XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Připojení CZ/SK poskytovatelů OTT IPTV k TVHeadendu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Zdravim, je mozne ze by mi nekdo napsal navod jak zprovoznit sledovanitv.cz v tvheadendu na rpi4 libreelec v10?

Moc dekuji
No, možná se někdo takový najde, pokud ne, tak ti pomůže téma OTT/IPTV - jednodušeji to už nejde.
ma niekto script (php) pre Orange TV ?
Ahojte,
používám klasický server Tvheadend 4.2.8-36 ve spojení s 4x TV tunery pro 4 muxy, a podle všeho jsem pochopil, že se dá podle mě docela složitým způsobem přidat i internerové TV sledovani.tv, lepsi.tv ...

Zvládne to laik, který není lixus friendly ?

Chtěl bych to vyzkoušet na nějaké testovací Malině 4, ať si nerozhodím můj hlavní TV server.

Moc děkuji
: Nejsem linuxák, ale Sledování.TV jsem bez problému přidal. Když jdeš krok za krokem podle návodu, tak by to problém být neměl.
(31.10.2021, 8:40)lukas.v Napsal(a): [ -> ]: Nejsem linuxák, ale Sledování.TV jsem bez problému přidal. Když jdeš krok za krokem podle návodu, tak by to problém být neměl.

souhlasim :-)
Ahoj,
poslední dobou bojuji s tím že mám přidaný playlist do TVH serveru který načítám klasicky přes:

DVBT Vstupy / sítě a mám tam přidaný například : file:///storage/streamy/playlist.m3u8 nebo mám zadanou adresu napřímo od místního malého poskytovatele IPTV, který mám k internetu http://ip_do_poskytovatele intranetu/playlist.m3u8 = vše funguje perfektně, ale posledního asi půl roku se situace docela změnila.

Zhruba každý týden začal přidávat a odebírat TV stanice a vždy když dojde k jaké koliv změně, tak se změní nějaký "id" klíč? nevím co to přesně je. Jedná se o toto označené tučně:

http://ip_do_poskytovatele intranetu/channel/2804b505/index.m3u8?q=1636207122345 - to se třeba změní 1x měsíčně a nebo taky 1x za týden, když přidá a nebo odebere nějaký TV kanál. (každá TV stanice má svůj)

A když k té změně dojde, tak TVH server odebere "službu" která je přizařena k jednotlivému kanálu v
/ Konfigurace / Program / EPG / Programy ... tak to zmizne a musím danou složbu znovu vybrat ze seznamu.

Tak se ptám, existuje nějaká varianta, jak to zachovat, aby se i po změně a nemusel to co cca 1-3x za měsíc měnit?
Snažím sa použiť tento script https://github.com/krejcipetr/sledovanit...egister.sh
samozrejme prihlasovacie údaje som dal svoje, ale stále mi píše chybu, používam systém ubuntu 22.04
Citace:find: ‘cat’ terminated by signal 13
{"status":0,"error":"bad login"}

Je možné nejaké riešenie, samozrejme nezaregistruje zariadenie.
......
: taky používám tenhle script a funguje.
Máš tam napsanou chybu "bad login", takže si zkontroluj přihlašovací údaje a zkus to znovu.
............
: Možná používáš v loginu nepovolené znaky..?
(13.7.2022, 6:41)meda Napsal(a): [ -> ]: Možná používáš v loginu nepovolené znaky..?
ale ved login je email
Nejpravdpodobnější příčina návratového error kódu "bad login" je neregistrované username. Pokud ale v username budou nepovolené znaky (typu české znaky) skončí to nejspíše chybou jq při parsování odpovědi jako následek chyby "Bad request" při volání wget. Takže si zkontroluj username (mailovou adresu), jak ti tady ostatně radí i ostatní. A zkontroluj si ji i na úrovni http řetězce, který posíláš na server služby. Zda je tam skutečně to, co tam má být. V tom fragmentu výpisu, který jsi sem postnul, je řádek find: ‘cat’ terminated by signal 13, který možná signalizuje, že se třeba správně nenačetl obsah souboru s daty, které se pak posílají na server. Mně se ty scripty, které používáte (https://github.com/krejcipetr/sledovanitv), procházet opravdu nechce.

Přiznám se, že nevím, jak se to chová, pokud při registraci překročíš povolený počet zařízení. Ale mohu to večer doma otestovat. Podívej se do účtu Sledovani, kolik zařízení daného typu máš registrováno a povoleno. Typicky jsou to u Mobile/Web 50 a u SmartTV/Set-top box 2. Ale pravděpodobně tohle důvodem tvých potíží nebude, odhadoval bych, že při pokusu registrovat více zařízení se to zachová jinak.
(11.7.2022, 14:01)lovec24 Napsal(a): [ -> ]Ahojte ma niekto možnosť poskytnúť scripty pre sledovanitv aj so sriptom na tvorbu playlistu?

Já teď už své scripty nezveřejňuji. Je to, pravda, trochu obecké, ale nechci šířit mezi lidi něco, co se v případě masového rozšíření a nesprávného používání může stát příčinou toho, že se na tv poskytované touto službou už přes tvheadend nepodívá nikdo. To, co používám já, používám rozumně, nic jsem na tom nezměnil už několik let a chtěl bych, aby to tak zůstalo co možná nejdéle. A navíc si myslím že to, co zveřejnil tady už několikrát odkazovaný člověk na svém githubu, je dostatečné k tomu, aby si tv přes tvheadend pustil každý. Ostatně, mé scripty jsou těm výše zmiňovaným dost podobné, liší se v detailech a to spíše díky filosofii toho, jak já tu službu v tvheadend řeším. Ale až na drobnosti je to api, které používám, shodné a svým způsobem dost triviální. Stále stejný model - reguest -> data v json -> převedení do správného formátu cílových dat. A to platí pro všechny části a jejich cílová data:
  • login -> interní parametry pro další requesty
  • playlist -> playlist se skutečnými a symbolickými jmény kanálů, což jsou vlastně parametry jak pro tvheadend (názvy kanálů, logo, skupiny, ...) a pro streamer
  • epg -> xmltv.xml soubor, který je možné vložit do tvheadend
  • streamer -> adresa streamu předávaná přes pipe do tvheadend
Jestli tedy mám nějaké know-how, kterého se nechci vzdát z výše uvedených důvodů, tak pro to, aby někdo sledoval tv sledovanitv.cz přes tvheadend, není vůbec důležité. Ostatně většinu z něj jsem už kdysi stejně zveřejnil a to co je veřejné dneska na něj více či méně navazuje.
...........
Tady jsi v tématu Tvheadend, když už, tak VOD bys měl hledat mezi video doplňky. Zkus přesvědčit :, třeba ho do Archiv SledovaniTV přidá. 6

: Tak jsem se nakonec mrknul na ty scripty z github na které tu odkazujete a první odhad mi u scriptu sledovanitv-register.sh ukazuje na chybu (terminated by signal 13 což je myslím následek broken pipe) v řádku:
 
Kód:
mac=$( ( find /sys/class/net -mindepth 1 -maxdepth 1 ! -name lo -exec cat {}/address \; )  | head -n 1 )
Přeskoč to přiřazení do proměnné mac a vlož tam něco natvrdo. V podstatě tam může být třeba nějaký alfanumerický řetezec.
Dobrý den.   Prosím je možné nějakým způsobem spojit sledovanitv sk-cz třeba i v tvheadendu mám Raspberry Pi 4 Model B - 4GB RAMZde mi to běhalo dobře, ale přestalo. Prosím jsem lajk a nic nelegálního oba systémy si platím, akorát ta jejich apka je divná. Děkuji.
O několik postů výše je odkaz na github autora Petra Krejčího. Kromě toho lze sledovanitv.cz sledovat i přímo v Kodi. Existuje pvr addon a i video addon.
........
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22