XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sosáč - databáze filmů a seriálů pro Kodi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
tak složku Movies ani TVShows tam nemám.
Nene, nic jsem nedával v doplnku Add all to library.

Pořád mi to nejde :-(. ani po odinstalování, vymazání a nainstalování :-(. co s tím prosím?
Ta verze 1..2.13 mi fungovala, máš prosím na ní instalačky?

díky za pomoc
Zkus ječtě aktualizovat script.module.stream.resolver.Verze 1..2.13 viz.příloha
.b
A instaluješ to z CZ/SK repozitáře?
Tak včera poprvé asi v 19.20 se mi v půlce filmu tak zasekal a zpomalil, že jsem musel film vypnout a znova spustit. Pak už dohrál bez problémů
Zapa, PetrM:
Pánové, moc vám děkuji za pomoc, ale bohužel nic :-(.
Odinstaloval jsem sosáč, smazal všechny adresáře z addons, nainstaloval znova z repo cz/sk verze 1.0.2, aktualizoval ten script resolver na 1.6.5 a pořád stejná chyba :-(.

a aby toho nebylo málo, tak asi po této aktulizaci přestal běžet Stream Cinema (1.0.1). Spíše, běží, ale film se děsně kouše. A to jsem tam zalogovaný. Providerem to není, jelikož když jsem ten film stáhl, tak mi to stahovalo cca 9 MB/s. V neděli večer jsem viděl část toho filmu a naprosto bez problému.
Nevím, zda to může mít také vliv, ale ám nastavený advancedsetting.xml, kde mám nastavený buffer.

Ale spíše bych chtěl vyřešit ten sosáč. Prosím, pomozte mi, díky!
Cus pridam taky trochu do mlyna parkrat sem podobne veci resil a vzdy mi pomohlo addons odinstalovat vicitit kodi doplnkem RAW MAINTENANCE http://www.XBMC-Kodi.cz/showthread.php?pid=1990#pid1990 mimo thubnails opet z repozitare nainstalovat a pro prehravani je dulezite mit nastaven dobre advancedsetings xml kvuli nacitani videi do pamiti lze pouzit i pro dalsi skvele funkce
lukas.b
Pokud ti nic nepomůže, nejjednoduší a nejrychlejší bude odistalace Kodi ,v AppData,Roaming vymazat Kodi a nová instalace. V Kodi v programu Backup si můžeš pro jistotu udělat zálohu Kodi.(za pár minut to máš obnoveno do původního stavu) Je to v doplňcích Kodi Add-ons repository doplňky programů. Když to bude po nové instalaci Ok,tak si udělej novou zálohu a pokud se někdy vyskytne nějaký problém,tak dáš obnovit Kodi ze zálohy.
cripes:díky za radu. Odpoledne to zkusím. Jinak máš nějaký osvědčený nastavený advacedsettings? Jelikož já jsem zkopíroval kód z wiki stránek od Kodi.tv :-).
Mám v htpc 4 Gb RAM, a cca 1,5 Gb mám volné, takže může bufferovat klidně více :-)
díky!

P.S: je mi fakt divné, že to pořád píše s tím, že nemůže dekodovat ten JSON. Stará verze fungvala v pohodě. Ale přitom instaluji novou verzi z REPO. A u stream cinema, proč to v neděli fungovalo a v pondělí ne.

zapa: moc díky za rady. Jen mám exportovat knihovnu s filmama a pak po nové instal importovat nebo udělat znova vyhledání filmů?
A ten backup po nové instalaci použít, až nastavím kodi, tedy přístup http, načtu znovu knihovnu filmu či před tím?

Jen se zeptám, já používám scraper cfsd, který není v tom repo cz/sk. instalačky někde mám. Ale nechci si hned "svinit" čisté KODI, tak chci jen osvědčené a funkční věci.
díky moc!
Mam osvedceny nastaveni, ktere mi krom jineho znensuje thubnails obrazky cely thubnails presouva na micro sd kartu a velikost buferu je zvolena na 200M, ram mam volnou taky cca 1,5G a tech 200 M je tak akorat musi zbyt min 3nasobek volne ram. Jinak smazat cely adr v roming lze taky..... (a i doporucuji taktez vytvorit zalohu pred zacatim tvorby knihovny a pak i export vytvorene knihovny) me obvykle stacilo vicistit cache a plongove balicky tou pluginou . Odpoledne ti poslu ty polozky advancetsetingu
Po nové instalaci je lepší vše udělat znovu, raději nové vyhledání než import. Zálohu si můžeš dělat průběžně,pro obnovu se může vybrat dle času a data zálohy.
to lukas.b
Osvěta neuškodí třeba to bude zajímat i ostatní
Jestli jsem příspěvek umístnil do špatného tématu tak se omlouvám

Tady je slíbené nastavení Advancedsettings xml  pro Kodi 16.1 (17 má zápis jinak jak jsem se dočetl) je drobet rozšířené kompletní možnosti jsou ve wiki Kodi

Toto nastavení odkazuje adresář Thumbnails na SD kartu >/var/media/SDHC/Thumbnails/ cesta může být rozdílná, podle zařízení

<pathsubstitution>
    <substitute>
      <from>special://profile/Thumbnails/</from>
      <to>/var/media/SDHC/Thumbnails/</to>
    </substitute>
</pathsubstitution>

Fanarty, plakáty jsou různorodého rozlišení a kvality a tímto nastavením se dají sjednotit

<imageres >405</imageres >  
<fanartres >405</fanartres >

Hodnota je vertikální rozlišení fotek v thubnails 720x405  PAL 16:9
pro velikost 1280x720 je hodnota 720 atd.
Rozlišení 405 mi přijde v pohodě a celá knihovna Sosače zabere necelé 2G

Toto nastavení určuje velikost načítání streamu do paměti RAM zvýrazněná hodnota je vhodná pro zařízení s 2G RAM. Uvedená hodnota je 200Mb. Nepřehánějte tuto velikost musí zbýt min. trojnasobek této hodnoty volný jinak se systém seká
Pro 100Mb =104857600 b, 150Mb =157286400 b atd
Při nastavení.. v mém případě 200Mb se načte se do pamětí  max.150M takže větší hodnota nemá velký smysl.
Popis ostaních hodnot je popsán ve wiki KODI

<network>
       <buffermode>0</buffermode>
       <cachemembuffersize>209715200</cachemembuffersize>
       <curlclienttimeout>10</curlclienttimeout>
       <curllowspeedtime>20</curllowspeedtime>
       <curlretries>2</curlretries>
       <readbufferfactor>4</readbufferfactor>
</network>

xml se dá dobře editovat např. v Notepad ++

Kompletní xml  je v příloze pozor na rozložení podle originálu při špatném rozložení nefunguje.
Po obnově Kodi (Jarvis 16.1, OpenElec) na RPi3 mi nejde instalovat Sosáč a další. Zkoušel jsem vše možné, ale z repozitáře KODI CZ/SK je po instalaci možno vybrat pouze cca 12 video doplňků play.tv atd, ale Sosáč, befun k dispozici nejsou. Před obnovou vše fungovalo. Pomůžete někdo?
Jak jsem psal výše skus promazat cache a plongové baličky (teda doufám že jsem funkci pochopil správně) třeba tímto doplňkem Rawmaintenance mě to vždy zafugovalo. Nikdy jsem jím nic nepokazil.
Dělal jsi reset obsažený v OpenElec nebo novou instalaci?
Reset jsem dělal v OpenElec. Promazat bych se pokusil, ale nevím, jestli to bude to pravé, protože, když jsem Sosáč měl, zkusil jsem pouze, jestli funguje stream, fungoval, tak potom bez dalšího nastavení. Bohužel jsem musel resetovat a pak funkční nebyl, resp.vůbec není v doplňcích vidět. Večer zkusím tvůj návod a dám vědět
Jj v příloze je posedni Sosac a resolver. Resolver nainstaluj jako první. Ať se zadaří
Tak jsem mazal Rawmaintenance, něco to mázlo. Při instalaci Resolveru to vyhazuje chybové hlášení, že nejsou splněny závislosti, to jsem zkusil před repo KODI CZ/SK i po, ale výsledek je pořád stejný.
Caute, po dlhsom case som spustil KODI (16.1) na MacBooku. Po aktualizacii na sosac 1.3.0 mi blblo prehravanie. Podla pokynov v changelogu sosaca som kniznicu manualne vymazal, nasledne som dal CLEAN LIBRARY v kodi. Teraz ked dam v sosaci na movies ADD ALL TO LIBRARY, tak to niektorym filmom vobec neprideli nazov a niektorym to prideli CZ nazov a v zatvorke original a niektorym opacne. Vzdy som pouzival kodi v EN jazyku. Teraz som skusal vsemozne nastavenia + taktiez dat KODI do CZ jazyku, ale cele je to nejake zmatane. Prikladam par obrazkov.

Taktiez by mi najviac vyhovovalo mat KODI v EN jazyku. Filmy - prvy nazov EN (resp. original) a v zatvorke CZ.
Je toto vobec mozne docielit? (ked dam KODI do EN jazyka, tak to dava filmom SK nazvy - co mi tiez nevyhovuje...)

EDIT: tak pozeram, ze aj ked mam KODI v CZ, tak mi to taguje SK nazvami
(31.1.2017, 9:25)lukas.b Napsal(a): [ -> ]Zapa, PetrM:
Pánové, moc vám děkuji za pomoc, ale bohužel nic :-(.
Odinstaloval jsem sosáč, smazal všechny adresáře z addons, nainstaloval znova z repo cz/sk verze 1.0.2, aktualizoval ten script resolver na 1.6.5 a pořád stejná chyba :-(.

a aby toho nebylo málo, tak asi po této aktulizaci přestal běžet Stream Cinema (1.0.1). Spíše, běží, ale film se děsně kouše. A to jsem tam zalogovaný. Providerem to není, jelikož když jsem ten film stáhl, tak mi to stahovalo cca 9 MB/s. V neděli večer jsem viděl část toho filmu a naprosto bez problému.
Nevím, zda to může mít také vliv, ale ám nastavený advancedsetting.xml, kde mám nastavený buffer.

Ale spíše bych chtěl vyřešit ten sosáč. Prosím, pomozte mi, díky!

Nemel jsi mazat  vsechny adresare, jen ten Sosace. 
Už me napadá opravdu jen ta kompletní preinstalace Kodi, jak píše Zapa. A pak nainstalovat standardně Sosac z CZ/SK repa.

CSFD scraper, tedy poslední verze 3.4f, je úplně v pohodě a plně funkční.
(31.1.2017, 18:21)Pukson Napsal(a): [ -> ]Reset jsem dělal v OpenElec. Promazat bych se pokusil, ale nevím, jestli to bude to pravé, protože, když jsem Sosáč měl, zkusil jsem pouze, jestli funguje stream, fungoval, tak potom bez dalšího nastavení. Bohužel jsem musel resetovat a pak funkční nebyl, resp.vůbec není v doplňcích vidět. Večer zkusím tvůj návod a dám vědět

A nemůže jít o stejný problém jako zde? - PROBLÉM - SK CZ Repozitar
(31.1.2017, 21:15)dufoq3 Napsal(a): [ -> ]Caute, po dlhsom case som spustil KODI (16.1) na MacBooku. Po aktualizacii na sosac 1.3.0 mi blblo prehravanie. Podla pokynov v changelogu sosaca som kniznicu manualne vymazal, nasledne som dal CLEAN LIBRARY v kodi. Teraz ked dam v sosaci na movies ADD ALL TO LIBRARY, tak to niektorym filmom vobec neprideli nazov a niektorym to prideli CZ nazov a v zatvorke original a niektorym opacne. Vzdy som pouzival kodi v EN jazyku. Teraz som skusal vsemozne nastavenia + taktiez dat KODI do CZ jazyku, ale cele je to nejake zmatane. Prikladam par obrazkov.

Taktiez by mi najviac vyhovovalo mat KODI v EN jazyku. Filmy - prvy nazov EN (resp. original) a v zatvorke CZ.
Je toto vobec mozne docielit? (ked dam KODI do EN jazyka, tak to dava filmom SK nazvy - co mi tiez nevyhovuje...)

EDIT: tak pozeram, ze aj ked mam KODI v CZ, tak mi to taguje SK nazvami

Aktualizacia na najnovsi scrapper vyriesila problem, kedy mi to tagovalo ako PRAZDNE NAZVY.

Kazdopadne nech zmenim kodi do akehokolvek jazyka - vzdy mi to taguje SLOVENSKYMI NAZVAMI.

Je teda mozne tagovanie EN nazvov (v zatvorke CZ nazov) alebo opacne?

Vdaka.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43