XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Zdravím, mám Vero 4k+ s OSMC a poslední cca 2 týdny mi začal blbnout zvuk u Youtube. Zkoušel jsem i upgrade na 6.8.18 a nepomohlo to. U některých (nedělají to všechny kanály) videí se zvuk přerušuje, takže to v praxi vypadá asi takto: Dobrý den,----- se Karel, a v dnešním videu bych vám ----- ukázat. Je úplně jedno, v jakým to pustím rozlišení. Zkoušel jsem nastavit větší cache paměť, taky se vrtal v nastavení Mpeg-dash, ale bohužel nic z toho nepomohlo :-(. Má někdo podobný problém? Internetem to není, Vero je na kabelu přímo do routeru a rychlost mám 150 Mbps. Když to samé video pustím v nativní aplikaci televize (i s reklamou), běhá úplně v pohodě. Taky jsem hledal nastavení 5.1. a 2.0, ale jak Kodi, tak i TV jsou nastavený na stereo. Díky

Kdyby se někomu stávalo to samé, našel jsem řešení. Stačilo upravit dvě věci:
1. Rozlišení GUI nastavit na 1920*1080p 
2. Nastavení>Přehrávač>Videa “Upravit obnovovací frekvenci obrazovky" nastavit na Vypnuto
Pro toho, komu se nechce nastavovat otravné API keys, je tu zajímavá alternativa Duff You. https://kodiadictos.com/duff-you/
Edit: Vše co v odkazu slibují funguje na 100%. Dva dny testování na dvou zařízeních s CoreElec.
Tomik diky ale mam mensi problem pod widlama 10 a kodi 18,9 mi nefunguje to full hd jen klasicke hd coz je cca 1200 cosi nacosi i tak ti moc dekuji.
: Nevím jak je to ve win10, ale celá finta je v nastavení InputStream Adaptive: stream selection nastav na Manualy select all stream. Kvalitu videa vybereš pak přímo při přehrávání.
Ahoj,
při přehrávání některých videí mi to píše hlášku: "Toto video může být pro některé uživatele nevhodné" a video nepustí. V nastavení nevídím, žádné možnost kde to změnit. 
Příklad takového videa https://youtu.be/AxhEu7gwzOw
(30.3.2022, 23:32)Tomik68 Napsal(a): [ -> ]: Nevím jak je to ve win10, ale celá finta je v nastavení InputStream Adaptive: stream selection nastav na Manualy select all stream. Kvalitu videa vybereš pak přímo při přehrávání.

Mám stejný problém jako - doplněk Duffyou funguje dobře, ale pouze při nastavení kvality na High - potom předává videa 720p. Pokud podle návodu autora nastavím DASH/HLS a manuální výběr streamu v InputStream Adaptive tak mi to sice dá vybrat větší rozlišení, ale kolečko se točí a točí a točí (cca 10 s) a pak pokus o přehrávání skončí.

Nevím jestli to má co do činění např. s Wideviene, ale to mám snad aktuální - doplněk Skylink live mi funguje bez problémů (taky teda jenom v 720p).

rpi3B+, Kodi Leia 18.9 (Libreelec 9.2.8.)

Jinak mě při instalaci Duffyou štve, že se nainstaluje nějaká balastní aplikace Luar ze které se teprve instaluje doplněk (přemýšlím, jestli by to teď šlo odinstalovat, ale nejspíš bych přišel o aktualizace) a taky mně vyděsilo, že mi to po instalaci přepnulo Kodi do angličtiny (naštěstí šlo snad opravdu jen o regionální nastavení a nic dalšího).
Není někde k dispozici .zip pro čistě Duffyou (někde třeba na githubu)?
: Měl jsem naprosto stejný problém, tak jsem doplněk odinstaloval a po nové instalaci z repa (to ti zůstane i po odinstalaci Luaru) vše funguje jak má.
(31.3.2022, 12:24)Tomik68 Napsal(a): [ -> ]: Měl jsem naprosto stejný problém, tak jsem doplněk odinstaloval a po nové instalaci z repa (to ti zůstane i po odinstalaci Luaru) vše funguje jak má.

Děkuju a potvrzuju funkčnost.
- odinstalace Lurar
- odinstalace DuffYou včetně nastavení
- restart Kodi
- instalace DuffYou z repozitáře (opravdu tam zůstal, jmenuje se Palantir nebo tak nějak)
- konfigurace doplňku prostřednictvím okna Kodi/Informace - nastavení kvality na DASH/HLS
- konfigurace Inputstream Adaptive (manuální výběr streamu)

-> FullHD funguje (musel jsem tedy ještě zvolit požadovanou kvalitu během přehrávání v okně Video podobně jako se vybírají titulky, ale to už bude jen o nastavení doplňku a Inputstreamu) a asi by šlo i vyšší rozlišení, ale na to nemám vybavení

Takže ještě jednou díky  za tip na zajímavej doplněk. Snad to nějakou dobu vydrží funkční.
: Jsem rád, že ti to funguje a děkuji za návod v češtině, ať se ostatní nemusejí babrat se španělštinou.
Aktualizovaná verze doplňku Duff You.
Ahoj, jde nějak nastavit na aktuálním YouTube pluginu (6.8.20+matrix.1) playlisty (z webu) Historie a Přehrát později, nebo je to pořád nefunkční? Našel jsem info z roku 2016 na fóru kodi.tv, že to nejde a dál nic, tak nevím, jestli to pořád nejde, nebo existuje nějaký postup jak to nastavit s tím History ID a Watch later ID. Neporadíte?
Případně funguje Historie a Přehrát později z webu v Duff You?
Dá se v YouTube doplňku popřípadě v KODi někde preferovat CZ vyhledáváni? Když něco hledám, na prvních 50 pozicích je content z USA. Prostě se to chová úplně jinak než na PC. Díky.
Dá se v YouTube doplňku popřípadě v KODi někde preferovat CZ vyhledáváni? Když něco hledám, na prvních 50 pozicích je content z USA. Prostě se to chová úplně jinak než na PC. Díky.
Repozitář s novou verzí DuffYou 0.2.1 pro Nexus (přehrává av1 4K).
EDIT: Nebo z odkazu https://palantirsource.github.io/palantir/
nainstaluj repozitář Palantir2, případně přímo doplněk v zip.
(14.11.2022, 18:00)ric-cz Napsal(a): [ -> ]Ahoj, jde nějak nastavit na aktuálním YouTube pluginu (6.8.20+matrix.1) playlisty (z webu) Historie a Přehrát později, nebo je to pořád nefunkční? Našel jsem info z roku 2016 na fóru kodi.tv, že to nejde a dál nic, tak nevím, jestli to pořád nejde, nebo existuje nějaký postup jak to nastavit s tím History ID a Watch later ID. Neporadíte?
Případně funguje Historie a Přehrát později z webu v Duff You?
Návod je na https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid2681561
v části HOW TO USE THE CUSTOM WATCH LATER and CUSTOM HISTORY Feature.
Ahoj,
zkouším doplněk DuffYou, videa hrají, ale nikde jsem nenašel možnost přihlásit se na svůj profil. Není to už možné, a nebo jsem něco přehlédl ?

Děkuji
: Nic jsi nepřehlédl, tato možnost v doplňku není.
Doplněk YT mi v LIVE streamech zlobí, buď se nedoplní buffer a zasekne se na 89% nebo se začne opakovat posledních pár sekund.
Zkusil jsem v Nastavení >MPEG-DASH zrušit použití Input Stream Adaptive -Použít pro stream živě.
jestli je to ale to pravé ořechové tedy nevím.

Komu toto dělá, vyzkoušejte si na přenosu
LIVE | Clock / Uhr - Germany Deutschland UTC+2
Tam je to znát po chvíli na sekundách.
: Ano, potvrzuji, dělá mi to také. Při tom zadrhávání se objevuje v logu:
Kód:
AddOnLog: inputstream.adaptive: OnSegmentChanged: Cannot get the stream sample reader
Pokud se to celé kousne, tak je v logu:
Kód:
2023-04-15 14:04:02.386 T:10354    info <general>: OpenStream: Allowing max Out-Of-Sync Value of 10 ms
2023-04-15 14:04:02.700 T:10352    info <general>: DVDVideoCodecAmlogic::AddData Open decoder: fps:30/1
2023-04-15 14:04:07.703 T:10354    info <general>: CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled
Po zrušení použití ISA pro live steramy to funguje bez problémů.

Zajímavé je, že doporučované čísla verze ISA v YT addon nekorelují se současnými verzemi, co mám já v Kodu (CE 20.1). Nyní je to 20.3.6.1, v nastavení addon se píše o verzi > 2.0.12. Ten zásadní nesoulad v číslech verzí (20 vs 2) ukazuje na nějakou změnu ve vývoji ISA, která mě ale nějak minula. Nesleduji to, protože dosud s ISA žádné zásadní problémy nebyly.

Zkusil jsme ještě nainstalovat předposlední verzi ISA co mám uloženou v packages, tedy 20.3.5.1, a chyba zmizela. Takže doporučení je, udělat v případě ISA "krok zpět". Víc po tom asi pátrat nebudu, ale mělo by se to nahlásit... :, uděláš to?
: Promiň Icon_redface něudělám. Jestli můžeš ty?
Já mám teď víc potíží s počítači a instalačními fleškami a jak jsem z toho otrávený, jsem i nevýkonný.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15