XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Připojení CZ/SK poskytovatelů OTT IPTV k TVHeadendu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Díky za vše tohle řešení je paráda.
: dneska mi přišel email od T-Mobile ohledně nové android appky a nového webu na sledování v prohlížeči. Už ses na to díval, jestli zaroveň nezměnili i něco v "backendu" co by mohlo způsobit problémy v tvém řešení? Díky
už se ti podařilo rozchodit skript T-mobile od ?
: nene, ani jsem se už o to nepokoušel. k tomu naposledy psal, že už asi přišel na to co je špatně, takže trpělivě čekám, až to bude opraveno :-)
Ke scriptu O2TV. Nová verze 0.7 playlist.sh, díky  jsme upravil generaci tak, aby fungovala i s novými službami (2019) a také přidal možnost použít originální loga O2TV. Ke stažení je v https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prehled-skriptu-pro-ott-iptv-v-tvheadend?pid=67399#pid67399.

Ke scriptu T-Mobile TV. Nová verze 0.3 playlist.sh. Jde o pokus odstranit některé problémy při generaci playlistu. Také jsem přidal možnost použít originální loga T-Mobile TV. Ke stažení je v https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prehled-skriptu-pro-ott-iptv-v-tvheadend?pid=75360#pid75360.

Prosím a  o otestování.
: Já jsem nově aktivoval tarif XS u T-mobile na zkoušku, zkusil jsem rozchodit starou i novou verzi skriptu ale zatím také neúspěšně, skončil jsem hned u spuštění login.sh, vypisovalo tu chybu:
wget: server returned error: HTTP/1.1 401 Unauthorized
ERROR: Bad authorization

Asi to souvisí s tou novou android appkou od T-mobile, už jsem se ani nemohl přihlásit na t-mobile-tv.cz (zobrazilo se "Přihlášení se nezdařilo. Uživatelský účet nenalezen!"). Na adrese www.t-mobile.cz/tvgo funguje normálně.
: Poslušně hlásím, že playlist pro T-Mobile TV se vygeneroval v pořádku. Ještě zápasím s TVH, ale to se poddá :-)

Velké díky, jsi fakt machr!! :-)
Aháááááá... Tak konečně mi docvaklo. 1 První porblém, tedy mé dlouhé vedení, vyřešen. Já od nich před časem dostal nějakou zprávu, ale pak mi hned poslali SMS, že mi to poslali omylem a že se mě to netýká. Tak jsme po tom dál nepátral.

Oni tedy teď mají dvě verze služby, a ta druhá funguje trochu jinak. Hlavně to přihlašování a registrace zařízení.

Aktivoval jsme si to taky a uvidím, co se s tím dá dělat. Tak ty musíš bohužel ještě počkat...
: jasně, počkám. Děkuji moc.
Super, díky. Vrazím to do seznamu odkazů.
: po spuštění login.sh se mi zobrazila tato chyba:

wget: server returned error: HTTP/1.1 400 Bad Request
wget: server returned error: HTTP/1.1 400 Bad Request
sh: true: unknown operand
accessToken:
refreshToken:
expiresIn:
All saved!

(spustil jsem to na RPI3 s LibreELEC 9.0.2.)
: Hm.. Je pravdou, že já to zkoušel na Ubuntu. Ovšem musím se zeptat - upravil sis skripty a zadal do něj potřebné parametry (jméno, heslo, umístění složky se skripty)? Bad Request totiž T-Mobile vrací jen tehdy, když jsou přihlašovací pole prázdná.
: ano, zadal jsem všechny potřebné parametry (jméno, heslo a cestu k adresáři).

Edit: nejdříve jsem ani nemohl spustit skript login.sh, byla tam chyba -sh: /cesta.../login.sh: not found (i když je tam ten soubor). Pak jsem používal dos2unix /cesta.../login.sh, teprve potom jsem mohl spustit soubor login.sh. Pak už byla jenom ta zmíněná chyba, kterou jsem už vypisoval výše (Bad request)
Ahoj, jak prosím dostanu "jq" a "wget" do CoreElec 9.2.0? Prošel sem včechny addons, ale nikde to nevidím. Nechce se mi věřit, že by to v CoreElec nebylo, spíš sem slepý, nebo mi něco uniklo. Jsem ve stavu, kdy mi chybí weget:
tvheadend:~/.kodi/userdata/addon_data/o2tv # ./login.sh
./login.sh: line 33: jq: not found
./login.sh: line 34: jq: not found
./login.sh: line 35: jq: not found
remote_access_token :
services :
service_id :
wget: server returned error: HTTP/1.1 500 Internal Server Error
ERROR: Bad authorization

Díky za každou radu.
& Ano, soubory se scripty se mi načetly také v DOS formátu. 1 Ale co je větší problém, že se mi nedaří přihlásit se ani přes stažený login.sh, ani přes script, který jsem si sestavil sám z toho, co jsem si naposlouchal sám. Šel jsme dokonce tak daleko, že jsem 1:1 (téměř, pouze nezbytné úpravy) zkopíroval to, co jsem odposlouchal přes Fiddler ve Windows, a pustil to přes wget v LE. Zkoušel jsem různé varianty header, a stále nic, resp. Bad Request.
: a myslíš, že je problém LE nebo je to na straně serveru T-mobile?
Problém je v tom, že celý request, včetně headeru (ve kterém je i user-agent a řada dalších parametrů), vyhodnotí server jako nesprávný. Nedá se říci, že by chyba byl na něčí straně, prostě jen ten request není takový, jako by měl být. Možná do toho headeru vkládá něco defaultně wget a to se serveru nelíbí. Je ale také možné, že při nějakém opakování pokusů o login s nesprávnými requesty server danou ip zablokuje nebo zafunguje nějaký jiný typ ochrany. Kdo ví. Ale tohle je celkem normální stav. Už jsem těch requestů pár vytvořil, a někdy to jede na "první zapnutí", jindy je potřeba si s tím pohrát. Chce to prostě vysedět. Pokud to jde , tak by to v principu nakonec mělo jít i nám.
Já bohužel LE nepoužívám, skript jsem sestavil v Ubuntu (dnes ještě jednou vyzkoušel) a funguje.

: Je nějaký podstatný rozdíl mezi wget v LE a v Ubuntu?
No jo, však já ti to věřím. 1 Nejspíše to bude tím, že wget do header cpe defaultně něco, co se serveru nelíbí. A nemůžu přijít na to co, zkusil jsme už ledasco. Až dorazím domů, zkusím ještě curl.

Ano, tak curl se chytlo. Zatím to tedy nechám s ním a uvidím.

Nicméně je tu další problém, a to je platnost tokenu, která je, zdá se, velmi krátká. Jsou to řádově minuty (15'). Ještě tedy musím ověřit tu dynamiku a vymyslet refresh tokenu, ale to předpokládám bude už brnkačka.
: sledovani chystá od prosince Extasy 4K....Dotaz na FB jestli bude opravdu 4K je tento:
Kód:
Dobrý den, bude to ve 4K. 4K vysílání ale podporujeme jenom na smartTV a tv boxech. V PC nebo na mobilu bude samozřejmě vysílací kvalita úměrně omezená.

Budeme schopni tohoto 4K dosáhnout???
Ne že bych chtěl "šulínovačky" ve 4K ,ale z principu1
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22