XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Stream Cinema Mod 6.3.2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
@Saros: děkuji Ti za obětavou práci a nenech se odradit těmi, co jenom pomlouvají a nám, neznalým programování, nepomohou. Ještě jednou velké díky.
On spis reagoval na ten komentář výš
edit: Smazáno pro neaktuálnost  6
Vsak ja jasne uvodil, komu to bylo mireno.
(27.5.2020, 18:49)rimko Napsal(a): [ -> ]
(27.5.2020, 15:00)3dmaya Napsal(a): [ -> ]Docela by mě zajímalo jak jsou na tom uživatelé NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING s Interstellarem. Když BBaron pořád tvrdí jak nemá s WS už nic společného.

13 funkčných liniek. :)

Úplně ty samé streamy (linky) u Interstellar lze najít i v novém Stream Cinema 2.0 :-) A přesně to samé i u SC Mod 4. Takže vůbec není nutné mít účet u nepodporovaného SK hostingu.
Ale ze si vubec dal tu praci, ze pres mod projel x filmu aby zjistil, ze na webshare neni nejakej cinskej film. Takovy budu potrebovat az budu mit hotovej ten skript na pridavani do db.
asi pouzivaj tapatalk jak ja, a ony se ty jmena moc nezobrazuji
U SC 2.0 bude za pár dní taky k dispozici rozhraní na přidávání obsahu do DB. Pak je jen otázkou času a množství lidí, kteří budou ochotni přidávat obsah, kdy se situace s rozsáhlostí DB srovná.
Jj, to bude super, protoze na tom to stoji. Pres mod aspon muzes neco dohledat na ws.
Jo a k tem widgetum, uz jsem se zminil, ze pokud film, seriál neni v db a je jen na ws, tak se to neotevre
za prvé díky moc Sarosi
stáhl jsem si mod 4 a mám zajímavý dotaz. Zkoušel jsem si pustit z dabovaných novinek Špindl 2. Spustilo se mi to v pohodě. Pak jsem zkusil spustit Slunce je také hvězda..... to se rozjelo a seklo po 4 vteřinách, obraz zůstal stát, ale vteřiny jely dál. Vypnul jsem tedy a zkusil znova spustit, ale teď už to nejde spustit. Ani když dám z první volby vyhledavání ani když dám vyhledat na webshare. Nespustím odnikud. Nejde už ani  ten Špindl. Restar kodi a taky nic. Mám kodi 18.5 a windows. 
V čem to může být prosím? díky
Tak to netusim, nic takovyho jsem nezaznamenal. Vyzkousim taky na Windows
Saros: Coreelec na X96 aj KODI 18.6 na MacOS bez problemov
: Oba filmy fungují bez problémů, něco je rozbitý u tebe :-)
zkus to odinstalovat a znovu nainstalovat
Windows7-64 Kodi 18,7 taktiež bez problémov
děkuji Vám, pomohla ještě jednou znova instalace.
mám ještě jeden dotaz, sice se moc nehodí zde, předem se omlouvám, ale možná někdo poradí?
chtěl bych si to nainstalovat i na TV + chytrá krabička s číny. Bohužel když vložím USB disk (np s nahratým zip souborem mod4) tak ta krabička mi to prostě v kodi nenabídne možnost s ní instalovat..... v kodi nenajdu USB disk. Proto mě napadlo si na svoje stranky (www.moje.cz) nahrát ten dotyčný zip soubor (www.moje.cz/mod4.zip) a že tohle si otevřu ve správci souborů-přidat zdroj. Ano tento zip soubor tam vidím, když zadám tuhle web adresu, ale nejde to nainstalovat. Co dělám špatně prosím, abych si to nainstaloval jako doplněk? poradíte prosím? otevřít jako zip soubor to nejde, protože chytrá krabička mi prostě nenajde USB, proto špekuluju jako si to dělat přez web, najdu si nějaký doplněk, na PC stáhnu a nahraju na moje webovky, a v TV si to pak z toho nainstaluji. děkuji
Mě mod 4 nejede,psalo to něco o aktualizaci a teď mám sc1 mod4 ale nic tam není jen hláška že si mán aktualizovat doplněk. Kodi 17.6 minix
daciak přidej si zdroj přímo sarose. Sam ho zde publikoval http://saros.wz.cz/repo/
V repo saros není.Musí se aktualizavat ze zip souboru.
na nekterych boxech kodi nema opravneni k pristupu na usb. Mas lepsi delat vse pres sit. Jak pise kolega, pridej si muj zdroj a lepsi nejdriv addon zkopirovat do uloziste nez instalovat primo. Nekdy to hodi chybu. Pro svoje soubory je dobry mit treba nejakej webhosting a na nem ftp server. Jsou i zdarma, treba endora. Ftp pak pridas jako sitove umisteni. V androidu taky muzes mit pridanej google disk a i jiny podobny. Na to ja pouzivam spravce souboru MixPlorer. Moznosti je hodne. To usb zkontroluj v nastaveni jestli ma kodi opravneni k nemu pristupovat. Jinak ten spravce souboru ho mit bude
zapa: v repu neni ale kdyz si prida zdroj, tak ho tam uvidi
kyzivat01   a instaloval si 1.3.27-mod4 ? , pretože ak ti to pyta aktualizaciu možno si instaloval este 1.3.26-mod4
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30