XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(18.2.2021, 15:16)viky808 Napsal(a): [ -> ]... vtip a poukázat na to, že YouTube add-on není křišťálově čistý, reklamu obchází, takže minimálně "double standard". ..
Úžasné! Chceš pomoc ale ukazuješ na jejich fóru, jaký jsi chytrák.
: já na jejich fóru na nic nepoukazuji, viz citace níže. Jen jsem si tady na fóru dovolil udělat vtip. Ale máš pravdu, pomoc s add-on potřebuji. Poradíš mi?
My YouTube plug-in doesn't work too.
Log: https://paste.kodi.tv/yobaxoweru
Setup: Odroid N2, CoreElec 9.2.5, Kodi 18.9, plugin 6.8.10 aplha1
Thanks for any help.
Aha, takže vtip... OK.
: Ano, vtip.
Bohužel ta diskuze směřuje úplně někam jinam.
Takže prosím pokud někdo ví, kde je problém, chyba a je ochoten poradit budu rád. Děkuji.
Log: https://paste.kodi.tv/yobaxoweru
Setup: Odroid N2, CoreElec 9.2.5, Kodi 18.9, plugin 6.8.10 aplha1
a cez pc alebo mobil ti ide YT? vidim ze puzivas vzhlad Titan Bingie ten nie je dobry na scc to si daj radsej aura mod tam ide vsetko z scc
: Android TV - YouTube funguje, Android mobil - funkční, PC s Windows 10 - funkční, iPad s iOS 12.4.9 - funkční. Jen ten doplněk v CE. Původně jsem měl nainstalovanou verzi 6.8.9 stable z oficiálního Kodi repository a ta přestala fungovat. Zkusil jsem tedy 6.8.10 alpha z repa autora doplňku, ale problém trvá.
EDIT: všechny zařízení jsou na stejné síti (WiFi nebo Ethernet)
EDIT2: omlouvám se za neaktuální podpis, vedle neaktuální verze Kodi je tam i špatně skin, používám AuraMOD
EDIT3: ani v základním Estuary se add-on nespustí
Nějak se v tom logu těžko orientuji, máš tam toho moc. Některá volnání YT pluginu zpočátku logu jsou mi nejasná. Nepoužíváš náhodou nějaké widgety z YT? A nedošlo k tomu, že ty zdroje widgetů už nejsou platné?

Pak se mi zdá, že neproběhne správně autorizace na api. Ale zas tak velký odborník na to nejsem, takže to neber moc vážně. Přesto to doporučuji zkontrolovat přímo na https://console.cloud.google.com, občas se člověku povede někde něco umáznout...

Nakonec jsem si zkusil na virtuálce W10 Pro nainstalovat Kodi 18.9, nainstaloval YT plugin, nejdřív stable verzi 6.8.9 z Kodi Add-on repository a zadal autorizační údaje, přihlásil se, ale tahle verze se skutečně chová prapodivně, to víme. Tak jsem přes ní z YouTube Test Repo Unofficial 2.0.0 nainstaloval YT plugin 6.8.10-alpha1 a vše jede jak má.

Víc už asi nevykoukám, moc prostoru na to nemám, snad až se někdy dostanu domů, což ale hned tak nebude... 11
: myslím (rozuměj nevím), že se plugin spustil po startu systému a pak se měl načíst Widget "moje odběry". A pak jsem jednou zkusil ručně plugin spustit z "Doplňky videí". Proto je volán vícekrát.
Odebral jsem widget i položku (zkratku) v main menu, restartoval celý Odroid, zkusil pustit z "Doplňky videí" a nic, pořád chyba.
Zkontroloval jsem klíče v API, ale zdají se být ok.
Děkuji za pokus s čistou instalací, plugin je určitě ok, konflikt je někde na mém zařízeni, bohužel si nepamatuji, který doplněk se v posledních dnech aktualizoval. Tuším, že DBHelper.
Já jsem instaloval z YouTube Test Repo (official).
Děkuji za testy a pomoc.
: Děkuji všem za pomoc a čas, vyřešil jsem to následovně. Doplněk YouTube jsem odinstaloval i s nastavením a znovu nainstaloval, nastavil a funguje. Bohužel už nezjistíme, kde byl problém. Osobně tipuju něco s widgetem, ale jeho prosté odebrání nepomohlo, musel jsem odinstalovat celé YouTube. Ještě jednou děkuji za rady a nápady.
Tu hlášku s Python.... probírají občas na fórech, obvyklá rada je aktualizovat repozitaře a doplňky. Take zmínka o widgetech.
Pokud je problémem konflikt doplňků nebo jejich služeb, budeš je muset postupně zakazovat a dělat restarty Kodi kvůli jejich ukončení/spouštění.
Beru zpět označení chytrák 4
: v pohodě, vyřešil jsem to, jak jsem uměl, zatím to šlape. Dokonce mám už i vytažený widget a dobrý, takže do experimentů se zakazováním doplňků se nepohrnu. Moje instalace a konfigurace je docela častá, žádné extra šílené doplňky atd., takže když to ostatním funguje a mě ne, musí být chyba na mém zařízení.
A ještě k těm doplňkům a jejich zakazováním/spouštěním: je jich tolik, že to vidím na čistou instalaci Kodi 19, až bude trošku stabilní verze.
Chalani riesil tu uz niekto tento problem pri vyhladavani?
[attachment=7120]
Tak už je opravená verze 6.8.15 v repu!
Asi jen info, různé volby v nastavení nepomohly:
V Kodi 18 i 19, doplněk YouTube verze 6.8.11 až 6.8.14 nespustí soubor z jeho webu.
Vyhledávání podle hesla seznam položek ukáže, po volbě play se soubor jeví jako nenalezený: "No Streams Found"
Doplňky OS Androidu YouTube nebo Tubio soubory spouští.
EDIT: Údajně opraveno v 6.8.15 https://github.com/anxdpanic/plugin.vide...tag/6.8.15
...teprve vyzkouším.
Ale stejne se mi dějou divné věci po aktualizování na opravenou verzi. Posílám si z mobilu přes yatse stream do boxu . Video se mi přehraje až na několikátý pokus , občas se načte stream a hned spadne. Děje se to taky někomu z vás? Předchozí verze tento problém neměla.
: Yatse nepoužívám (zanevřel jsem) a proto nevyzkouším.
Někdy se mi ale stane, že se stream načítá déle, nic se nespustí a spadnu opět do seznamu. Žádnou chybu to nehlásí. Vyzkouším znovu totéž a spustí se.
To mi ale dělaly někdy i starší verze a myslím si, že je to cestou (od zdroje ke mně).
Taky mám problém s YT na 4 TV doma. Takže problém se vyřeší pouze když kompletně odinstaluji plugin a nainstaluji novy + zadám API klíče znova?

Díky
: Musíš mít do Kodi poslední verzi Youtube 6.8.15 nebo poslední vydanou.
@ meda  . Díky pomohlo. Jen včera po restartu nefungovaly pak moje odběry.. Nyní to jede v pohodě. Prostě to bylo prázdné. Mnohokrát děkuji :-)
Jak píše , spuštění videa z YT přes YT plugin v Kodi je tak trochu alchymie a ne vždy to projde. Není úplně výjimkou, že se to povede až na druhý pokus (někdy i více). S tímhle se asi musíme smířit. Pokud se člověk podívá na to, co všechno se při tom v samotném pluginu příp. v navazujících scriptech odehraje, tak se tomu asi ani divit nemůže. A pokud člověk chce ještě přehrávat videa s kvalitou > HD/FHD a používá tedy DASH protokol, může to být ještě o chlup komplikovanější.
: : děkuji za odpověď tak nějak sem se stim smířil, aspoň že to funguje a nepíše že nenalezlo žádný stream. Ta chyba se objevila ve chvíli když sem zrovna něco v boxu předělaval. Takže potom ten problém a zkoušet všechno vrátit , než mě napadlo podívat se na web zda nejsem jediný a ejhle za pár hodin byl vydán i fix.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15