22.4.2020, 22:58
(22.4.2020, 21:51)quicksilver Napsal(a): Robin Hood : bohatým bral , Chudim dával.Az ho jednoho dne ho chytili a povesily.Pokud by se sem měli dávat jen povolené doplňky zcela legální a neporušujíci autorský zákon, který bude v budoucnu přísnější i když zatím se neví jak u nás se k tomu legislativa postaví. Tak tu nebude defakto nic. Jak už jsem psal obcházet reklamu nebo jen využívat API, které nejsou určené pro kodi nebo volný vývoj programů či aplikací porušuje zákon. A je úplně jedno jaká hra se v tom případě hraje zda velká či malá. V tuto chvíli doplňky a to i sosáč či SC jedou na hraně zákona. Uživatel co videa sleduje není v tuto chvíli brán jako pachatel či zloděj. Za toho se bere ten kdo obsah sdílí a na internet šíří. Což uživatel v tomto případě není. Nehledě na to, že se u nás pro tento případ platí autorský poplatek ze všech nakoupených médií, aby docházelo ke kompenzaci z ušlého zisku od lidí co pirátí. Defakto každý nákupem mediálních zatížení platíme. A je úplně jedno zda obsah získáváš tak či onak. Pro osobní účel to je zatím povolené. (neříkám tím správné či morální)
Asi tak ....
Uvědomuje si tady někdo z vas ,že je to cele riziko ? Cest těm co maji doma rodinu
a po večerech zadarmo makaji na doplňcích,ale tohle už je velká hra.
Co se stále az pozmeni zákon ,kdy si půjdou pro IP adresy a seznami co
kdo ,kdy stáhl nebo sledoval.Mějte na paměti ,ze i číslo bankovních karet se
Někde zapusuji.Co se stane az vám prijde účet na par stovek tisíc k zaplacení ?
Hlavně že lidi ušetří ....
Dávejte sem uz prostě povolené doplňky a už tohle nereste!
Jinak respektuji admina fóra je to jeho věc a rozhodnutí. Jen mi přijde divné, že do teď bylo vše v pohodě a najednou mu to přijde za hranou. Za hranou to bylo stejně před měsíců či půl rokem. Zákon se zatím nezměnil, takže se jen změnil pohled admina. Ale řešit zde, že nechce nelegální doplněk mi přijde uhozené. Všechny jsou prostě v tento moment nelegální. Všechny porušují podmínky tvůrců ať už televizních či internetových. Nemají nic z reklam a podobně.