XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sosáč - databáze filmů a seriálů pro Kodi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Sosáč je plugin (doplnok) do prehravača multimedii Kodi. Ked ho nainštaluješ vo forme doplnku do kody tak sosač má v sebe databázu filmov( su to ako nejake odkazy na daný film) ked klikneš na zvolený film začne sa ti prehrávať v kvalite bud SD alebo HD podla toho ako si zvolíš. Tato databaza ma určite subory ktore chalani vytiahli a ked im nastavíš v sosáči cestu a daš ich ako keby prescanovať cez scraper( istý doplnok portalu CSFD) tak ti v kodi vytvorí položku filmy kde budeš mať aj nazvy filmov aj obaly popiskov v cs jazyku. Skin je takzvaný vzhlad kodi ako bude vyzerať. Skiny sú rôzne a je na tebe aký si vybereš. Základný je Confluence ten mas po spustení Kodi
Inak navody na nastavenia najdeš na youtube zadaj "nastavenie kodi cz" a najde ti par dobrých návodov.
Poštuduj aj tu je dosť navodov vieš chalani tu asi nebudú každemu nováčikovi vysvetlovať dookola to isté.
Základy tu su preštuduj forum potom sa pýtaj ak ti nebude niečo jasné radi pomôžeme ked budeme vedieť.
Databazi ti vytvori doplnek (scraper - tvdb, tmdb, csfd, atd...), nebo si ji stahnes z odkazu, ktery sem jiz nekolikrat nekdo vlozil.
Dovolim si poopravit, databaze se ti vytvori pri pridani filmu/serialu do knihovny. Dodatecne informace k filmum/serialum (textove informace, obrazky, trailery) ti k tomu prida prave scraper.
Mitulko: Ved ja som rád už mi chalani poradili dost, a preto by bolo možno lepsie keby nielen so zakladmi ale aj s novymi vecami dali navod a nemuseli to opakovat novym userom. Ono ako pisete da sa najst vsetko na googli, youtube,fore ,ale na kazdom je nieco v postupe inak a v konecnom dosledku to potom nemusi byt ako by som povedal kompatibilne.Na duhej strane ja napriklad rad skusam a sprtam sa , no niesom v tomto az tak zdatny, a nie vzdy mam na to aj tolko casu hladat a skusat kedze -praca , dieta atd. Chapem ze to kazdy robi len vramci dobrej vole co si velmi vazim.
joskob: vsichni jsme omezeni vnejsimi vlivy - prace, dieta, traveni volneho casu, atd. Tve duvody jsou i u nas. 4

A pokud chces opravdu neco posunout sam a jit prikladem, tak ten cas tomu venuj a potom sepis i ty navod pro ostatni. 88
Ony ty návody zde na fóru jsou, ale nelze je prostě paušalizovat do jedné "hromady" či jediného univerzálního a toho správného manuálu. Obávám se, že by vznikl defacto mamutí elaborát s X variantami, který by sám o sobě potřeboval návod nebo informační rozcestí pro jeho obsluhu. Dále je zapotřebí zmínit i neustále aktualizace stran postupů a vývoje jednotlivých aplikací, co platí dnes, za týden může být (a je) všechno jinak. Nedovedu si představit člověka, který by se o onu aktuálnost tohoto návodového molocha staral a ještě se v ní vyznal a neztratil se.
Návody ano, proč ne - leč vytvořené "na míru" adekvátní situaci či univerzálnosti, ne přemýšlet kam do té obrovské "berličky"  vložit případný tip, radu, postup, abychom tím neporušili kontinuitu "nápověd" při instalaci, nastavování a provozování Kodi.  
Toť můj názor ....
Komplet serialy ze Sosáče (soubory .strm)  ke dni 18.3.2016  (754 seriálů)

odkaz zde :  http://uloz.to/xEmLG8nT/tvshows-18-3-2016-rar

Dobrá zpráva od autora doplňku Sosáče ohledně automatické aktualizace :

"Další verze bude upravena, aby mohl uzivatel kontrolovat subsciptions (praivdelne generovani strm souboru filmu/serialu nebo nejake podskupiny) a interval jejich aktualizace."

Momentálně však na to nemá vůbec čas, takže těžko říct kdy se dočkáme další aktualizace  29
Pokud je ma nekdo naimportovane a "oscrapovane", mohl by udelat i export s obrazky a popisky NFO? Idealne ve verzi kazdy soubor/serial zvlast. Diky!
Petrvald: mohol si sa autora sosača opýtat preço v tejto verzii 1.2.4 už nejde stiahnuť film a či to v novej aktualizácii opravia.
mitulko: psal mi něco v tom smyslu že na tom dělalo více vývojářů a právě část s knihovnou není jeho práce....

Na opravu si musíš počkat 4 nebo pro urychlení finančně motivovat 1
Přátelé, mohl bych někoho kohokoliv požádat, zda by hodil na uložto aktuální komplet streamů filmů a seriálů ze sosáče? Doplněk mi nepřidává nové filmy/seriály, když dám Add to Library (netuším proč), takže mám čtvrt roku starou databázi... Díky moc předem!
Cetl jsem toto tema?
#267 - pridal "Petrvald" odkaz na streamy serialu, takze minimalne jedno z tvych pozadavku mas vyresene.
A kdyz pohledas dal v historii, najdes odkaz i pro filmy.
http://m.ulozto.sk/xpCBaBCW/xbmc-kodi-cz...151230-zip
Tu mas moj upload na databazu neviem aka je stara ale bola odtialto.
P-G : tady máš moji databázi strm souborů ze včerejška - 775 seriálů, 8 MB. Možná tam bude nějaká duplicita, ještě jsem to nekontroloval :


     
Kód:
http://uloz.to/xdcUi2rj/tvshows190316-rar
Ros: díky, o tomhle souboru jsem věděl z tvého staršího příspěvku. Udělal bys prosím i filmy? Předem díky moc - ať už tobě nebo komukoliv jinému.

PepikBerry: aktuální jsou tu jen seriály. Ty jsou fajn, ale slušně prosím o filmy. Jde o vytvoření jednoho zipu a uploadu, snad nežádám o moc..

Mitulko: ta je z titulní strany, datum je zřejmé z názvu souboru - 30.12.2015. Tj. ta neaktuální, o které jsem psal.
P-G : posílám Ti ty filmy, ale udělej si selekci duplicit :

Kód:
http://uloz.to/xCJdBfu4/movies190316-rar
Ros: neviem či to je komplet ale napr. v sosačovi je film Pribeh kmotra a tu v zozname nie je.
a dosť českých filmov chýba v zozname a v realnom sosačovi je.
je možne že by pri kopírovaní databázy vynechaval zložky? všimol som si to už davnejšie pri týchto databázach.
mitulko : upřímně řečeno, nikdy mě nenapadlo, porovnávat reálný obsah Sosáče se staženou databází - nepotřeboval jsem to, vzhledem k množství filmů, které jsou i tak k dispozici. Navíc mám účty na jiných úložištích - ještě z dob, kdy jsem tam přispíval, takže na Sosáče nejsem vázán - prostě dám aktualizovat knihovnu a to je vše. Na stažení používám The Movie Database, možná ČSFD by našel jiný obsah - nevím, spíš mi vadí, že jsou tam duplicity. Však uvidíš, když tu databázi použiješ a dáš aktualizovat. Stejně počítám s tím, že si vyzobu filmy své krevní skupiny , zbytek smáznu a budu si přidávat ručně do vlastní databáze na externí disk - takový moloch není potřeba.
Jasne ja len že som si toho všimol lebo som maniak na české filmy.
ja tiež som vyzobal 650 filmov čo sa mi pozdavali a zbytok budem doplnať ručne.
Aj tak bohvie ako sa to so sosačom nakoniec dohodne a vobec ako to bude s kodi.
Nakoniec asi aj tak skončíme so zapnutým HDD so stiahnutými movies.
Aj ja zvazujem kupu nejakeho externaku 3-4TB.
mitulko : asi tak, měj se  :-))
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43