XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Připojení CZ/SK poskytovatelů OTT IPTV k TVHeadendu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
no když máte jiný script, tak to bude asi jedno. V tom, o kterém je toto vlákno je potřeba změnit řádek tady:
stream=$(echo ${playlist} | sed -e "s/\ /\n/g" | sed -n 4p)        # extrakce tretiho radku playlistu = adresa playlistu jiz pro konkretni stream
jak získáte seznam kanálu pro použití v TVHeadend ve sluzbě SledováníTV ??? To musím manuálně vytvářet muxy a nebo lze použít IPTV Automatick Network pro proscenovani muxu ?
(08.11.2020, 21:50)Jan2 Napsal(a): [ -> ]no když máte jiný script, tak to bude asi jedno. V tom, o kterém je toto vlákno je potřeba změnit řádek tady:
stream=$(echo ${playlist} | sed -e "s/\ /\n/g" | sed -n 4p)        # extrakce tretiho radku playlistu = adresa playlistu jiz pro konkretni stream

mne sa osvedcil takyto zapis, ktory funguje univerzalnejsie (uz sa mi totiz stalo, ze spravna url bola aj na 5.riadku)
stream=$(echo ${playlist} | sed -e "s/\ /\n/g" | sed -n "s/\(.*${quality}-hls.*\)/\1/p")
regulérními výrazy jde napsat lecos. Já už to nepoužívám, opravil jsem anténu a jedu z DVBT2 USB .
O jakém řádku playlistu mluvíš? Nemyslíš spíše parsování hls manifestu? A je to vůbec potřeba? Pokud to proháníš přes ffmpeg, tak on ti ho vybere sám, ne? Nebo chceš jinou kvalitu? Nebo ti jde o rychlost?
Ahojte,
chcem sa spýtať, že či niekto nemá funkčný skript pre Lepší.tv, pretože tie, čo sú tu už nefungujú. Vačšinou majú problém s api, konkrétne so súborom prihlaseniP.php.

Ďakujem :)
Je už nějak vyřešený problém s Telly a možnost sledovat pouze jeden program na jednom zařízení ?
: musíš spamovat vícero threadů? Nestačí to jednou?
Napsal jsem XMLTV grabber pro sledovanitv.cz. K dispozici na githubu https://github.com/petris/tv_grab_cz_sledovanitv
zkoušel již někdo grabber od : ?
(14.12.2020, 10:53)JiRo Napsal(a): [ -> ] O jakém řádku playlistu mluvíš? Nemyslíš spíše parsování hls manifestu? A je to vůbec potřeba? Pokud to proháníš přes ffmpeg, tak on ti ho vybere sám, ne? Nebo chceš jinou kvalitu? Nebo ti jde o rychlost?

Myslel som parsovanie stahovaneho m3u8 playlistu. Pretoze shell skript volam aj s parametrom quality, napr. pipe:///home/hts/sledovanitv.sh ct1 40 .. no a pri HBO je to problem, pretoze stahovany m3u8 nema ako prvu tu "40 kvalitu", ale cosi ine .. a vtedy mi nesiel prehravat kanal.. tak som si to vyriesil tak, ze to "40 kvalitu" najdem presnejsie
Jo, takže ti jde o parsování manifestu. Já ale taky přijímám HBO přes sledování, manifest neparsuji a všechny tři HBO kanály mi jedou ve FHD kvalitě.
Ahoj všem, prošel jsem asi všechny témata, ale nenašel jsem nikde:

Mám tmobile tv go a chtěl bych ho rozjet na tvheadend. Našel jsem si skript verze 0.2, ale nikde jsem nenašel popis pro linux tupouny jako jsem já. 
1. rozbalím zip soubor a nakopíruji ho - kam? do složky uživatele tvheadend čili asi hts?
2. jak přesně postupovat při prvotním spuštění a vyplnit přihlašovací údaje

Moc se omlouvám, možná že to tu někde je takhle polopatě popsané, ale opravdu jsem nenašel. Za nasměrování budu opravdu moc rád. děkuji.
: cau.. nevis nahodou zda je vubec mozne ze sledovanitv dostat vice audio kanalu i s metatagem jazyku pokud to jede pres ffmpeg aniz bych musel kazdy kanal mapovat jak vul ? vim ze sledovanitv nabizi u nekterych kanalu vice audio stop vcetne jejich tagovani jazyku? teda aspon vlc je identifikuje.
Já bych řekl, že to nejde, že to asi musíš fakt namapovat jako ... Sice jsem si s tím kdysi chvíli hrál, ale nedospěl jsem k žádnému jinému výsledku. Pár věcí si sice mapuji (ne na sledování, ale na o2tv, nicméně je to stejný porblém), ale je to tak, že si to opravdu musím ručně přiřadit, včetně metatagu jazyku, který ve zdrojovém streamu není. Dobrá stránka je tohle, ale tam jsou většinou úplně jiné věci, to co hledáš jsem tam neviděl.
: no tak jsem zjistil ze prikaz -map 0 mapuje a kopiruje vsechny dostupne streamy z HLS do mpegts ale je to bez matadat jazyku.. vim ze VLC ty jazyky normalne ukazuje jen by me zajimalo z ceho to bere.. taky mam potvrzene ze AppleTV v jejich apce taky ukazuje jazyky a pritom funguje na internim prehravaci kde v jine apce a internim prehravac jazyk neukazoval. takze by to chtelo zjistit jake jejich API AppleTV pouziva a mohlo by byt vyhrano 3 ale aspon pokrok 3
Takže to u HLS vybere ten nejlepší video stream a k němu všechny jeho audio streamy? Nebo jak?
: no nevim jak ty ale ja u sledovanitv mam jen jeden video stream ten se urcuje v adrese volanim quality=80 napr. takze ano ffmpeg namapuje vsechno co je v HLS dostupne (audio stopy) ale jsou bez matadat.. taky jsem ted zjistil ze pokud das prime url do playlistu (tim vynechas ffmpeg) tak TVH si namapuje vsechny stopy vcetne jejich oznaceni jazyku.. ted uz jen vymyslet jak dostat ten zapeklity token do playlistu aniz by jsi musel kazde tri dny vytvaret novy playlist s novym tokenem a bez pouziti ffmpegu  3
Hmm, já už si prd pamatuji. Asi máš pravdu, že je tam jen jeden video stream. A jasně, bez ffmpeg se do Tvheadend namapuje všechno. Kdybych si jen vzpomněl. 3 Myslím, že jsem s tímhle nějak u sledování laboroval. Nechci tady zbytečně vyvolávat nějaké naděje, ale já jsem to v jedné verzi sledování řešil bez aktuakizace tokenu v adrese i bez použití ffmpeg-u. Podívej se do https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-ott-i...o-uz-nejde a já až přijdu domůl, mrknu se, jak vlastně sledovani prijimam teď. Mě to běží uz dva roky na Tvheadend serveru a pořádně vlastně nevím, jak to mám udělané.
: no tak jsem si udelal jednoduchy php script a jede jak po masle 5
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22