28.11.2024, 20:05
Nový Skip 2s na obzoru?! 
Ne, zůstaňte v klidu. Rozhodně se nic takového v dohlední době nechystá. Fáma a možná i panika vznikla ze špatně pochopené zmínky samotného Jason Kotzin, který v jednom ze svých příspěvků kromě jiného napsal:

Ne, zůstaňte v klidu. Rozhodně se nic takového v dohlední době nechystá. Fáma a možná i panika vznikla ze špatně pochopené zmínky samotného Jason Kotzin, který v jednom ze svých příspěvků kromě jiného napsal:
Citace:Skip2s is around the corner...To nastartovalo reakci jednoho uživatele, který vyjádřil obavu, zda se kvůli vývoji nového dálkového ovladače nezastaví práce na úpravách toho dalším zlepšování toho stávajícího, tedy Skip 1s. Měl samozřejmě na mysli především funkce spojené s přepínáním aktivit, na které všichni (já také) netrpělivě čekají. Sám Jason ho ujistil, že vývoj nového ovladače není úplně na pořadu dne, i když se na nových modelech určitě pracuje také. A také to, že na očekávaných vylepšeních Skip 1s stále pracuje. Je ale pravda, že tohle Jason tvrdí už velmi dlouho a zatím žádné další infomace, ani v náznaku, o tom zatím uvolněny nebyly. Takže nezbývá než dál čekat. Na druhou stranu je pravda, že jiné nové funkce, které anoncoval, už zprovozněny byly. Mám na mysli např. funkce učení IR povelů.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.