XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sosáč - databáze filmů a seriálů pro Kodi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Takze nechal jsem to bezet pres noc a zjistil jsem nekolik veci:
> strasna spousta chyb v logu, hodil jsem to sem: http://pastebin.com/W9wr29gK

> v ZIPu tady od Karla jsou nejenom SRTM soubory, ale i celkem 677 NFO souboru, ktere se mi "postaraly" zrejme o tyhlety problemy. Tyto NFO soubory NEJSOU XML souborem, jen obsahuji http link na TVDB (napr. serial Bez hranic) nebo jiny problem. Tedy pokud nekdo planuje export a nasledny import, tak si to nejprve smazte nebo potvrdte prepsani souboru!

> dalsim problemem je uplne prazdny NFO soubor (treba film Zlati uhori), ktery vznikl po exportu a netusim proc, protoze v DB je a nahledy obrazku se vyexportovali spravne.

> dalsi problem se serialama, na ty jsem jeste bohuzel neprisel, proc se nechteji pridat, respektive, kde muze byt problem.

V souvislosti s timhle badanim v DB me napadla zajimava myslenka. Proc se DB musi odkazovat na soubor SRTM, kdyz se soubor SRTM zas odkazuje na nejaky link? Nebylo by lepsi mit rovnou v DB ten link, ktery je obsahem SRTM souboru? Zkousel to uz nekdo?
Ty nfo soubory vznikaji primo pri importu sosace do knihovny.
NFO snad vznikaji pri exportu, ne? Respektive pokud se vytvori NFO s nesmyslnymi daty, tak je lepsi jej vymazat. Me uz ted jede nekolikatej pruchod importu tech "vadnych" NFO od serialu, tak se snad dockam finale 40
Ted jsem to zkousel. Smazal jsem komplet adresar TVShows a dal v sosaci <add all to library> a pridavaji se tam i nfo soubory. Takze to bud dela plugin sosace a nebo to tak je ulozeny na serveru sosace.
Tak to neni dobra vlastnost, zvlast kdyz to dela potom takovou neplechu. Idealne vzdycky komplet ty NFO rucne smazat.

Taky by to v idealnim pripade chtelo zjistit, jestli Sosac nema primo vlastni API na ty rozdilove aktualizace. Jenze to nejlepe bude vedet autor doplnku.
Takze ted jsem nejak dodelal ty Serialy a vsiml jsem si, ze tam spousta veci chybi v i te originalni db (MyVideos) tady od Karla a proto ani nemuze dobre projit export. Jen tak napriklad - "Tom a Jerry kolekce" - v db zaznam pouze o sezone 1-4, zbytek 5-10 uplne chybi. To same u Pristavu, Dr. House a dalsich serialu (kde uz nemam ani silu to prochazet).

Aktualni vysledek je ten, ze mam 9881 filmu a 671 serialu. Z hlediska adresaru bych mel mit 10089 filmu a 683 serialu. Ten zbytek serialu asi uz nevyresim, ale s tema filmama jeste zkusim pohnout.

Takze zas po nekolika hodinach jsem na 10083 filmech a 671 serialech. Ten zbytek filmu to proste nenaslo ani na TVDB ani na CSFD. A ted se jdu venovat serialum, uz se log plni chybama 40
U mě je výsledek trochu jiný: ve složce 10591, knihovna (otagováno) 10544...
https://webshare.cz/#/file/57v78f6sUo
A dival ses na duplicity? Jinak ty serialy jsou fakt tragedie, tam je toho desne moc nevyresenyho:
> http://pastebin.com/XENyxQTC

Tohle je soupis vsech tech, kde je nejaky problem - typicky bud to, co jsem popisoval vyse, respektive, ze diky spatnemu nazvu to otaguje za uplne neco jineho.

Mimochodem, zajimave je, ze existuji doplnky, ktere jedou pouze z DB, treba Genesis:
> http://kinkeadtech.com/2015/06/sync-gene...odi-htpcs/
> http://kinkeadtech.com/2015/03/how-to-me...o-library/

Kdyby se ten Sosac predelal na takovou verzi, tak by to bylo uplne genialni. Nehlede na dalsi fakt, ze by se takova SQL dala provozovat verejne, tedy kazdy, kdo by mel loginy, by mel okamzite celou ocistenou/fukncni DB v jakemkoliv KODI zarizeni.
Jj Genesis byl super, bohužel → byl ....
U mě to ukazuje 10559 ale když to procházím tak tak některé filmy mají 5krát stejný obal, ale ve vnitř je úplně jiný film nebo je tam jeden a ten samý. Musím je procházet nebo je na to nějaká vychytávka?
A tos vzal jakou databazi? Ta posledni Karlova obsahovala 10089 adresaru, tedy tam muze byt tezko vic filmu. 4

Pokud by si chtel nekdo dohodit ty "vadny" filmy, tak se da stahnout tohle, prepsat ty stavajici a potom dat Vyhledat aktualizace.
> http://uloz.to/xHQfyXrj/movies-chybejici-zip
Minuly týden jsem tam dával z ulozto (myslím ze tam je datum někdy před koncem roku) ten nový stahuju dnes.
(16.1.2016, 20:21)libor.bojkovsky Napsal(a): [ -> ]U mě to ukazuje 10559 ale když to procházím tak tak některé filmy mají 5krát stejný obal, ale ve vnitř je úplně jiný film nebo je tam jeden a ten samý. Musím je procházet nebo je na to nějaká vychytávka?
Postavis sa na film, kontex. Menu, potom detailné info, a tam obnoviť. Na okamih naskočí meno zložky - origo nazpv na sosáči - potom len podľa názvu A roku vyberieš z ponuky filmov ten správny. Vylezieš z toho a.opraví si to knižnicu. Po aktualizaciach si to už pamätá všetko, ako má. Aspoň u mňa
Takze ja jsem skoncil na 10087 filmech a 684 serialech. Zbytek serialu uz nesouhlasi s infem na webu, takze by se musel upravit asi SerialZone.

Pokud nekdo chce, zde je jeste opravena cast tech serialu:
> http://ulozto.cz/xRexgFCW/tvshow-zip
Zdravím, nevím jestli je to nejlepší místo na dotaz, ale zkusím to.

1- předpokládám, že stream soubory připravujete utilitkou MyLibrary. Nějak jsem to tu nikde nenašel.
2- Pokud spustím stream připravený touto utilitou tak během přehrávání se nezobrazuje název filmu, ale nějaký číselný kód. Je to dost omezující, když potřebuji stáhnout titlky pro film (musím zadat název ručně v pluginy titulky.com). Dá se dotoho souboru (nebo někam jinam) vměstanat informace o názvu filmu?
3- dají se získat informace o kvalitě filmu? U befun byla kvalita v názvu filmu, sosac toto zjevně nemá, tím se nedají vyfiltrovat například kinoripy - nebo mě nenapadá jak.
Netusim jak ostatni, ale ja zadne streamy nepripravoval. Pouze pracuji s existujici databazi STRM souboru.

Nicmene jestli jsem to dobre pochopil, tak by to mel stahovat primo Sosac, ale jeste jsem nezkousel.

Kvalita filmu se vybira po kliknuti na soubor. Vzhledem ke vsemu to vypada, ze to az nasledne teprve nacita z netu (a zobrazuje aktualni moznosti).
Nevíte někdo, jak zprovoznit přehrávání STRM souborů ze sdílené knihovny na jiném kodi zařízení ? Nastavil jsem si na něm jako video zdroj UPNP kodi pc (server) kde mám strm soubory. Pokud přes UPNP prohlížím knihovnu na serveru a dám přehrát, tak fungují lokálně uložené soubory na serveru, ale STRM soubory ne. Takže  musím vlézt do doplňku sosáče a textově hledat...
(13.1.2016, 23:29)karelbilek Napsal(a): [ -> ]Nova verze archivu sosace 13.1.2016 :
https://mega.nz/#!11pGUJwQ!9PkMH6FJti_9O..._2XYVTJihY

TVShows    677 - The TVDB
Movies    10045 - CSFD 3.4b

Zdravim pani,

dakujem super praca tento subor sa mi podaril stihnut a na PC adresare Movies a TVShows priradit do kniznice a pomocou CSFD 3.4b aj oznacit resp zatrieti. Toto zatriedenie sice trvalo takmer 24 hodin ale stalo to zato. 

Moj problem

Nieco podobne som chcel spravit aj na androdovej skrinke, ktoru defaultne pouzivam na sledovanie TV resp je pripojenia k tv. Postupoval som podobne ako pri KODI v PC problem vsak nastal s nedostatkom miesta, ktore je limitovane 8G. Kontretne sa jedna o Evolveo ANDROID BOX Q4 4K. Vedel mi prosim Vas niekto poradit ako by som mohol kniznicu sosaca ktoru najdem v odkaze vysie importovat do KODI tak aby mi pri pouziti funkcie v KODI imporotovanie kniznice pomocou filu XLM (sources.xml) neignorovalo dany file ktory najdem v adresary v subory vyssie?


Ma s podobnym problemom nejake skusenosti. Jednoducho by som potreboval aby kniznica pre spolu uz so vsetkymi stiahnutymi doplnkami ci uz z CSFD pripadne The TVDB  bola mimo hlavnej instalacie kodi, v mojom pripade by to bol 500 GB usb disk a nerobilo by mi problem mat na nom ulozenych 7-8GB informacii o filmoch. 

Podotykam ze samotnu instalaciu kodi mi nejde presunut a externu flash pamat, moja android skrinka nema root, zatial ho nedokazem spravit resp nenasiel som nejaku inu alternativu ako by som instalaciu kodi dostal na inu flash pamat.

Za akekolvek navhry riesenie budem velmi vdacny.
Nejak nerozumim tomu, proc si je znova oznacoval, kdyz uz je karel predtim mel oznacene. Sice ne z CSFD, ale tam snad nejsou zadne realne zmeny, ne?

Reseni tveho problemu je v tom, ze nemas nic importovat, ale prepisovat. Az to prepises, tak by to melo byt automaticky funkcni.
Kodi presúvať nepotrebuješ. Iba databázy a dáta. Na kodiwiki to máš, ako na to s androidom.

http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Change_data...or_Android

U niektorých to bežalo bez rootu. Záleží na zariadení. Root adresár neznamemá, že potrebuješ mať Root administrátorsky prístup. Ale domovský adresár.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43