uráží kvůli tomu co jsi napsal, tak nechápu proč chtějí dělat něco pro lidi.
Saros díky a ignoruj jejich reakce. Věřím, že i oni dělají dobrou práci, ale jsou jak histerky.
Hele vy košťata, přestaňte mě tady moralizovat. Udělal jsem pro lidi jednoduchý, rychlý a hlavně funkční řešení. To vás sere nebo co? To že mě přes týden někdo blokuje IP adresy a nakonec mě obviňuje z nějakýho ddos útoku, to je jako v pořádku jo? Vašeho admina, nebo koho, kontaktoval jiný kolega s nabídkou spolupráce a zpřístupnění db. No byl vyfakovanej samozřejmě. A ani nevím, že tady bylo zmíněno něco o vypínání. Aby jste se nepodělali z toho vašeho open ssl projektu...
První začal urážet a nadávat do blbečku Saros, přečti si to. A to jenom proto, že tvůrci pluginu SC 2.0 vypli alfa verzi DB a API (což bylo plánováno a avizováno - Saros se na to mpohl připravit), které běželo na jejich serveru. Tak si z toho udělej obrázek, kdo je hysterka.

Saros nemůže ignorovat tvůrce pluginu SC 2.0, protože pokud to správně chápu, jeho Mod 4 využívá jejich DB a jejich API, takže je na nich závislý. Pokud to tak není, nechám se poučit odkud bere data.

: To je v pořádku, udělal jsi funkční řešení, to je chvályhodné. Akorát jsi to postavil nad alfa verzí DB a API a neuvědomil sis, že to bude vypnuté časem. Pokud bys bral informace přímo ze zdroje, věděl bys to a nemusel si tady nadávat do blběčků, to bylo úplně zbytečné, že?

DB teď máš kompletní, můžeš nad ní stavět svoje řešení. Uděláš to?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30