XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Stream Cinema Mod 6.3.2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Ty ******, vyuzivam jen a jen databázi a addon od Bbarona. Nikdo z nich nemá na ni jakykoliv podil
: Samozřejmě, to přeci chápu. Stejnou DB od BBarona mají i tvůrci SC 2.0. Nikdo na ní nemá větší nebo menší nárok. Klidně ji používej. Vem ji, vytvoř si někde hosting, udělej DB server, naplň DB těmi daty, vytvoř si API a tvůj Mod 4 to může využívat. A máš jistotu, že tě nikdo nevypne.

Odpověz mi na potázku. Odkud čerpáš data pro tvůj Mod 4? Na jaké APi se napojuješ?

Proč mi nadáváš do blbečků? Já s tebou diskutuji slušně. Nebo ty to neumíš?
O jakym api to mluvis? Pouzivam jen bbaronovu databazi. Mam ji davno na svojem webu, vyparsovanou do json po jednotlivych filmech a serialech. Vase api jede pres ssl a neni k nemu z venku zadny pristup.

http://saros.funsite.cz/sc/ws/movies/231.json
, shrňte si co chcete třeba předkožku, vraťte se na diskord vzývejte Gašpera a spol a žijte v tom že to dělá pro lidi. Ono vás to třeba jednou vyléčí.
A kdyz se podivas na tento screen, tak uvidis, ze se uz znacne lisi, protoze uz do ni pridavam novej obsah
[Obrázek: scr1.jpg]
nemá cenu reagovat, kdo nechce nepochopí...
Tak proč tady brečíš, že tě někdo odstřihnul, když máš DB u sebe? Tak ji používej a nikdo tě neodstřihne :-) A tví uživatelé budou spokojeni.

Pak teda opravdu nechápu, proč ti vadilo, že někdo vypnul alfa verzi API, když už vše máš u sebe a dokonce rozšířenou o nové linky.

Jo a chtělo by to reagovat slušně. Ptak jsem se, odkud máš data, jak ti to funguje a dostalko se mi odpovědi, že jsem *******. Zvláštní způsob komunikace.
Zkuste být trochu soudní, zamyslet se nad tím co píšete a používejte obyč. selský rozum. Poslední dobou mi to přijde jako někde ve zvláštní škole... Na kvalitním fóru zaměřeném na KODI je tu najednou samé bezdůvodné osočování, nadávky a komunikace mi ani náhodou nepřipomíná dospělé lidi, spíš nějaké fetky u nádraží.
martinhk: Ano doslova přesně tak , líp to snad napsat už ani nešlo......
3dmaya: Já se to právě pochopit snažím... proč Saros začal nadávat do ******, co ho k tomu vedlo. Neříkám, že všechno vím a jsem neomylný. Ale právě se chci dovědět, jak to je a namísto toho se mi taky dostává nadávek. Tak nevím, no...
Tedy vážení kolegové,
TAKOVÁ VÝMĚNA NÁZORŮ MÍSTO VÝMĚNY ZKUŠENOSTÍ NIKOMU NEPOMŮŽE.

Vždy je na začátku nedorozumění 
VZÁPĚTÍ NÁSLEDOVANÉ NEÚSTUPNOSTÍ.

Vždy je to o špatné výměně informací, pokud tedy k tomu byla vůle.

Pokud možno tímhle, co tu dáváte najevo, nepoškozujte svůj vlastní projekt.
Asi nemá smysl psát o poškození komunity kolem Kodi.

KOMUNITA SE POŠKOZUJE SAMA MNOŽSTVÍM NEJAPNÝCH PŘÍSPĚVKŮ NA FÓRECH.
Pánové, chcete-li se tu vzájemně urážet i nadále, tak od teď už nebude žádné varování, ale rovnou bany.
k teme... vysla SC 1.3.27, je teda cesta ako by SC mohol dalej fungovat ci uz cez tvoju upravu verziu Modu alebo webshare context? Dikes.
Ahoj stáhl jsem si novou verzi MOD4 super práce , jen mi ted nutí aktualizaci , 
vypadá to že BB šel na verzi 1.3.27

Trpělivě čekám na MOD5   a aby číslo 5 žilo dlouho Big Grin
Nechame to na 4. Preci jenom zadny zmeny, jen verze sc

http://saros.wz.cz/repo/plugin.video.str...7-Mod4.zip
, good and fast job 1
Pánové, chce se to zhluboka nadýchat vzduchu, případně použít papírový pytlík. Pokusím se nastínit, co pro nás řeší Saros.

Saros tu řeší problémy běžných koncových uživatelů, kteří si chtějí jen spustit a koukat s komfortem, jak byli zvyklí před třemi měsíci. Poslední měsíc je v SC1 šachová partie, kdy databáze filmů je dostupná/nedostupná, kombinace pluginů v KODi jsou některými zakázány, API a dostupnost databáze obsahu SC se mění/restartuje/stará se odstavuje. No a mnozí uživatelé jsou "techničtí zoufalci", kteří si rozšíření ani nenainstalují a dělají to pro ně kamarádi. Ti koncoví pak nadávají na SC a webšér, protože z jejich pohledu to najednou nefunguje. 

Saros od začátku prohlašuje, že má dočasné řešení než bude SC2. SC2 má ale maličký, malinkatý problém a to ten, že databáze filmů SC2=9 000/SC1=64 000. Proto Saros pořád upozorňuje na naplňování databáze daty, protože sebelepší API rozhraní (které koncový uživatel nikdy nevidí) nenahradí seznam filmů (které naopak každého koncového uživatele zajímají). Protože SC1 nastavil nebývalý informační komfort a když se podíváte na informace o jednom filmu, tak jakou dobu vám zabere čtení informací? Jak dlouho byste je plnili i když s pomocí programů? Jak dlouho byste opravovali chybu, kterou někdo méně zdatný ohlásí? Tak a teď to vynásobte 50 000x. A pak tu máme seriály a pak tu máme ....

Takže chápejte, že Saros nechce vytvářet dočasné API k databázi a udržovat svojí DB. Stačí mu, když po přechodnou dobu někde poběží staré API a on "pouze udrží v chodu" stávající nouzový MOD4, než se SC2 zobrazí ve svém skvělém hávu a s obsahem daleko přesahujícím zastaralou SC 1.
Omlouvám se Ti Sarosi, že jsem za Tebe mluvil. To je asi vše, co k problému chci říci a hluboce se Sarosovi klaním.
Děkujeme Sarosi.
Barikády už jsou vystavěny a nikdo neposlouchá druhou stranu.
Jj, diky a souhlasim. Ono ve finale je mi jedno pres co budu koukat, ale hlavni je na co. Ja kterej za rok zkoukne 2 filmy, z toho 3 porna...
Myslím, že je na čase jít s pravdou ven. A to u nás všech.

[spoiler]
[Obrázek: unknown.png]

[Obrázek: unknown.png]
[Obrázek: unknown.png]
[/spoiler]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30